November 22 2024 09:05:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Trim Box USB s HALL senzory - byl by zájem? (pruzkum)
FellA
jen tak pro info jak ted vypada aktualni verze ? nejlepe cena, popis a hlavne foto pls

MK_Paja
FellA napsal:
jen tak pro info jak ted vypada aktualni verze ? nejlepe cena, popis a hlavne foto pls

Aktuální verze čeho ?
Podle mých informací výroba "krabiček" skončila.

PS:sorry Pete, jestli kecám Úsměv

BP_Tyrl
No jo, přišel jsi s křížkem po funuse. Konec objednávek byl zhruba před rokem.Šklebící se

Noram
a zdárné dokončení Tyrlovi krabičky přibližně za rok Šklebící se
Upravil/a Noram dne 20-03-2008 18:11

http://noram.youaremighty.com/
MK_Paja
FellA napsal:

Projdi si celý tohle vlákno a najdeš včechny informace, včetně ceny.

FellA
no prave proto jsem z toho ludolf uz se nevyrabi a porad nekdo resi kdy to dostane to je jak v klastere po dni otevrenych dveri .... Zamračený vlakno sem cetl teda cele a to si to musim koupit o nekoho za 600k a dokutit si to doma ? a proc uz nikdo nechce za to penize kdyz to vykuti za me ? krabicku si vykutim klidne sam ... pomooooooc Cool

EDIT : uz vim, uz mlcim Šklebící se
Upravil/a FellA dne 20-03-2008 21:46

BP_Tyrl
Noram napsal:
a zdárné dokončení Tyrlovi krabičky přibližně za rok Šklebící se

To jsou ale hloupé a nemístné žerty. Sám velký mistr dokonce přestal létat, aby to do důchodku stihl. Opět jsem oprášil vyčkávací šutr před barákem.Šklebící se

BP_Tyrl
Vyčkávací šutr opět zaprášen a krabička v nedohlednu. Ach jo, to je život.Zamračený

MK_Paja
No toto Zamračený

AMP
žije ještě vůbec pete??CoolCool

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
Rufu
Žije,ale sporadicky co vím.Úsměv

MK_Paja
Tyrle, docela by mě zajímalo jak dopadla anabáze. Jestli už Švejk dorazil do Budějic. Úsměv

PS: Stále ještě nemám pultík dokončen, pouze oživeno a shledáno funkční. Snad někdy v důchodu,... Cool

BP_Tyrl
Švejk nejspíš fouknul do němec. Už ani neodpovídá na maily. Ještě tři měsíce a už to budou hnedle dva roky. Ovšem Enty tvrdí, že to Venca podfukář není. Že on to svoje dostal.

310_Obluda
Přátelé, mám dotaz ohledně MJOY16-C1 Psal jsem Petemu, ale neodpověděl, tak to zkusím tudy, třeba to ví někdo jinej, kdo má od něj tenhle tišťák.
Mám akutní nedostatek těch krimpovacích vnitřků do konektorů pro potenciometry. Chtěl bych to předrátovat na nový kablíky a už nemám žádný náhradní.

Nevíte někdo kde to koupit? tědlech konektorů je strašný množství a já nevím, kde je Pete sehnal a co je to za typ...

Díky komukoli. foto kdyžtak připojím

BP_Tyrl
Kluci, to mi nedělejte sem psát. Mě ze samýho leknutí, že snad Pete obživl a hodlá splnit své závazky, málem klepla pepka.
Podle mě si Pete změnil maila, telefon, adresu a pohlaví aby ho snad někdo nevystopoval. Proto ti také neodpovídá.

AH_Cutora
Ad Pete, spíš se bojím co se jemu stalo.

To že nezvládl naslibovanou výrobu není důvod k tomu, aby takhle totálně zmizel a už se nikdy nikde se neozval. To by spravila omluva dotčeným lidem a vrácení případných záloh (tolik jich nebylo aby to nezvládl) a život by šel dál.

Spíš mám strach jestli se mu něco nestalo co ho přinejmenším zcela odřízlo od netu že se po něm takhle totálně slehla zem...

Patrikhuhu
Asi zkuste kontakt přes jeho firmu, možná má Čutora pravdu. Má servis el. spotřebičů, no a pokud ten funguje, tak o něm třeba budou něco vědět.

http://www.servic...ontakt.htm

BP_Tyrl
Tak jsem mu napsal dotaz na firemní mail. To jsem tada napjatý.

Jp-
jako, že nic nedostaneš Šklebící se

BP_Tyrl
Tož zjevně Čutora měl pravdu. Dotaz a odpověď:

Ahoj Pete,
chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá se slíbeným a zaplaceným USB Trimboxem pro Šturmovika.

Díky za odpověď T. Váchal, alias BP_Tyrl

Dobrý den pane Váchal,
syn mi něco říkal o nějakých zařízeních k nějakému simulátoru k počítači, že musí něco dodělávat,ale v srpnu minulého roku měl nehodu a od té doby je v nemocnici.Už je ale na tom poměrně dobře,koncem února snad půjde domů.Vyřizuji za něj korespondenci a vedu firmu.Předám mu váš vzkaz.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,403 návštěv