November 22 2024 23:47:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
Jirka
WT_Peci napsal:
soundmod a nástroje na modování vypustil do světa sám Oleg, aby se lidi navzájem podezírali, že ten druhý je větší číter a aby mu pak kupovali BOBika, až ho za 14 dnů vydá, neb tam se čítovat nebude moci... Úsměv

Už jsem si zvyknul, že je IL "obohacen" o všelijaká efektní udělátka i když je neprožívám, tak ať si tam jsou. I nová letadla beru. Ale rozdrbávání stávajících letadel, které vede ke zmatku v LM a DM, tak to fakt extrémně nemůžu. Už aby tu ten BOB byl. Mrknutí

WT_Peci
sice šturma na disku mám, ale už ho nelítám - já teď preferuji hadraplány z ROF. Mrknutí
se zásahy do FM a DM pro mě šturm jako online sim skončil, bohužel... Naštvaný

3IAP_Sasa
Můj osobní názor je ten, že pokud někdo bude chtít cheatovat, tak si cestu vždycky najde. Na AH tvoří 80% hráčů jakás takás stabilní komunita, která si myslím toto zapotřebí nemá. FM a DM neupravuje v módu nic. Nový FM a DM mají ta zbrusu nová letadla, která by napřed na mapách musela být, aby to vzalo efekt. Jinak weapons mod sice zvyšuje účinnost zbraní, ale zas když mě s ním někdo sestřelí tak si můžu říct, že měl prostě štěstí a dobře se trefil Úsměv.

Jirka
3IAP_Sasa napsal:
Můj osobní názor je ten, že pokud někdo bude chtít cheatovat, tak si cestu vždycky najde. Na AH tvoří 80% hráčů jakás takás stabilní komunita, která si myslím toto zapotřebí nemá. FM a DM neupravuje v módu nic. Nový FM a DM mají ta zbrusu nová letadla, která by napřed na mapách musela být, aby to vzalo efekt. Jinak weapons mod sice zvyšuje účinnost zbraní, ale zas když mě s ním někdo sestřelí tak si můžu říct, že měl prostě štěstí a dobře se trefil Úsměv.

To že nic není upraveno není pravda. V AAA je toho hromada např. co se týče motorů (Doporučuju si to ověřit rozbalením a comparací oproti normálnímu ILovi. A pro líné pak si přečíst Youssův (autor IL2 Compare) povzdech na AFW fóru - taky rozbaloval a porovnával. ) a o Ultrapacku ani nemluvě, že. Tam se tím ani netají.

Jinak Peci máš pravdu. Cítím to podobně jako ty. I když zatím o ROF neuvažuju.

WT_Peci
3IAP_Sasa napsal:

stačí jeden dva debilové a zkazí ti polítání na celý večer, vzpomeň si na pavvvla (nebo jak si ten kokot říkal) a to ani nemusel čítovat...
doufám, že v ROF bude fungovat kickban bez možnosti přihlášení po změně nicku...
nicméně proti gustu, žádný dišputát, ale já do šturma asi polezu už jen z nostalgie a vyjímečně...

WT_Pedropan
Jirka napsal:
V tomhle problém nebude. Při zapnutém CRT by tě to vyhodilo už při přihlašování na server.

No jo, tak co se to deje? Proc to jinde bezi a jen v holubniku ne? Nenapada te neco? Pres nuly a jednicky jsem gogo...

http://www.wtigers.org/
WT_Flan
Jirka napsal:
WT_Peci napsal:
soundmod a nástroje na modování vypustil do světa sám Oleg, aby se lidi navzájem podezírali, že ten druhý je větší číter a aby mu pak kupovali BOBika, až ho za 14 dnů vydá, neb tam se čítovat nebude moci... Úsměv

Už jsem si zvyknul, že je IL "obohacen" o všelijaká efektní udělátka i když je neprožívám, tak ať si tam jsou. I nová letadla beru. Ale rozdrbávání stávajících letadel, které vede ke zmatku v LM a DM, tak to fakt extrémně nemůžu. Už aby tu ten BOB byl. Mrknutí

Ja teda nevim co tyhle dalsi packy jsou zac a vubec tomu vsemu uz nerozumim, ale v principu to vidim podobne. Dokud se jedna o kosmetiku a treba i nova pridana letadla, mapy, je to ok, dokonce velmi OK.
Jine zvuky jsou skvele, nekdo oceni, ze mu pridali treba zrcatko do pilotovo rite, ruzovej kokpit, jine trasirky, efekty explozi, atd...Fajn. Ale rozkopat stavajici zbrane, stavajici FM ? Bezte mi s s tim nekam...Ted se spis placam porad v chmelnicich, takze s nejakymi dalsimi Ultramegasajze packy, ve kterych ( jestli to dobre chapu ) ve svatem presvedceni rozjebali i to nejpodstatnejsi, uz ztracim uplne prehled oc tu vlastne jeste jde.

Hiltos
Co resite?
Voda je mokra, nebe je modry, spity se nehrejou, jaky jsou podmotorovany, G2 stoupe jak raketa a fokace maj listu.
Myslite, ze to v BOBikovi bude jiny? A proc si to myslite?

A uz vas nekdy sestrelil nekdo s nacitovanym letadlem? Me teda vzdycky!

Jirka
WT_Pedropan napsal:
Jirka napsal:
V tomhle problém nebude. Při zapnutém CRT by tě to vyhodilo už při přihlašování na server.

No jo, tak co se to deje? Proc to jinde bezi a jen v holubniku ne? Nenapada te neco? Pres nuly a jednicky jsem gogo...

Je mi líto, ale netuším v čem je problém. V okamžiku kdy se tu objevily mody, tak se v souvislosti s nimi začaly objevovat problémy, co tu při používání normálního ila nikdy předtím nebyly. Takže jsem taky gogo.

Jirka
Hiltos napsal:
Co resite?
Voda je mokra, nebe je modry, spity se nehrejou, jaky jsou podmotorovany, G2 stoupe jak raketa a fokace maj listu.
Myslite, ze to v BOBikovi bude jiny? A proc si to myslite?

A uz vas nekdy sestrelil nekdo s nacitovanym letadlem? Me teda vzdycky!

Jiný to možná nebude. Ale v každém případě to bude pro všechny stejný. Mrknutí

Merten
Chvilku než do toho zase začne někdo hrabat Vyděšený

WT_Flan
Aaaa, tenhle tyden tu jeste mudrc ze staje "co to tady resiteee" nebyl.

Ja osobne jsem mel grafomanskou potrebu sdelit vsem, ze me rozkopany laufy a FM v principu vlastne serou, pokud se je jiz nekomu podarilo rozkopat a hojne se ten "produkt" pouziva.Úsměv
Ze by samozvany odbornik-amater-vseved zrovna vymyslel vsechno ve FM a zbranich lepe ? Ten druhej to vi lip a dela urcite na vlastni predelavce. Šklebící se Jak to psal Jirka...
Mozne je sice vsechno, i to ze to nekdo udela lepe ( jsko treba zvuky ) jenze, hehe, jak to tu ctu tak soucasny autor(i) to asi "nedal" (???).
Nektery predelavky jsou na me osobne jednoduse uz moc.
A predpojatej jsem pak uz jen proto, ze uz se v tom neda vyznat ( rozumej: ja se v tom uz nevyznam ) co vsechno za hromady zmen se do toho Ila da, nebo ma, vlastne nasypat, potazmo kam se pak jde a nejde pripojit ...atd, atd...

MK_KaiN
Ano. A kdo zato může? Viníci jsou zřejmý. V první řadě Oleg, páč mu vývoj bob trvá neuvěřitelně dlouho a pravděpodobně ho nikdy neudělá. A pak Vogon páč je línej Úsměv

Panek
Jirka napsal:
3IAP_Sasa napsal:

To že nic není upraveno není pravda. V AAA je toho hromada např. co se týče motorů (Doporučuju si to ověřit rozbalením a comparací oproti normálnímu ILovi. A pro líné pak si přečíst Youssův (autor IL2 Compare) povzdech na AFW fóru - taky rozbaloval a porovnával. ) a o Ultrapacku ani nemluvě, že. Tam se tím ani netají.

Jinak Peci máš pravdu. Cítím to podobně jako ty. I když zatím o ROF neuvažuju.

Ano zásah do FM je i v AAA.
Proto preferuji online války, které mají vlastní MOD balík a všichni hosti povině zapnou CRT 2

Hiltos
Abych se priznal, tak do toho taky nevidim. A nepouzivam to. Ale jsem presvedcenej, ze kdyz se na to budu 5 minut uprene divat, tak do toho uvidim.
A pak to treba zacnu pouzivat.

Vzhledem k urovni "simulace" tyhle gamesky by se kazdej, komu vadi +-20 km/h uz asi musel zblaznit. Nic noveho pod sluncem, ne?

Kazdej to vidi jinak ...

WT_Pedropan
No tak to jsem z toho gogo na druhou. Ted jsem se pripojil do holubniku a funguje to normalne...Vyděšený

No, uvidime vecer...

http://www.wtigers.org/
3IAP_Sasa

stačí jeden dva debilové a zkazí ti polítání na celý večer, vzpomeň si na pavvvla (nebo jak si ten kokot říkal) a to ani nemusel čítovat...
doufám, že v ROF bude fungovat kickban bez možnosti přihlášení po změně nicku...
nicméně proti gustu, žádný dišputát, ale já do šturma asi polezu už jen z nostalgie a vyjímečně...

No to je fakt, ale na to ani nemusíš cheatovat. Ještě mám v živé paměti uskupení co lítalo s tagem Don_XY na WOE. Celá tahle banda nedělala nic jinýho, než že zamykala letiště a pak se chlubili tím kolik mají sestřelů (stabilně ta jejich pseudoletka vyhrávala stats sestřelů). U takových blbečků by mi ani ty cheaty nevadily a těm maďarům, co nám včera vulčovali ve 3 A4 kách permanentě letiště a šli 4x dolů jsem ty cheaty dokonce doporučil, aby si nepřipadali tak trapně Cool

Jirka
Víš Hiltošu, já jsem starej zuřivej kroutič. Koneckonců za ta leta to už musíš vědět. Šklebící se V podstatě mě u ILa vždycky nejvíc bavilo jenom to kroucení. U tohodle je dobrý vědět, co to které letadýlko umí. (+/- 20km hraje kurva roli) Koneckonců při kroucení na mnou milovaných 1vs1 a 2vs2 to jinak ani nejde. S nástupem modů jsem ztratil důvěru v to, jestli jsem prohrál proto, že jsem to lidově řečeno posral a nebo ten druhej má prostě jen "bezva" mod. Ten letitej dobrej pocit ze zábavy s letadýlkama se vytratil. A IL mě přestal bavit. Takže ne KaiNe, Vogon není línej. Vogon je mrtvej. Šklebící se
Upravil/a Jirka dne 21-07-2009 14:18

3IAP_Sasa
Jirka napsal:
Víš Hiltošu, já jsem starej zuřivej kroutič. Koneckonců za ta leta to už musíš vědět. Šklebící se V podstatě mě u ILa vždycky nejvíc bavilo jenom to kroucení. U tohodle je dobrý vědět, co to které letadýlko umí. (+/- 20km hraje kurva roli) Koneckonců při kroucení na mnou milovaných 1vs1 a 2vs2 to jinak ani nejde. S nástupem modů jsem ztratil důvěru v to, jestli jsem prohrál proto, že jsem to lidově řečeno posral a nebo ten druhej má prostě jen "bezva" mod. Ten letitej dobrej pocit ze zábavy s letadýlkama se vytratil. A IL mě přestal bavit. Takže ne KaiNe, Vogon není línej. Vogon je mrtvej. Šklebící se

Pořád existuje spousta serverů, nebo válek na čisté verzi šturma.

Jirka
3IAP_Sasa napsal:
Jirka napsal:

Pořád existuje spousta serverů, nebo válek na čisté verzi šturma.

Možná jo. Ale jak jsem koukal nedávno na HL, jsou buď neviditelný a nebo mají nastavení typu "lítáme bez kokpitu". Šklebící se
Upravil/a Jirka dne 21-07-2009 14:31

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,481 návštěv