December 22 2024 18:23:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 2
1stCL_Fucida, magot

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nákup HW
Patrikhuhu
http://www.czechc...rtno=53926 příklad ne SLI

http://www.czechc...rtno=52083 příklad ano SLI

Názor na SLI jsem Ti již tady psal... Ale klidně Ti to napíšu ještě jednou:

Vykašli se na SLI. Šturmovik ho nepotřebuje (ten potřebuje vysoce taktované CPU) a u BoBa nepomůže ani křišťálová koule. Pro ostatní hry se podívej tady:

http://pctuning.t...&Itemid=44

Je tam sice v testech v SLI GTX280, ale můžeš si ověřit, jak se u jednotlivých her projevuje jedna karta vs. 2 karty v SLI.

Hoper
jestliže jsi se rozhodl pro levnější PC, budeš stejnak za dva roky upgradovat
čiliž SLI tě nyní nezajímá
a za ty dva roky budeš vědět, jestli programátoři už dělají programy (hry), které SLI využijí...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
víte co je bžunda ?
před ?dvěma? lety tu lidi začli blbnout kvůli BoBku a kupovali si nové kompy
já stále jedu na "pět" let starém PC (pravda, postupně různě jsem upgradoval grafiku, paměť a i sehnal "vytoužený" procák)
šturm mi jede, občas i na perfect mod
a myslím, že mi i ty další dva roky pojede, než ten BoBek vyjde
:))

ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Díky kluci.

EDIT: Rozumím tomu dobře, že ta první deska podporuje Core 2 Quad, ale ne SLI.

A ta druhá SLI, ale ne čtyřjádrový Core 2.
Upravil/a 310_cibule dne 15-01-2009 21:38
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Patrikhuhu
Ta druha deska s Nvidia chipsetem podporuje procesory do FSB 1333MHZ, takze snad podporuje Quady s 1333MHz FSBckem.
Ta s Intel - X48 chipsetem podporuje az 1600MHz FSBcko, takze tam narves ten nekrestansky drahej Quad Extreme - stoji pres 20 tacu.
Na tvem miste bych koupil ten Gigabyte s X48 - sice bez SLI, ale videl bych to na jednoduzsi pretaktovani - vyhoda pro Sturmovika.
Jak jsem psal: ja mam desku podobnou, akorat trochu starsi a jsem spokojen.

310_cibule
Díky. V životě jsem desku nepřetaktovával, ale asi na tebe dám Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

XXX_Dazz
Nebo něco takového http://www.czechc...rtno=56220 je to špičkový model a přitom trošku ušetříš Šklebící se

WT_Horrido
Kup si radeji něco novejšího, máš větší šanci, že se ti výrobce bude o tu desku déle starat.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Dazzi, je-li to vtip (viz řechtající se smajlík na konci), ubezpečuji tě, že jsem mu neporozuměl.

Horri, prosím, pochopte, že já o těch deskách opravdu lautr nic nevím. Potřebuji přesně napsat, kup to a to, protože to má tu a tu výhodu (ale musí to být kompatibilní s tím, co jsem již objednal).

Na desce šetřit nemíním. Jak je to s tím únorem? Mám čekat, že v únoru vyleze něco, na co se čekat vyplatí?

Hoper
k té SLI na X58 (obecně Intel chipset)
http://www.cdr.cz...

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Pedropan
310_cibule napsal:
... Jak je to s tím únorem? Mám čekat, že v únoru vyleze něco, na co se čekat vyplatí?

No jestli myslis zase nejakou revoluci, tak s tou jdi do haje.
To uz tady bylo a jses dost starej na to, abys vedel, jak to dopadlo...Šklebící seVyděšený

http://www.wtigers.org/
310_cibule
WT_Pedropan napsal:
310_cibule napsal:
... Jak je to s tím únorem? Mám čekat, že v únoru vyleze něco, na co se čekat vyplatí?

No jestli myslis zase nejakou revoluci, tak s tou jdi do haje.
To uz tady bylo a jses dost starej na to, abys vedel, jak to dopadlo...Šklebící seVyděšený

Sakra, ty taky všechno propíchneš, Pedro.

A já už měl ten Únor docela promyšlený. A dělal bych to kvůli Vám, lidem.

Cool

310_cibule
Díky, Hopře, prostuduji.

LesniHU
Ja mam tohle http://www.czechc...rtno=57293 a spokojenost. Nesli, samozrejme.

XXX_Dazz
310_cibule napsal:
Dazzi, je-li to vtip (viz řechtající se smajlík na konci), ubezpečuji tě, že jsem mu neporozuměl.

Ne to nebyl vtip, je to prostě taky dobrá a plně dostačující deska.

Jinak ohledně toho co psal Horri, v brzké době by měly vyjít nové procesory AMD pro socket AM3 (budou pasovat i do AM2) což jsou i nové desky. Jinak nové čtyřjádrové procesory AMD Phenom II si stojí opravdo dobře. Výkonem se řadí mirně nad čtyřjádra od Intelu do socketu 775.

310_cibule
Díky, Dazzi,

procesor už je koupený (C2D), paměti též (DDR2) jakož i karta s čipem nVidie.

Jediné, co potřebuji, aby tu někdo napsal, je:

V polovině února (kdy komponenty dorazí z USA) si kup desku Tesly Pardubice vzor. 68, protože to bude v té chvíli to nejlepší, co k tomuto CPU a nVidii můžeš dostat (z hlediska dalšího upgrade, byť třeba mírného).

Pokud by mne někdo přesvědčil, že je lepší pořídit si DDR3, protože nějaká nová deska už DDR2 nepodporuje, koupím paměti nové.

XXX_Dazz
Cibule, deska je důležitá věc a proto bych i já volil něco z vyšší cenové hladiny, ale jestli volit mezi těmi nejdažšími bych si opravdu dobře rozmyslel. Mužeš zbytečně vyhodit peníze za furistické a zbytečné chlazení a nebo za fičurky v BIOSu, které nikdy nepoužiješ. Nejdražší desky bývají jen pro lidi, kteří si hrají s vysokým přetaktováním a opravdu se v tom vyznají.

WT_Flan
No a co ta Gigabyte X-48 co nahore nahodil Patrik ?

Patrikhuhu
Co se týká přetaktování u C2D, tak tam bych viděl jako stěžejní to, aby deska dobře zvládla 400MHz FSB. Tj. přetaktování spočívá ve zvýšení z 333MHz na 400MHz (lépe řečeno z 1333 na 1600). Vypadá to, že všechny 45nm C2D to zvládají velmi dobře.

Takže asi i deska co má LesníHu bude stačit. Jde jen o to, kolik člověk potřebuje síťovek, řadičů a podobného balastu. Ušetřené peníze mohou podpořit kvalitní monitor.

Já osobně bych kupoval X48, ale do jisté míry pro Cibulovo použití nemusí přinášet "zásadní" výhody oproti P43.

WT_Peci
Máte něco proti deskám z Tesly Pardubice, pánové? Vyděšený
Pche, to jsou jen výkřiky neznalých. Výrobky pardubické Tesly šířily paniku v řadách zlotřilých imperialistickývh válečných štváčů. Šklebící se BTW - kdo si ještě pamatuje, proč se Tesla jmenovala Tesla? Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,123,894 návštěv