November 23 2024 19:07:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Speciálka: Operace Cerberus
1stCL_Wolke
Veškeré takové úpravičky a pikačovinky jsou vesměs strašně kontraproduktivní... Pacin nebude mít crt=2, takže se bojím problémů kolem tady toho. Nechci nikoho nikam tlačit, ale bylo by fajn mít tu hru co nejčistší...

606_Alllite
v kolik teda bude sraz na ts ? 19:30 - později a na Ts 57 předpokládám
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_Wolke
Já dneska nebudu, ale jak psal Pacin... 19:30 a TS asi 57_OTU, pokud nemá Pacin nic proti. Úsměv

1stCL_Fucida
já nakonec nejspíš na ten betatest zajdu, večer mi nejspíš odpadne Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Alllite
a co ti odpadne Fuči??Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

606_Sleeper
606_Sleeper napsal:
Spit Vb klasika

BG-S

Tak bohužel účast musím odřeknout, ve zvolený termín budu mimo kokpit...Smutný

http://606.klikej.org/news.php
1stCL_Fucida
606_Alllite napsal:
a co ti odpadne Fuči??Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Doufám, že především delirium tremens Šklebící se

57_OTU_Pacin
Test zdárně ukončen.Některým se nešlo připojit(kouslo se jim to na 23 nebo 90 procentech).Chtělo by to,aby nějáké chytré hlavy poradily.

310_Podrs
57_OTU_Pacin napsal:
Test zdárně ukončen.Některým se nešlo připojit(kouslo se jim to na 23 nebo 90 procentech).Chtělo by to,aby nějáké chytré hlavy poradily.

Update/Restore tlačítko na ploše zkoušeli?

http://www.310raf.com
1stCL_Fucida
23% může trvat online i několik minut. Pomohlo by, kdyby si dotyční mapu nejdříve načetli "offline" - dostala by se jim do chache a její další načtení by bylo věcí chvilky. Dnes odpoledne mi načtení mapy trvalo cca 1 - 2 minuty, teď, když už byla v cache, se načetla hluboko pod 30 vteřin.

MaP
Z důvodu velké pracovní zatíženosti, měním Catalinu za Radovo Hurika. Bude to mít výhodu, že mě hned na začátku sestřelí a já zas budu zase moct jít psát a né celý večer zachraňovat ňáký koupajicí se piloty.

Takže si pište: VGR_MaP - 1 jeden Hurik čtyřkanónový (VG-O).

PS: O práci zachránce s Catalinou projevil zájem Hoper.

Lekk
Kurna ja se tesim..nějaký rozkazy budou?..letim teda i bez nich...hr na ně na rybářeVyděšený

czs_scharck
Zajímalo by mne, jakou barvu země jste dnes viděli na testovacím poletu.
Já ji měl tmavě zelenou a silně bíle "pocukrovanou" asi sněhem.
Kolega říkal, že měl chvíli bílou palubovku v Bf-109 a zem měl taky takovou jako já.
Pak dal zase Update/Restore a palubka se mu opravila + normálně zelenou zem bez "sněhu".
Co je to, kua, za abrakadabra ? Zamračený
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

1stCL_Jamamoto
CZS_Scharck napsal:
Kolega říkal, že měl chvíli bílou palubovku v Bf-109 a zem měl taky takovou jako já.
Pak dal zase Update/Restore a palubka se mu opravila + normálně zelenou zem bez "sněhu".

To samý měl Bierglass a co jsem četl v chatu tak i někdo z červených. OK. Zkusíme Ubdate/Restore...

606_Alllite
achSmutnýme se to kousne na 23% a pak už se nic neděje po čaše mi to spadne na 22% a pak už to je konec .... vyzkoušeno update/restore , přehození networku ... ještě kluci říkali , že by to mohlo byt samoodpojovaním někde v config.ini , mohla by mi nějaká dobrá duše poslat ( napsat nastavení ) po případě poslat tu mapu jak říka Fuči ? abych to mohl zkusit , po případě uvolnit místo někomuSmutný

1stCL_Fucida
CZS_Scharck napsal:

Zem bude pocukrovaná sněhem a ve vzduchu bude viset hooodně mraků Úsměv

mha
Pánové velice se omlouvám ale odhlašuji se z akce... Nějak se mi nepodařilo řádně zprovoznit ty všeliaké mody... Naštvaný mor a choleru na ně... Naštvaný
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

1stCL_valhera
Zatím se mi taky nepodařilo připojit. Dnes buď zajedu k Fučidům nebo Jamamotům pro jejich fungijící hru, nebo nevím... Nebo není tady někdo s fungující hrou kolem Hostivaře? Úsměv

3BAP_Cassius Chaerea
VGR_mha napsal:
Pánové velice se omlouvám ale odhlašuji se z akce... Nějak se mi nepodařilo řádně zprovoznit ty všeliaké mody... Naštvaný mor a choleru na ně... Naštvaný
Už od včerejška v tom blbnu a ani teď nevím co mám na tý stránce stáhnout a instalovat.

repa
stáhněte si full 2.01 a nainstalujte na 4.09 toť vše. pokud máte up2.0n stáhněte si akorát ty 3 soubory(ultrapack201client, data2 a data3) a instalujte

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,028,255 návštěv