November 22 2024 14:43:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
O Šturmovi a nejen o něm :-)
1stCL_Fucida
Myslím, že Spit v ILovi samovolně nikdy nechcípal.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Gringo
Ale když letím, chci si to užít - tzn. minimalizuju svoje ztráty, hlavní je pro mě bezpečnost, stále se rozhlížím do všech úhlů, pak je minimální šance že mě někdo překvapí.

Jo tak to dělaj všichni.Jen jsem chtěl říct, že občas padá leknutím ze židle každej.Šklebící se

CSL1_Golas
Cool
Rufu napsal:

Golasi já fakt nechápu v tomhle duchu jako ty tu mluvili kdysi maximálně 2 virt.piloti ,modrej luftwaffe maršál a červenej Banik pičaŠklebící se

Ale stylem létání vypadáš jako VGR Sup.Tedy pokud tak létáš.

Nevím jaký duch máš na mysli.....a rovnou mi prosím vysvětli pojem lítat jako VGR sup.Úsměv

haluz paja
Pětce Spitu (starší verze v ILovi nejsou) nechcípá motor při potlačení, protože už u předchozích verzí Spita a nejsem si zcela jista, jestli už u MkI, ale stopro u MkII, byl tenhle problém odstraněn pomocí dírky Beatrice Shillingové

No tak co ja vim,tak s tim chcipanim motoru mela problemy i petka. Tim sem si jist. Slavna dirka problem uplne nevyresila.

1stCL_Fucida
Golas, ty jsi modrý, nebo červený?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CSL1_Golas
modrý

Rufu
[

Nevím jaký duch máš na mysli.....a rovnou mi prosím vysvětli pojem lítat jako VGR sup.Úsměv[/quote]http://www.virtua...#post_6086
Upravil/a Rufu dne 08-02-2008 19:47

CSL1_Golas
Mrknutí danke

310_Gringo
Golasi, na jakym serveru lítáš nejčastěji...nebo nejradši?

CSL1_Golas
Co je to tu za výslech Úsměv - nejraději G1, pak jedině holubi, ale bez těch pacifickejch divností.....Vyděšený

Hiltos
Golasi, jaky mas cislo bot? Nejcastejsi ... nebo nejradsi?

CSL1_Golas
Pročpak, vyrábíš mi pedály?.....no ty jsi hodný Cool

CSL1_Golas
K původní otázce ohledně létání v manželství...
Jsem ženatý a máme skoro ročního synka, zároveň již dva roky svépomocí stavím domek.
Létám převážně večer mezi 20tou a 1dnou hodinou, tj. v době kdy většina lidí sleduje duchaplné seriály a pořady zábavných televizí. Manželce to nevadí, a synek v té době spí. Samozřejmě pokud se sejdou rodinné problémky, tak nelítám, ale snažím se je vyřešit.
Každopádně nevidím rozdíl mezi sledováním televize a lítáním, každého baví něco jiného (u něčeho jiného se odreaguje, odpočine), u mě rozhodně televize a jejich z 90 procent rádoby zábavných programů nevede, raději si zalítám.Šklebící se
Upravil/a CSL1_Golas dne 11-02-2008 12:45

Opitze
1stCL_Fucida napsal:
Mimochodem v původním IL-2 Šturmovik byl pouze Fw 190 A-4 (nebo A-5), hned po prvním patchi přibyl A-5 (nebo A-4 Úsměv) a později ještě A-8. Další Fw 190, tedy D-9, D-9 late a F-8 byly až otázkou Forgotten Battles. Fw 190 A-6 a Ta 152 H přibyly spolu se Spitfiry v Aces Expansion Packu (ještě si vzpomínám, jak jsme se s Fajtlíkem dohadovali, jestli lehký čtyřkanonový Focke-Wulf bude větší pomoc pro Luftwaffe, než nový Spitfire IX pro RAF). No a příchod posledního Fw 190, tedy Ta 152 C už z místních pamatuje snad většina Úsměv. Hold byla to dlouhá cesta...

dlouhá terapeutická cesta Olega Maddoxe... kazdej ten fok byl/je zmršenej... to dneska už ví snad každej...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

CSL1_Golas
Kopletní planeset z původního ILa včetně patchů.
Red: Lagg3 41, Lagg3IT41, Lagg3 43, La5FN, Mig3, Mig3ud, Mig3u, P39N1, P39Q1, P39Q10, Yak1B, Yak3, Yak7B, Yak9K, Yak9T(než jsem začal létat modře, byl můj oblíbený) Yak9U
Blue: BF109F2, BF109G2, BF109G6, BF109G6late, BF109G6/AS, FW190A4, A5, A8.
Jsou to jen stíhačky, bombry mě nikdy moc netáhli.
Možná to není úplně přesné, každej patch přinesl něco nového....
Každopádně souhlasím že flight modely byly v začátcích, tzn. na houby.

Lucka
Golas napsal:
Kopletní planeset z původního ILa včetně patchů.
Red: Lagg3 41, Lagg3IT41, Lagg3 43, La5FN, Mig3, Mig3ud, Mig3u, P39N1, P39Q1, P39Q10, Yak1B, Yak3, Yak7B, Yak9K, Yak9T(než jsem začal létat modře, byl můj oblíbený) Yak9U
Blue: BF109F2, BF109G2, BF109G6, BF109G6late, BF109G6/AS, FW190A4, A5, A8.

Dík za info Golasi Úsměv

kaja
a kdybys Luci chtela tak mam nekde doma origo puvodniho sturmaÚsměv

Lucka
kaja napsal:
a kdybys Luci chtela tak mam nekde doma origo puvodniho sturmaÚsměv

Dík za nabídku kajo. Ono prý existovalo i nějaké demo, to by úplně stačilo. Bylo by zajímavé vyzkoušet, jak to lítalo v úplně první verzi Šturma.

kaja
http://www.download.com/IL-2-Sturmovik-demo/3000-7547_4-10230098.html

a nebo ho mam i doma na nakym Level CDckuÚsměv

..ale az budes nekdy v cechach tak ti ho klidne muzu nekam hodit...

btw:sry ta dlouhy URL :/

Lucka

Díííík! Už sosám Úsměv

P.S. Momentálně jsem v Čechách, marodím a je to děsně príííma! Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,355 návštěv