November 23 2024 23:06:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Ultr@Pack v3.0
Old Klear
Pánové, děkuju za odpověď. Večer to doma vyzkouším.

To Cibule: soubor Il2 setup je texťák. Do toho jsem také zkoušel koukat (podobně jako do configu). Při hledání řetězce NTSC mi to ale vyhodilo jenom priNTSCreen Úsměv. S ikonkou je tam myslím soubor IL2 set - to by mohl být on.

Ještě jednou díky.

ZVP_ALEX
Pánové kdo mi poradí jak dostanu UP 3.0 na širokoúhlý monitor na celou plochu a bez zkreslení či černých pruhů po stranách. Mrknutí Poraďte počítačovému analfabetovi Vyděšený

311_Mart
Já mám v JSGME zaplý Enable_WideScreenSupport + v configu SaveAspect=0.
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

ZVP_ALEX
Mart napsal:
Já mám v JSGME zaplý Enable_WideScreenSupport + v configu SaveAspect=0.

MrknutíMrknutíMrknutíMrknutí Dík!!!Cool

1stCL_Fucida
Alexi, jestli se cítíš jako úplný počítačový analfabet, tak mi pošli svůj soubor conf.ini (ze složky se Šturmem) na mail, já ho upravím a pošlu ti ho nazpátek. Pokud se cítíš trochu zdatnější, pak tento soubor otevři (dvojklikem myši) a hned nahoře uvidíš napsáno [window] (je to asi třetí řádek z vrchu. Najeď na jeho konec, stiskni enter a do prázdné řádky, která tím vznikla napiš:

SaveAspect=0

Pak Soubor -> Uložit. A spusť ILa. Pruhy zůstanou jen v menu, v 3D zobrazení to bude OK a bez deformací.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Temp
Já mám zase problém s Track Irem. Nechce mi v UP3 chodit. Mám Tir 4 s obyč klipem. Ani když dám 6 DOF, tak nejede. Máte někdo podobnou zkušenost?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
WideScreen Support mi online a ve Full Mission Builderu hodně zlobí. Doporučuju spíš nepoužívat Úsměv

magot
1stCL_Fucida napsal:
WideScreen Support mi online a ve Full Mission Builderu hodně zlobí. Doporučuju spíš nepoužívat Úsměv

V HSFX jede widescreen 16:9 naprosto bez problémů i když není v základní instalaci přiložen Úsměv UP3 je samá chyba jak to tak pozoruju ...

MartasZLA
Ahoj, nevíte jestli by tento pack jel i na stažené hře? popřípadě na jaké verzi? Pack 1.8 jsem rozchodil tak jsem rád že mi něco funguje proto žádám o radu. Moc děkuji za pomoc.
Upravil/a MartasZLA dne 10-06-2011 01:24

1stCL_Fucida
MartasZLA napsal:
Ahoj, nevíte jestli by tento pack jel i na stažené hře? popřípadě na jaké verzi? Pack 1.8 jsem rozchodil tak jsem rád že mi něco funguje proto žádám o radu. Moc děkuji za pomoc.

Ano, fungoval by.

310_cibule
Po instalaci UP 3 zase vidím místo keřů krabice. Už se mi to jednou stalo a někdo mi poradil, jak to v configu spravit. Tehdy to pomohlio, jenže jsem zapomněl, co to bylo. Any help, pls?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

MartasZLA
A jak ho mám tedy nainstalovat aby to fungovalo? Je potřeba čistá instalace hry nebo můžu nainstalovat i na ten pack 1.8? Tak jsem nainstaloval patch, zapnu hru naskočí obrazovka a u 5 procent mi to spadne. nevíte co s tím? Patch 4.10m nemám.
Upravil/a MartasZLA dne 10-06-2011 15:28

1stCL_Fucida
Musíš aktualizovat simulátor až na verzi 4.10.1. Pokud budeš mít Šturma na tomto patchi funkčního, pak můžeš nainstalovat UP3.

A na starý Ultrapack to nedávej.

A jedna rada na závěr: Když si přečteš Readme, tak to tam samozřejmě najdeš.

TozziFan
@Cibule - HardwareShaders = 0 nebo 1

Hoper
hilfe, jak se jmenuje tenhle mod ?
a ideálně - má na něj někdo přímý link ?

[img]http://img844.imageshack.us/img844/4751/grab0001722.jpg[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

MartasZLA
Ještě bych se optal na kterou hru to mám aplikovat? Může být i 1946?

tondas
IL-2 1946 na verzi 4,08 pak na 4,09 pak na 4,09m pak na 4,10 a velké finále na verzi 4,101 pak instalace UP 3,0Cool

310_cibule
Díky, Tozzi, to je ono. Funguje,
Upravil/a 310_cibule dne 10-06-2011 22:29
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Lanc
313_123 napsal:
sem si nějak zvyknul na hezčí povrch země http://www.alan-g...ds/page/4/
neví někdo jak to tam dostat Zamračený

aj sa s nami podelis o to ako to tam dostat?

http://squadron.achileus.cz/
Bart Simpson
Neviete ktoré servery fičia na 3? Úsměv
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,648 návštěv