IL-2 Sturmovik: Wings of Prey - PC
|
310_cibule |
Přidané 23-12-2009 14:02
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Nevím, jak to bylo v reálu u různých letadel, nicméně jeden z těch povelů vysouvá klapky postupně až na "landing" a jeden jen "combat" a zpět. Což je docela fajn, bojové klapky některá letadla měla.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
doktorkop |
Přidané 23-12-2009 17:39
|
Uživatel
Příspěvek: 732
Založený: 30.09.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
Pro DOKTORKOPa: Tak replay jsem tam našel, po každém odchodu ze singleplayer mise, nebo ze serveru v on-line, je tam možnost kliknout na SAVE REPLAY. Uloží se tím celá proběhlá hra jako video od začátku do konce mise/hry na serveru. Video se pak dá přehrát v sekci PROFILE. Není tam ale žádná volba kamer nebo pohledů, pouze je tam letadlo zabíráno šikmo ze spodu nahoru, trochu ze zadu. Předpokládám, že v ostré verzi tam nějaké možnosti kamer budou, tohle je zatím prakticky nepoužitelný.
díky |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 23-12-2009 18:22
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
tak jsem taky vstůpil. Jen ta rychlost stahuvání je šílená, než to stáhnu,tak to bude ofiko na plackách |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 19:19
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Dnes jsem na Dogfightu zaznamenal 2x po sobě něco jako pokus o efekt turbulence za letadlem. Měl jsem I-16 a když mi přefrčelo obrovskou rychlostí před nosem Befko, tak mě to asi na necelou sekundu trochu rozhoupalo kolem osy letadla. Když jsem si to ale chtěl ověřit na singlu, tak se mi už tenhle efekt uměle napodobit nepodařilo, ani když jsem si bral lehký PO-2 a vrhal se do úplavů bombardérů. Jenom při té honičce v on-line. Můžete to někdo potvrdit / vyvrátit, jestli tenhle efekt opravdu ve hře je, nebo jestli mým hadraplánem jen náhodně zacloumal nějakej náhodnej poryv? |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 23-12-2009 20:00
|
Uživatel
|
při stahování mi ESET vyhazuje hlášky o podivných souborech. Stalo se to někomu? |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 23-12-2009 21:15
|
Uživatel
|
FK_TozziFan napsal:
při stahování mi ESET vyhazuje hlášky o podivných souborech. Stalo se to někomu?
Definuj ,,podivný soubor" (Našel jsem v PC akorát ,,podivný" adresář, jmenuje se WINDOWS, občas zaškodí, ale asi ho tam nechám... )
Mám NOD32 a za celou dobu stahování a pak hraní ani necekl. A stahuješ koupenou betu, nebo nějakou z Rapidu?
Upravil/a LEON_CZ dne 23-12-2009 21:16
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 23-12-2009 21:57
|
Uživatel
|
LC_LEON_CZ napsal:
FK_TozziFan napsal:
při stahování mi ESET vyhazuje hlášky o podivných souborech. Stalo se to někomu?
Definuj ,,podivný soubor" (Našel jsem v PC akorát ,,podivný" adresář, jmenuje se WINDOWS, občas zaškodí, ale asi ho tam nechám... )
Mám NOD32 a za celou dobu stahování a pak hraní ani necekl. A stahuješ koupenou betu, nebo nějakou z Rapidu?
[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/a.jpg[/img] is not a valid Image.
stahuju koupenou betu a mám ESET Smart security 4
Upravil/a TozziFan dne 23-12-2009 22:00
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 24-12-2009 01:32
|
Uživatel
|
Rozchodil tady už někdo FreeTrack/TrackIR ? Popř. jak ? |
|
|
|
Apo |
Přidané 24-12-2009 07:55
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 288
Založený: 06.10.09
|
To by mne taky zajímalo
Upravil/a Apo dne 24-12-2009 07:57
|
|
|
|
Valec |
Přidané 24-12-2009 08:08
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Ve hre mi TrackIR po spusteni hry normalne jede.Nic sem nenastavoval.Po instalaci WOP mi TrackIR sam vyhledal aktualizaci hry. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 24-12-2009 09:28
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
akú máš verziu TrackIr-u Valec? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-12-2009 10:28
|
Fusioner
|
Apo napsal:
To by mne taky zajímalo
Musíte mít poslední verzi ovladače Version 5.0 - Final B - podporuje TrackIR 5a 4 PRO, trojka s vektorem bude v příští verzi), která umí WoP, jinak vám to nepojede.
http://www.natura...nuals.html
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Valec |
Přidané 24-12-2009 10:31
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
5ku a ovladac 5.0.300 |
|
|
|
311_Tank |
Přidané 24-12-2009 10:36
|
Uživatel
Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Na trackiru me sere ze mi meni FOV a nejde to vypnout.
Na multiplayeru me sere ze to i pri par lidech brutus laguje. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-12-2009 10:39
|
Fusioner
|
311_Tank napsal:
Na multiplayeru me sere ze to i pri par lidech brutus laguje.
Mě taky, ale to už verze gama dělají ;-)
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 24-12-2009 10:41
|
Uživatel
|
311_Tank napsal:
U toho multiplayeru stačí většinou počkat, až se ten hostující s blbým připojením odhlásí a hra pak přehodí hosting na někoho s lepším připojením, pak to zas jede. Taky by to ale mohlo kickovat hráče s horším připojením, jako IL-1946, někdy tam letadla skáčou o 100m tam a zpět jako šílený Nebo si stačí prostě jen založit svůj server a během dvou tří minut se tam lidi taky natáhnou |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-12-2009 10:46
|
Fusioner
|
LC_LEON_CZ napsal:
311_Tank napsal:
U toho multiplayeru stačí většinou počkat, až se ten hostující s blbým připojením odhlásí a hra pak přehodí hosting na někoho s lepším připojením, pak to zas jede. Taky by to ale mohlo kickovat hráče s horším připojením, jako IL-1946, někdy tam letadla skáčou o 100m tam a zpět jako šílený Nebo si stačí prostě jen založit svůj server a během dvou tří minut se tam lidi taky natáhnou
Mně by spíš zajímalo, proč jsme se včera neslyšeli. Všechno jsem měl na max a slyšel slabě jen nějaké Rusy. A předevčírem trochu Frantíky.
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 24-12-2009 10:48
|
Uživatel
|
310_cibule napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
311_Tank napsal:
U toho multiplayeru stačí většinou počkat, až se ten hostující s blbým připojením odhlásí a hra pak přehodí hosting na někoho s lepším připojením, pak to zas jede. Taky by to ale mohlo kickovat hráče s horším připojením, jako IL-1946, někdy tam letadla skáčou o 100m tam a zpět jako šílený Nebo si stačí prostě jen založit svůj server a během dvou tří minut se tam lidi taky natáhnou
Mně by spíš zajímalo, proč jsme se včera neslyšeli. Všechno jsem měl na max a slyšel slabě jen nějaké Rusy. A předevčírem trochu Frantíky.
Mám jednu teorii, mikrofon ve hře jsem měl stažený na nulu, aby ostatní neslyšeli moje kašlání a pak jsem už na to zapomněl. Možná by to mojlo být tím |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-12-2009 11:04
|
Fusioner
|
Jo, to by tím mohlo být Ke konci jsem tam pak nějaké to chrchlání slyšel.
Někdy bychom mohli dát team match či tak. Ještě s Tankem a třeba Tajpim.
P.S. Ptal jsem se ženy, dneska večer to asi nepůjde
Upravil/a 310_cibule dne 24-12-2009 11:05
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 24-12-2009 11:36
|
Uživatel
|
310_cibule napsal:
Jo, to by tím mohlo být Ke konci jsem tam pak nějaké to chrchlání slyšel.
Někdy bychom mohli dát team match či tak. Ještě s Tankem a třeba Tajpim.
P.S. Ptal jsem se ženy, dneska večer to asi nepůjde
To jsi udělal velkou chybu, vůbec ses jí neměl ptát
Pořád jsem nezjistil některé zásadní věci v multiplayeru, jak mám doplnit náboje a palivo, když na mapě nejsou většinou v Team Dogfightu žádná letiště, ani žádné REFLY, nebo jak vypnout zobrazování ikon na mapě Zápas dát můžem bývám tam náhodně od rána do rána
Mimochodem, nastavení vzdálenosti GUNS TARGETING DISTANCE je nastavení konvergence zbraní, nebo vzdálenost cíle pro gyro-zaměřovač?
Upravil/a LEON_CZ dne 24-12-2009 11:38
|
|
|