pěkný, ten člověk (člověci) měli cit na střih a mix hudby k tomu
občas mi tam to rozostřování zavánělo a občas lehce cosi připomínalo Kedika :) ale video jako takové bylo pěkné.
jen jsem nepochopil...
téměř hne po startu se ty Hellcati málem srazili :)
na Hayaté tam byl dlouhý pohled, ale ta byla bez jakéhokoliv označení :( a s bombama. Původně jsem myslel, že letěla na sebevražednou misi, ale z dalšího průběhu videa to nějak nevypadalo. Navíc to byl nějaký masér, protože si je dal se stále podvěšenýma bombama :)
(to neoznačení už asi chápu - bylo to na serveru a oni neměli povolené sosání skinů - v tomto případě škoda)
a to video nebylo jako pocta hrdinným japonským orlům, ale spíš jako záběr na ty amíky. Ale pokud zgrajzli oba dva, zemřeli tam celkem zbytečně - divák je roztrpčen takovým neslavným koncem :)
takže technicky (si já myslím) že velmi velmi povedené video, ale dějově a "dopňkama" to nějak kulhalo.
ale jsem zvědav na jejich další práci :)
Upravil/a Hoper dne 28-12-2010 10:54
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jo máš pravdu. Video je sestříhané z poletu na serveru, takže příběh není daný, stejně jako nesmyslné kroucení s podvěšenýmy bombamy. Jen, že nastříhané je to fakt moc pěkně.
nebud tak prikrej ... sice je pravda ze jsem to mel pusteny soucasne se Simpsnovejma ale i tak jedina vec jaka me tam "vadila" byl soundtrack, respektive pouziti Das Panzerlied - navic v ty snad nejhorsi verzi - ve filmecku o marine ... to me fakt zatahalo za usi
To že tam bismarck není bych neviděl jako problém. Netvrdím, že jsou na kompletně stejné, ale Tirpitz je loď třídy Bismarck a od pohledu velmi podobná.
edit: a sakra, horrido byl rychlejší
Upravil/a 311_Rampa dne 23-02-2011 15:35
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.