Leone, ty jsi kodexem Lionu nejak posedly, kdyz se o nem zminujes uz potreti. A dokonce i citujes. Je dobre, ze se najde nekdo, kdo ocenuje dobre PR.
Ale po pravde, ohanet se porusenim kodexu, pokud te nekdo sestrelil, zavani fnukanim.
A on taky neni rozdil, kdyz te trefi bomba se 7 kilometru, nebo davka/bomba ze 7 metru. Asi jsi udelal neco spatne, ze te trefila ...
Hiltos napsal:
Leone, ty jsi kodexem Lionu nejak posedly, kdyz se o nem zminujes uz potreti. A dokonce i citujes. Je dobre, ze se najde nekdo, kdo ocenuje dobre PR.
Ale po pravde, ohanet se porusenim kodexu, pokud te nekdo sestrelil, zavani fnukanim.
A on taky neni rozdil, kdyz te trefi bomba se 7 kilometru, nebo davka/bomba ze 7 metru. Asi jsi udelal neco spatne, ze te trefila ...
Ne, fňukali tu jiní, já je za autory toho kodexu pouze posílal
Tahle diskuze nic nevyřeší a ani nezmění.
Jak už tuším napsal Merten je to charakteru člověka a jeho přístupu k věci.
Jednou z prvních otázek při nástupu k letce bylo zda jsem se obeznámil s kodexem a snažím se ho dodržovat.
Po padácích online jsem nikdy nestřílel.
Po přistávajících letadlech s vytaženým podvozkem - nestřílím.
Po startujících letadlech nestřílím,nebo alespoň do doby dokud nemají zatažený podvozek,ale do těchto situací se dostávám velice zřídka jelikož vulčování není můj šálek kávy i přesto že jsem byl nesčetně krát vulčován a sestřelen na padáku.
Vulčování neodsuzuji každý by si měl prdel pohlídat sám.
Na letadlo které přiletělo vulčovat moje letiště a následně se dostalo do úzkých si rád vystřelím a hlavně tehdy když začne svítit,vythovat podvozek na znamení že se vzdává.Ono vůbec ta móda svícení o pomoc u mě způsobuje rudé oči.
Zásadně nestřílím na letadla,kterým se z důvodů poškození zastaví vrtule.Dokud se točí je pro mne stále nebezpečný.
Jeden příklad staršího data.Ve Fw začínám pronásledovat P51 střílím na větší vzdálenost.Po přiblížení identifikuji stojící vrtuli.Přitáhnu se na úroveň mávnu křídlama nechávám a odkláním.Do 5 vteřin přilítá jiný němec a láduje co se do něj vejde.Nepřítel byl od 311 a posléze se dozvídám že mu došlo palivo.Do téhle situace jsem se dostal více krát a je smutné že pokaždé přiletí nějaký bodů chtivý trotl,který mi zkazí dobrý pocit z dobrého skutku
čerstvá zkušenost z AH,mapa Finsko,letím za rusy v A-20,spolecne s Il-2 zbombime letiště,vzápětí absolvuju souboj s třemi 109,jednu poškodím,další zase trefi mě,dosli mi náboje,tak zasvítím,střelba stichne,du na dost tvrdej nouzák,trochu letadlo rozšvihám,když v tom přilítne dalsí 109 a sejme mě na zemi po nouzáku.No nevím,ale řek bych,že střílet na stroj po nouzáku je přece jen trochu zbytečný...
jabo napsal:
čerstvá zkušenost z AH,mapa Finsko,letím za rusy v A-20,spolecne s Il-2 zbombime letiště,vzápětí absolvuju souboj s třemi 109,jednu poškodím,další zase trefi mě,dosli mi náboje,tak zasvítím,střelba stichne,du na dost tvrdej nouzák,trochu letadlo rozšvihám,když v tom přilítne dalsí 109 a sejme mě na zemi po nouzáku.No nevím,ale řek bych,že střílet na stroj po nouzáku je přece jen trochu zbytečný...
Co je to za nešvar, "zasvítím a střelba stichne" ? Svícení vždycky znamenalo buď, "potřebuju pomoct" - čili rychle světluchu dorazit, přijde někdo další. A nebo "jsem tu, přijďte si pro mě".
Tak tak, drsnější a krutější on-line herní systém než EVE zatím ještě nebyl vymyšlený Každý člověk kterého potkáš, je tvůj nepřítel, neexistuje něco jako neutrální hráč A s každou smrtí člověk ztrácí vše, žádné REFLY jako v IL-2
to zni jako free PvP z full lootem .... takze nic tak objevnyho na tom nevidim ... nebo je to o necem jinym?
jabo napsal:
Třeba ti to udělal nějakej rozbitej z toho vašeho útoku na letiště. Co čekáš? Že někoho zprasíš na zemi a n ti ak zamává křídly když ti dojde munice?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Tak tak, drsnější a krutější on-line herní systém než EVE zatím ještě nebyl vymyšlený Každý člověk kterého potkáš, je tvůj nepřítel, neexistuje něco jako neutrální hráč A s každou smrtí člověk ztrácí vše, žádné REFLY jako v IL-2
to zni jako free PvP z full lootem .... takze nic tak objevnyho na tom nevidim ... nebo je to o necem jinym?
Mno, free pvp je dost jak bych to....... mimo. Základem je korporace ve který seš členem. Korporace se sdružují do aliancí. Běžně je v alianci cca 1500 až 3000 členů. Největší, která nedávno byla rozdrcena na prach a popel, měla 5000 členů. No a tyto aliance a korporace vedou pernamentní válku o nadvládu nad vesmírem. Nedávno jsem se účastnil bitvy kde se utkalo 1700 lidí. Je to hodně o politice, někteří hrači nedělají prakticky nic jinýho. O ekonomice, je tam dost realnej model.
Musíš vydělávat, platí se úplně za všechno. Existuje tam špionáž, zrada, nečekané utoky. Atd atd. To by bylo na dlouho. Vše se odehrává na jednom servru. 30 až 50 tisíc lidí denně.
MK_KaiN napsal:
Mno, free pvp je dost jak bych to....... mimo. Základem je korporace ve který seš členem. Korporace se sdružují do aliancí. Běžně je v alianci cca 1500 až 3000 členů. Největší, která nedávno byla rozdrcena na prach a popel, měla 5000 členů. No a tyto aliance a korporace vedou pernamentní válku o nadvládu nad vesmírem. Nedávno jsem se účastnil bitvy kde se utkalo 1700 lidí. Je to hodně o politice, někteří hrači nedělají prakticky nic jinýho. O ekonomice, je tam dost realnej model.
Musíš vydělávat, platí se úplně za všechno. Existuje tam špionáž, zrada, nečekané utoky. Atd atd. To by bylo na dlouho. Vše se odehrává na jednom servru. 30 až 50 tisíc lidí denně.
dosadme misto korporace guildu, alianci nechame alianci, pouzijme mensi pocty lidi a vetsi pocet serveru a skutecnost ze muzes zautocit na kazdyho - pokud teda nejsi zrovna nejak vazanej diplomacii - a mame Ultimu Online nebo z nejnovejsich pocinu Darkfall Online ... tak? klasickej sandbox ... tady mate svet, takhle se vydelavaj penize, takhle se tezi, takhle se crafti, tady muzete stavet mesta a delejte si tady co chcete a jak to chcete ... tak?
Ve zkratce to je free PvP s full lootem, ale ten se netýká jen equipu. Tady prostě při smrti umřeš (kdo by to byl čekal ). Teoreticky si můžeš třeba tři roky skilovat postavu a ve vteřině o ni taky můžeš ÚPLNĚ přijít a začít od nuly. A hlavně žádná omezení. Minulý pondělí jsem potkal v práci nevyspalýho kolegu se zarudlýma očima a na moji otázku odpověděl, že mu v jednu ráno zvonil mobil, když jejich velitel svolával stovky lidí na obranu napadené orbitální základny. Bojovali do 5-ti do rána, ubránili, kolega pak jen zadokoval loď do hangáru, oblíkl se a šel do práce
Zatím jsem hrál dlouhodobě pouze Lineage II, Perfect World, Rohan on-line, Tabulu Rasu a Conana, ale s tímhle stylem jsem se ještě nesetkal. I v Ultimě jde úplně umřít naskilovaná postava ?
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 19:43
V podstatě se i zdarma EVE ON-LINE hrát dá, ale to musíš mít dva chary, aby jeden těžař/craft vydělával dost virtuálních peněz, kterými si pak koupíš ,,herní čas" pro oba chary. Ale to už se musíš umět otáčet a vědět kde a co, první rok to asi nehrozí...
Sice nejsem v EVE úplně čistokrevný pévépéčkař, ale PvP omezení v MMO hrách neuznávám. Přijde mi divný, aby šel hrad v Lineage II dobýt pouze mezi osmou a desátou večer, nebo abych nemohl zabít na trhu prodejce, který mě okrade, protože prostě zrovna stojí na nějaké ,,peace zóně". V EVE vám můžou napadnout základnu kdekoliv, kdykoliv, i bez varování v jednu ráno. Která korporace není solidně zařízená, aby se KDYKOLIV ubránila, tak ta prostě neobstojí...
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 20:22
No zdarma, to bych tedy.....
Než natěžíš 250 mega isk pro jeden char, což je zhruba cena gtc na měsíc tak u toho strávíš...... dejme tomu že natěžíš 30 mega za hodku. Gtc se prodavá offiko za 14 euro? Myslím.
Platit to těžbou ve hře je neefektivní. Silně
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.