December 28 2024 15:42:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
3BAP_Plooskie
olda maly napsal:
JJ. Já jen na chatu, co si vzpomínám Úsměv

No teprve teď mi došlo, kdo je to ten záhadný BP_Olde s Tigerem ... Úsměv
Proč se někdy nehodíš na TS CS Army ty bejku ?

czs_scharck
Kua Olda už má Tigera ?
Jak to čítujete plantážníci ?
Zarputile se svým StuGem ohlodávám IS-7 čky, Mausy a plácám se víceméně na místě. Pff
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

3BAP_Plooskie
Olda má Tigera a já T-44 ... IS-7čky ohlodáváme všichni, nejraději, když v ní sedí Cassius ... Úsměv

ZVP_Hekite
T 44 SMRDÍ ! Cool
proč T 43 a T 44 nejdou zaboha rozmlátit ?
V přímém boji jsem těmhle bazmekům ubral nanejvýš 50 % hp a přerval pás ( 88mm AP , HEAT , HE) , lépe jde rozflákat i tigrrrr...
Šklebící se

http://zvp.wz.cz/
310_Podrs
Pche, nejlepší je Churchill alias Lunochod...včera jsem udělal za jednu bitvu 1900zk (počítáno bez premium bonusu, takže ve finále to bylo ještě víc) a 30K prašulí Šklebící se
Upravil/a 310_Podrs dne 30-10-2010 02:14

http://www.310raf.com
SteXudE
clone9cz napsal:
Co je tohle za blbost, s kym soutěžíš s tou tvojí černou dírou o víc registrovanejch uživatelů, že si definoval takovou podmínku ?

Neměl by si těch výhod mít 7 ? Takhle nevím, jestli se ti tam někdo přihlásí. Spousta lidí bude chtít 7.

Máš tam jen 5 registrovanejch členů (sebe, brachu plus 2 náhodné kolemjdoucí a admina, což jseš taky ty) a nechceš, aby se to někdo dozvědel ?

Stejně zazděnou díru jsme měli i v Navyfieldu, přispívalo tam 10 lidí a většinou monolog na nějaké analytické téma plus poznámka od třetí osoby. Nešlo s tím hnout a tak jsem musel začít publikovat jinde.

Buď teda dělás squad stránky, nebo wot.cz.

Nemá význam řešit. Je to tvoje jistě správné rozhodnutí.

Měnit velikost písma je pitomost, brr, ten web přímo nesnáší kurzor. Nainstalovat joomlu neska svede každej, ale aby se vyvaroval vlastnoručním prasánám, ne.

Ten web má jistě i výhody, když někomu budu chtít sdělit, kde na něm najde požadované informace, řeknu mu, klikni buď na páté "sem" nebo 4 "tedy" ... a kdo umí počítat, nesplete to.

Mimochodem, neznáte nějakého nezadaného moderátora, zpravodaje, překladatale, odborného poradce, redaktora, který by se nechal zapřáhnout ? Hmm, už teď nám jich v republice chybí 282000, klikni sem, všichni je najdou, když budou hledat důchodce.

Tohle lidi štve, elitářství.
Please Log In
Only community members can participate in forum threads. You must register or log in to contribute.

Takový námahy a pro nic.

Jsem registrovaný wot, včera jsem napsal úžasný elaborát o PzIV, jestli si to chcete přečíst, tak se tam zeregistrujte a budete mít výhodu než ti co se nezaregistrují. No není to úžasné. Taky se zaregistrujte na twitter, protože nebudete mít výhodu sledovat, kolik jsem na farmě ostříhal ovcí. Kdybyste chtěli vědět proč jsem nejlepší ve stříhání, tak jsem si na to udělal script, který je na source.něco , když se tam zaregistrujete, budete si ho moct stáhnout a soutěžit se mnou.

Sakra, dozvíte se to vůbec ? Je tohle vlákno veřejné ?

Pekne napsano. Hold ja, muj bracha, sestra a jeste zkorumpovanej soused se mi tam zaregistroval a cte to. Doufam, ze se jeste prihlasi babicka od vedle, abychom dosahli tech 5 registrovanejch )).

http://www.worldoftanks.cz
Jirka
Hele Clone, začni s kritikou u sebe. Co si přečteš tady, bez toho, aby jsi nebyl reglej ? Minimálně na fóru prdinec. Úsměv

P.S. Nicméně fóra, co mě nutí k registraci jsou opruz. A 9 z 10 raději oželím, než abych se registroval. Tankisto, začal jsi blbě. Mrknutí
Upravil/a Jirka dne 30-10-2010 08:41

606_Temp
Náhodou Clone to napsal dost trefně. Byť Clonovským způsobem.

Mnohem větší základna lidí co do WOT dělají je už i tady než na "oficiálních českých stránnkách Stexudea" a asi největší diskuzi s největším počtem lidí člověk najde na hofylandu (kde se snad i prvně objevilo vlákno o WOT).

"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
ZVP_Hekite
Tigr má své kouzlo též Šklebící se
Ten pocit že jsem schopný zahnat IS 4 na útěk jsem doposud neznal Pff

kouty
ZVP_Hekite napsal:
Tigr má své kouzlo též Šklebící se
Ten pocit že jsem schopný zahnat IS 4 na útěk jsem doposud neznal Pff

Hehe a jak se ti to s tigrem povedlo? To mělo to Isko poslední 2% né?Vyděšený

ZVP_Hekite
Bylo to v malebném výjezdu z města, provozovalo tam piknik s tigrem, když tu se přihnal kordon tvořený několika VK 3601 a T 34, sám jsem za skupinou ( budeme jí říkat A ) tvoři osamocen skupinu B -mám tigra v základní výbavě poze jsem vyhodil voňavý stromeček a narouboval tam 88. Zpět k tématu. skupina A vyrušila ISko a Tigra, po minutovém boji kdy skupina A zaznamenala značné ztráty Šklebící se jsem přicválal já ve svém oři ( rychlostí 25 místy až 27 km/h )
střídavě jsem pálil na micku i na na tu ruskou sviňu stavěnou nekvalifikovanou pracovní silou, díky palebné podpoře přeživších a umírajících ze skupimy A jsem tigra rozppáral načež mi IS odpálila věž , jediné co mě napadlo bylo zuřivě manévrovat ve snaze ho udržet před laufem, několikrát jsem ho klovnul na budku a motor -
zřejmě zaskočen mou taktikou neváhal a s 45 % hp vyrazil kolem kostela pryč , neprodleně jsem tedy zahájil stíhání Šklebící se ( místy až 28 km/h ) .... o několik minut pozděj jsem kryt městem zahájil dorážení- mou obětí se stal VK 3601 20 % ( rána do zadního pancíře ) KO
IS3 1 % (rána pod věž ) KO , Pz IV nevím kolik % ( šel na první pod věž ) KO + uklovaná micka
Upravil/a ZVP_Hekite dne 30-10-2010 11:11

ZVP_Jirka
Ahoj kluci,mám problém.
Jedu na windows 7 64bit,mám WoT a fungující účet (hekite ho zkoušel u sebe a fungoval) když se dostanu do fáze kde ve hře přihlašuju k účtu a dám login,tak mě to dole píše připojování k servru a pak to vyhodí chybovou hlášku "nelze se připojit k serveru"

Nevíte co s tím mám dělat? firewall mám vyplej a internet mě taky funguje Šklebící se

3BAP_Plooskie
ZVP_Hekite napsal:
Bylo to v malebném výjezdu z města, ...

... no Hekite - ty jsi hotový skald ... Úsměv
Velkoryse ti odpouštím i poznámku o smradlavých T-44 ... Mrknutí

olda Olde maly
3BAP_Plooskie napsal:
olda maly napsal:
JJ. Já jen na chatu, co si vzpomínám Úsměv

No teprve teď mi došlo, kdo je to ten záhadný BP_Olde s Tigerem ... Úsměv
Proč se někdy nehodíš na TS CS Army ty bejku ?

Ale jo. On mi totiž nešel mikrák. Ale už je to OK. V poslední době jsem z těch spolubojovníků na prášky. Většinou končíme se skóre tak 6:15 Cool
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

czs_scharck
Karramba !!!
Dnes jsem to spustil, začalo se to nějak aktualizovat boco a vyhodilo mi to "critical error" s odkazem do syslogu WoT, kde jsou jen čísla.
A je to v řiti. Naštvaný

Ed. ony celý ty jejich stránky jsou dnes nějaký zabržděný, snad to bude tím ...
Upravil/a czs_scharck dne 30-10-2010 18:22
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

ZVP_Hekite
najeď do adresáře hry a tam klikni na ikonku WoT spustit natvrdo, měl jsem stejný problém Mrknutí
Upravil/a ZVP_Hekite dne 30-10-2010 19:11

czs_scharck
Už se to opravilo tak nějak samo ale dik.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

clone9cz
To je tak, když někdo vydává patch s ohledem na to, kdy zraje zelenina.Úsměv

http://www.wwii-illusion.net
3BAP_Plooskie
olda maly napsal:
... V poslední době jsem z těch spolubojovníků na prášky. Většinou končíme se skóre tak 6:15 Cool

... tak si musíš ty spolubojovníky líp vybírat ... Mrknutí
Chodíš na nějaké TS ?

olda Olde maly
3BAP_Plooskie napsal:
... tak si musíš ty spolubojovníky líp vybírat ... Mrknutí
Chodíš na nějaké TS ?

Dobrá rada nad zlato. A japak se to dělá? Ale jo na TS zajdu. Většinou tam nikdo známej není. Dnes jsem Tě tam neviděl. Jsem musel znova instalovat TS3. Byl nějakej update a zase mi nešel mikrát Cool
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,144,129 návštěv