September 21 2025 06:37:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Spit Mk IXe
1stCL_Wedge
No seš prostě nejlepší Lucko, dyť mi to víme. Jo mimochodem na těch Fw190 a tebe na Spitu na Normandii si pamatuju moc dobře snad i track z toho mam...........a tenkrát si měla nick NN - něco...tak jak je to tentokrát Lucko, Maxi, Jarmilo???Šklebící se

A objev se zase někdy na nějakym DF, tobě totiž hrozně hezky upadává pravý křídlo - prostě typická ženská elegance.Mrknutí

Jp-
Lucka napsal:

Jak říkám, lamy! CoolŠklebící seCoolŠklebící seCoolŠklebící se

neber jméno boží marně do pusy Šklebící se

1stCL_Wedge
Tak poslední a pak už tady to slavný vlákno o neméně slavnym éru nebudu zas*rat diskuzí s neumětelama na spitechCool.
A pročpak si tenkrát, když si nás na tý Normandii tak krásně sundala napsala do chatu že nás podravuješ od Lucky, jaký sme lamy...promiň Jp??Vyděšený

PS: pruď tovíš že pruď, aspoň nejni nudaŠklebící se

Lucka
Také poslední.

Napsala jsem do chatu toto: "pánové, zdraví vás Lucka."
Nic víc, nic míň. Úsměv

1stCL_Fucida
3IAP_Agijo napsal:
Neberu srovnávání papír vs. Il.
Na papíře jsou v podstatě ideální výkony naměřené, když v nich letěl dobrej pilot.

A víš, že je mi úplně putna, co zrovna TY bereš a nebereš za objektivní? Vyděšený
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3IAP_Agijo
A víš, že mě je úplně putna, že tobě je úplně putna, co zrovna já beru a neberu za objektivní?

http://3iap.org
Lucka
Mně je putna úplně všechno.

3BAP_Cassius Chaerea
Mě je to taky putna, ale spit je hrozná plečka a fock takyŠklebící se.

1stCL_pbarry
kdyby jenom trochu ucty
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
3BAP_Rohlos
Úcta by měla bejt k plátnu a dřevu a né k plechu.Šklebící se

Panek
3BAP_Rohlos napsal:
Úcta by měla bejt k plátnu a dřevu a né k plechu.Šklebící se

Já slyšel, že Manfrédoj potáhy Dr.I hedvábím. Šklebící se

Mungo
Lucka napsala:
Tak jo, to beru TajpaneÚsměv Ale když mě potkali nad Normandií ve Spitu Mk. Vc (2) a letěli ve dvojici na Fokáčích, tak šanci měli.....a skončili na padáku oba. Úsměv Jak říkám, lamy! CoolŠklebící seCoolŠklebící seCoolŠklebící se

Co povedat. Dostat v Spitovi Foka, ked tento prijme boj a neutecie nie je ziadne umenie. Umenie je, dostat vo Fokovi toho Spita, pokial sa pred nim mudro nerozhodnes zdekovat CoolNaštvanýŠklebící se

1stCL_Pospa
Mungo napsal:
Lucka napsala:
Tak jo, to beru TajpaneÚsměv Ale když mě potkali nad Normandií ve Spitu Mk. Vc (2) a letěli ve dvojici na Fokáčích, tak šanci měli.....a skončili na padáku oba. Úsměv Jak říkám, lamy! CoolŠklebící seCoolŠklebící seCoolŠklebící se

Co povedat. Dostat v Spitovi Foka, ked tento prijme boj a neutecie nie je ziadne umenie. Umenie je, dostat vo Fokovi toho Spita, pokial sa pred nim mudro nerozhodnes zdekovat CoolNaštvanýŠklebící se

No na to si pamatuju byla to naše blbost a ty spity tam byly dva nejen jeden z Lucčiných nicků. Nebo že by Lucka řídil oba ty spity ? Teď fakt nevim.

Když ono se to mluví někomu kdo o Fw nic neví a celej svuj virtuální život sedí ve spitu Šklebící se To je taky jeden z důvodů proč je mi líp na modré straně ve spitu to fakt umí kde kdo VyděšenýVyděšenýVyděšenýVyděšený
Upravil/a 1stCL_Pospa dne 06-04-2007 15:20

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
313_Santy
Kecáš Pospo, Ty jsi to ve Spitu nikdy neuměl, proto jsi šel do těch načítovaných ér. Šklebící se

1stCL_Pospa
313_Santy napsal:
Kecáš Pospo, Ty jsi to ve Spitu nikdy neuměl, proto jsi šel do těch načítovaných ér. Šklebící se

Ticho ! Ja jen čekám kdy na to přijdeš ty Šklebící se U mě se to projevovalo uplně stejně jako teď u Tebe taky jsem raději vlezl do Tempesta či Mustanga než do toho dětskýho stroje s názvem Spit Pff

No Santy držím Ti u nás fleka ! Vyděšený

313_Santy
Šklebící se
Ticho! Tempest je výzva, protože nemá všechny trumfy na své straně, ale za modré, to je moc jednoduché. Vyděšený

1stCL_Pospa
313_Santy napsal:
Šklebící se
Ticho! Tempest je výzva, protože nemá všechny trumfy na své straně, ale za modré, to je moc jednoduché. Vyděšený

Jak říkám ještě si to neuvědomuješ ale jsi modrej pilot jak poleno ! Šklebící se

Mungo
313_Santy napsal:
Šklebící se

Fajn, najblizsie na Black Panthers na Afrike. Ty beries MC.202 a ja Spit VIII.
Ak ma chyti zachvat gentlemanstva, tak si vezmem "len" Cobru D2 Vyděšený

Tajpan
1stCL_Pospa napsal:
313_Santy napsal:
Šklebící se

Jak říkám ještě si to neuvědomuješ ale jsi modrej pilot jak poleno ! Šklebící se

ty voe, tak už korupcia došla už i na toto forum.Zamračený A verejne. Šklebící se Som ale zvedavý kolko Pospa ponúkne za prestup. Vyděšený

Hoper
1stCL_Pospa napsal:
313_Santy napsal:
Kecáš Pospo, Ty jsi to ve Spitu nikdy neuměl, proto jsi šel do těch načítovaných ér. :D

Ticho ! Ja jen čekám kdy na to přijdeš ty :D U mě se to projevovalo uplně stejně jako teď u Tebe taky jsem raději vlezl do Tempesta či Mustanga než do toho dětskýho stroje s názvem Spit :p

No Santy držím Ti u nás fleka ! :o

když seš teď ten modrej - co taková kulometná Ki-61 ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,065,003 návštěv