November 21 2024 21:47:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 2
Tommy-, petsild

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of Flight - Dedikované servery
 Vytisknout diskuzi
WT_Ded_ROF_24/7 - diskuse
WT_Schmouddle
No, tak chyba tam fakt byla, je to opraveno, jen musim server restartovat, což se dělá blbě, když je tam 10 pažoutů. Zrestartuji ráno.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Schmouddle
Zdar!
Server běží - s novými mapami od Krakena...Díky!Úsměv
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Horrido
Včera tam byla mapa 1916, takže tam bylo narváno Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Náhodou, byl tam Kraken, ZVP_Iceman a já. Minimálně do půl dvanáctý. Přišli ještě dva 1něco, ale neměli vhodné kokpity, tak jen pozdravili a opět odkvačili. Mrknutí

BP_Tyrl
Myslím, že s novými mapami se úroveň serveru výrazně zvýšila. Jen prosím pana Krakena, aby na zimních mapách vynechal sněžení. Je H. vydět a cuká to. Mrknutí

AH_Kraken
BP_Tyrl napsal:
Myslím, že s novými mapami se úroveň serveru výrazně zvýšila. Jen prosím pana Krakena, aby na zimních mapách vynechal sněžení. Je H. vydět a cuká to. Mrknutí

Sněžení odebrat jde to problem není, ale obávám se že to cukání nebude sněžení. Necuká ti to když potkáš AI. I když jsem tam dal vyloženě mimnimum AI, tak to možná nestíhá server. Nebo je problém s AI protože na SYNDICATE serveru, který je dost výkonný, mě občas poskakují AI dvusedadlovky i když tam letí jen jedna a je uplné jasno.

WT_Schmouddle
Server nestíhá zcela určitě.Úsměv
Aplikace serveru žere v idle modu 80% výkonu 2,8Ghz dvoujádrového procesoru. Zamračený

www.wtigers.org
Hokus
WT_Schmouddle napsal:
Aplikace serveru žere v idle modu 80% výkonu 2,8Ghz dvoujádrového procesoru. Zamračený

No a nesla by udelat nejaka sbirka na vykonejsi?
Vzdyt pomalu na kazdem severu je moznost nejak prispet.

MK_KaiN
Jako přispívat zazobaným kapitalistům z WT na jejich železo? Šklebící se

AH_Kraken
WT_Schmouddle napsal:

To je škoda, ale v současné době se nedá s tím asi nic dělat.Smutný
Mám samozřejmě i verze map bez AI, tak ti je pošlu

Merten
Ne ne jen tam ty ai nechte ted jsem se proletěl a žádný skákání,cukání.Bylo to ok.
Poznatek pilota:
"si tak letím ve své nové DIII potkávám 3 triplany mám výšku ale říkám si seru na vás pánové oni mě asi nevidí pokračuju dál vidím balon utočím zapálím ho ale koukám že u něj jsou dva pupy tak po anglicku mizím asi mě taky neviděli nic nedělali a nebo mě jen ztratili no a po chvilce si mě dva pupýci našli po krátké šarvátce dostávám motor a jdu na nouzák v totálním mlíku so rozbíjím nové éro jsem raněn ale žiju cucáci angličtí "Šklebící seCool

AH_Kraken
No a kdyby jsi letěl za anglany, tak potkáš MvR s bratrem Lotarem a jední strejdou z Jasta 11 na hlídce. To je větší cvrkot než dva PupyŠklebící se

WT_Schmouddle ma ode mne už i mapy bez AI. Když to bude neúnosné, tak lze pustit mapy bez AI.

BP_Tyrl
AH_Kraken napsal:
.........................
Sněžení odebrat jde to problem není, ale obávám se že to cukání nebude sněžení. Necuká ti to když potkáš AI.

Cuká mi to pouze když sněží a na všech serverech. Jiné zásadní problémy jsem na WT neměl a AI bych rozhodně nevyhazoval.

WT_Schmouddle
No interní sbírka na quadkchore probíhá a jestli Flan zruší doma vánoce, tak na něj bude..Úsměv

www.wtigers.org
WT_Horrido
Tyrle co ti dělají mraky?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_KaiN
WT_Schmouddle napsal:
No interní sbírka na quadkchore probíhá a jestli Flan zruší doma vánoce, tak na něj bude..Úsměv

Hoď numero účtu. Pošlu nějaký chechtáky. Ať je na čem lítat. Úsměv

BP_Tyrl
Mraky jsou v pohodě. Pouze když se objvím na zimní mapě, kde poletují vločky sněhu, začne hra pocukávat, i když mám třeba 90 FPS.

Hokus
MK_KaiN napsal:
WT_Schmouddle napsal:

Hoď numero účtu. Pošlu nějaký chechtáky. Ať je na čem lítat. Úsměv

Ja se pripojuju.Posli mi ho taky.

AH_Kraken
BP_Tyrl napsal:
Mraky jsou v pohodě. Pouze když se objvím na zimní mapě, kde poletují vločky sněhu, začne hra pocukávat, i když mám třeba 90 FPS.

Sněžení je jen na jedné mapě (December1916), tak uprava nebyla žádný problém. Poslal jsem ji WT_Schmouddlemu na e-mail, takže je to v procesu. Kdyby problem byl jen ve sněžení (obávám se že ne), tak by bylo po problému.

WT_Flan
WT_Schmouddle napsal:

Kruci chudak kapitalistickej syn, zase bude mit o jeden kamion s vodotryskem na Vanoce min Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,468 návštěv