3BAP_Plooskie napsal:
Ahoj lidi - vyhrabal jsem tohle vlákno, jelikož mám problém v SST rozchodit, resp. naprogramovat stisk kláves SHIFT + PAUSE/BREAK pro show/hide Bombsight table ...
Povedlo se to někomu ?
Plooskie, to se ti nepovede, protoze SST nebere klavesu PauseBreak.
Pro tento pripad jsme pripravili verzi Bombsight Table 2.2, ve ktere se skryti programu ovlada kombinaci klaves Alt+B...
CVK_Baca napsal:
uz ste niekto prisli na to ako zrusit tu funciu co je na info buttone na plynovke a prinutit X52 k tomu aby sa to spravalo ako pouzitelne tlacitko???
jj, tohle bych taky potřeboval. Jednou jsem googloval a našel návod v portuglštině, a když jsem to nechal přeložit, tak tam šlo o nastavení čudlíku na CD-ROMu s x52 rychlostí
Stava se i vam, ze litate a najednou se vypnou na Saiteku tlacitka, pripadne i osy a prestane reagovat?
Po restartu reinstalace softu, pac v PC najednou neni???
A ted to dulezitejsi. Mam rozhozeny osy na plynovce, tj plyn zacina na +10 a ty dva potaky (u tlacitka E a i) jsou krapet mimo. Nechtena death zona pri otoceni po smeru hodinovych rucicek, jak na jejim pocatku, tak i na konci
Jde to nejak opravit? Vymenit potaky za lepsi? Kalibrovat? Zmlatit kladivem?
paorel napsal:
Jestli máš nainstalované ovladače a SST z CD, co je přibalené k Joysticku, anebo pokud máš poslední verzi, která se dá stáhnout ze stránek Saiteku http://www.saitek...php?t=8486
tak ten opravný balíček radši ani nepoužívej. Ta občasná nefunkčnost tlačítek na joyi se dá trvale odstranit, jak už tady bylo řečeno a jak jsem sám vyzkoušel, jen použitím USB karty do PCI slotu. Teda já alespoň o žádném jiném řešení nevím.
Tak tyhle stupidní chyby mi delal MSFF2 i X52 PRO ,vyřešil jsem to silnějším zdrojem (i lepší značka) od tý doby klid
JJ, pozor. Já mám připojeno do USB: USB telefon pro Sype, TiR3, X52, MSFF2, čtečku karet a KB. A když jsem připojil USB lampičku, tak nastal mazééc!
Vyřešil jsem to napájeným USB Hubem.
Bretis napsal:
Stava se i vam, ze litate a najednou se vypnou na Saiteku tlacitka, pripadne i osy a prestane reagovat?
Po restartu reinstalace softu, pac v PC najednou neni???
A ted to dulezitejsi. Mam rozhozeny osy na plynovce, tj plyn zacina na +10 a ty dva potaky (u tlacitka E a i) jsou krapet mimo. Nechtena death zona pri otoceni po smeru hodinovych rucicek, jak na jejim pocatku, tak i na konci
Jde to nejak opravit? Vymenit potaky za lepsi? Kalibrovat? Zmlatit kladivem?
Saitek me zacina tezce srat
Zkus si promazat registry, kdyztak mi cokle napis na ICQ a ja Ti reknu jaky, ted z hlavy nevim, ale ze saiteku mam nakej navod, melo by to pak znovu vse zkalibrovat.
HafHaf - kup si plynovku od mprdula
k tomu bratříčka stejné značky od Mr.Krouza :))
a máš po problémech ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.