|
Patche, datadisky - kyblíček spekulací
|
| LEON |
Přidané 04-08-2012 14:54
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
S napsal:
divný, tyhle věci přesně ten patch řeší - mraky, prach - někde je tu návod, jak to přeinstalit tak, aby ten patch opravdu naskočil. je potřeba taky nastavit efekty na medium. mraky vypadaji drobátko hůř, ale pořád parádně. ono se to před tim nedalo nastavit, protože pak zmizelo spousta částicovejch efektů, např flak. tejdě to nastavíš na medium a o nic nepřijdeš, akorát mírně zhoršíš kvalitu
Patch ale naskočil, jinak bych se nepřipojil na ATAG a ani by se mi nezmenšil ten stutering, ne?
Upravil/a LEON dne 04-08-2012 14:55
|
| |
|
|
| S |
Přidané 04-08-2012 15:07
|

Nováček

Příspěvek: 99
Založený: 06.01.11
|
hm, tak to bude asi vyšší dívčí, ale dovedu si představit, že nějaká součást programu jede ze starej cache a na atag se dostaneš, protože to prostě je někde uvedenej číselnej údaj... ale to jenom tak plkám...
Zkus to nastavení efektů. Mám taktéž GTX570 a jede mi to fakt bombově. ani nemám potřebu měřit fps. A právě particle dělaly největší bordel před tim patchem. Ty efekty udělaji nejvíc. Taky není od věci přece jenom zkusit ty jejich přednastavený konfigurace. Ta supernejvyšší se mi škubala, dal sem tu hnedka pod tim a naprosto plynulej běh.
Jsem zvědav, jak se to projeví při hromadnym startu při nějakym poletu. Zvířenej prach dělal z hromadnejch startů slideshow. obzvlášť ještě třeba se štukama, anžto ty na volnoběh ještě ke všemu děsivě čuději :-) |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 04-08-2012 15:08
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Ako si instaloval patch? Mas ho davat na cistu verziu hry, nie na uz existujuce patche. Tzn. pred aplikaciou patchu das "Overit integritu mezipameti hry" vo vlastnostiach, ta ti vycisti CLOD od tzv. betapatchov, zmazes cache a instalujes patch. Mne napr. prestalo padanie fps pri starte za inym lietadlo (overene s CZBobom vcera na Atagu, leteli sme Bf-110 a startoval som tesne za nim), fps uz neznizuju ani mraky.
EDIT: Zabudol som napisat, ze efekty mam na doporucenie Boba na medium, oproti High prakticky bez rozdielu, ale fps je znatelne vyssie.
Upravil/a Baron dne 04-08-2012 15:09
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| CSL1_Talbot |
Přidané 04-08-2012 15:39
|

Uživatel

Příspěvek: 663
Založený: 19.10.08
|
Je jedno ci to das na cistu,alebo na betapatch-ono to prepise subory ci betapatchu,ci ofiko.
Upravil/a CSL1_Talbot dne 04-08-2012 15:40
|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 04-08-2012 16:02
|

Diskutující

|
Jj, psal jsem Barone, že instaluji IL-2 COD po dlouhé době znovu, takže jsem měl čistou instalaci. Ale pomohlo to snížení Effect na MEDIUM, průlety mraky teď nemají na pokles FPS téměř vliv, paráda, díky 
Ale ztratila se mi zpětná zrcátka na Britských strojích, zbyly po nich pouze kovové rámečky nad kabinou  |
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 04-08-2012 16:15
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
LEON napsal:
Ale ztratila se mi zpětná zrcátka na Britských strojích, zbyly po nich pouze kovové rámečky nad kabinou 
tohle delala zrcatka odjakziva, restart hry by mel pomoct... ostatne stejne sou na hovno

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 04-08-2012 16:35
|

Fusioner

Příspěvek: 12145
Založený: 29.09.05
|
310_Pip napsal:
LEON napsal:
Ale ztratila se mi zpětná zrcátka na Britských strojích, zbyly po nich pouze kovové rámečky nad kabinou 
tohle delala zrcatka odjakziva, restart hry by mel pomoct... ostatne stejne sou na hovno 
Nedělala, alespoň ne u mne.
Ale pravdu díš, že jsou stále stejně na píííp a tudíž je taky hnedle vypínám... Ale mohl bych zkusit, jak to bude vypadat s prázdným rámečkem
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Razor |
Přidané 04-08-2012 23:36
|

Nováček

Příspěvek: 73
Založený: 04.12.09
|
Oni snad spravili Launcher... ,letel jsem v kampani cca 15 misi a nespadlo to ani jednou....fps taky v poradku...  |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 05-08-2012 00:45
|

Diskutující

|
Dnes skvely polet nad Kanalom s Valcom a Bobom. Vyzera to tak, ze konecne launcher neblbne, aspon ja som s nim nemal ziadny problem. Velka skoda, ze sme nenahravali track, dostali sme sa do dogfightu proti trom Spitfirom (mali sme Bf-110C7). Ten boj bol vynikajuci, jedneho Spita sme poskodili (to by ste neverili, kolko granatov z 20 mm kanona ten parchant vydrzal) a upaloval z boja akoby mu za patami horelo , druhy po kratkej davke, ktoru dostal do kabiny otocil a letel prec, no a s tym tretim to bolo o hubu. Ale zahnali sme aj toho, doletel som na letisko sice iba s jednym motorom, a musel som sadat na brucho (rozstrielana hydraulika od flaku, kolesa nesli vysunut ani nudzovo), ale znicili sme im Radarovu stanicu, potopili jednu lod a poskodili (hooodne) tri Spitfiry. Dobra praca hosani 
Tri fotecky z prvej misie. Viac som "necvakol" 
Vo formacii s Valcom...

...navat na zakladnu, Radar v G7 tazko poskedeny...

...
Upravil/a Baron dne 05-08-2012 00:46
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| Alan Grey |
Přidané 05-08-2012 07:29
|

Uživatel

Příspěvek: 953
Založený: 30.09.05
|
Když Vás omrzí létat tak můžete vyrazit na trať místo vlaku... je zarostlá trávou (asi se nepoužívá).. ale dá se dojet poměrně daleko.
A hned tu máme Nextgen "train" simulator
[img]http://ento-brouci.ic.cz/il2/Screenshot49779.jpg[/img] is not a valid Image.
|
| |
|
|
| repa |
Přidané 05-08-2012 09:13
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 325
Založený: 09.07.09
|
Razor napsal:
Oni snad spravili Launcher...  ,letel jsem v kampani cca 15 misi a nespadlo to ani jednou....fps taky v poradku...  asi jak u koho, protože mi to teď padlo hned |
| |
|
|
| Razor |
Přidané 05-08-2012 11:08
|

Nováček

|
Kde se ukladaji obrazky?Udelal jsem par screenu ze hry pres F12,ale v Dokuments/1C SoftClub/il-2 sturmovik cliffs of dover/screenshots je to prazdny...ze by to bylo patchem?
Zkousel jsem i klasiku PrintScrn... ale slozka je prazdna |
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 05-08-2012 11:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Razor napsal:
Kde se ukladaji obrazky?Udelal jsem par screenu ze hry pres F12,ale v Dokuments/1C SoftClub/il-2 sturmovik cliffs of dover/screenshots je to prazdny...ze by to bylo patchem?
Zkousel jsem i klasiku PrintScrn... ale slozka je prazdna
jo to by me taky zajimalo, ale pres F12 je to tusim nekam do Steamu... kombinace Steam + CLOD je opravdu velmi nestastna

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| Valec |
Přidané 05-08-2012 12:09
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
repa napsal:
Razor napsal:
Oni snad spravili Launcher...  ,letel jsem v kampani cca 15 misi a nespadlo to ani jednou....fps taky v poradku...  asi jak u koho, protože mi to teď padlo hned  Repo to bude spise tim ze jsi strasne JELITO  |
| |
|
|
| Razor |
Přidané 05-08-2012 12:26
|

Nováček

|
310_Pip napsal:
Razor napsal:
Zkousel jsem i klasiku PrintScrn... ale slozka je prazdna
jo to by me taky zajimalo, ale pres F12 je to tusim nekam do Steamu... 
Koukal jsem se primo do Steamu a v mediich je prazdno....no image...  |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 05-08-2012 12:56
|

Diskutující

|
[img]http://jg1.sk/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] is not a valid Image. Obrazky sa ti ukladaju do adresara 1C v Dokumentoch... Pokial ale pouzivas FXAA, tak ti screen ulozia priamo do korenoveho adresara hry
P.S. Este je jedna moznost - nemas namapovanu klavesu na Screenshoty. Odporucam pozriet do nastavenia ovladania hry.
Upravil/a Baron dne 05-08-2012 12:58
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 05-08-2012 12:56
|

Diskutující

|
Myslím, že se ta funkce ukládání obrázků dá ve Steamu zapnout a vypnout, tak si to zkontroluj, jestli ji nemáš vypnutou. Ale určitě praktičtější bude použít klasiku - Fraps. |
| |
|
|
| Razor |
Přidané 05-08-2012 13:07
|

Nováček

|
Baron napsal:
[img]http://jg1.sk/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] is not a valid Image. Obrazky sa ti ukladaju do adresara 1C v Dokumentoch... Pokial ale pouzivas FXAA, tak ti screen ulozia priamo do korenoveho adresara hry
P.S. Este je jedna moznost - nemas namapovanu klavesu na Screenshoty. Odporucam pozriet do nastavenia ovladania hry.
Prozkoumal jsem vsechno a nikde nejsou,klavesu mam defaultne PrintScrn |
| |
|
|
| Fiks |
Přidané 05-08-2012 13:16
|

Uživatel

Příspěvek: 665
Založený: 28.08.10
|
Ve Steamu to vypni.Namapuj si klávesu ve hře (nepoužívat klávesu Print Screen-nefunguje) a uloží se
ti to do dokumentů /1C atd.
Barone,FXAA mám aktivovaný a stejně se obrázky ukládaj do dokumentů.
Upravil/a Fiks dne 05-08-2012 13:19
|
| |
|
|
| Baron |
Přidané 05-08-2012 13:26
|

Diskutující

|
Fiks napsal: Barone,FXAA mám aktivovaný a stejně se obrázky ukládaj do dokumentů.
...divne. V ReadMe na FXAA priamo pisu, ze ti bude ukladat do adresara, kde mas FXAA. U mna to tak aj funguje. Nemyslim ovsem FXAA zapinany priamo na karte ale utilitu injectFxaa (nazov sa ale lisi podla autora, ktory tuto utilitu postol na Net.)
Upravil/a Baron dne 05-08-2012 13:29
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|