Předvánoční sraz ve Wings Clubu, 16. 12. 2006
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 17-12-2006 20:00
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
Carle ty wole....hlavně, že jsi to přežil.... |
|
|
|
Carel |
Přidané 17-12-2006 20:18
|
Nováček
Příspěvek: 94
Založený: 06.10.06
|
No to jsem taky docela rád Hele příšte až s váma někam půjdu (pojedu) tak budu asi kalit jen Colu nebo si necham udělat čajíček od maminky protože tohle se mi fakt moc nelíbilo Vedení mi porád kecalo do věcí do kterejch mu bylo prd (sorry Fuči ) takže příšte asi fakt Cola a čajíček (už se těšim |
|
|
|
310_Taly |
Přidané 17-12-2006 20:26
|
Nováček
Příspěvek: 35
Založený: 26.12.05
|
606_Sleeper napsal:
Kuci ja by strasne moc , ty Permonovy vodkovy nalety sem moc neustal
Diky vsem, bylo to supr, tesim se na dalsi sraz!
To souhlasím Permonovi vodky to byl masakr viděl jsem vše v mlze hmmmm čím to............ ale dobrý ustál jsem to vcelku jj těšim se na další srazík Ps. snad si příště z takových akcí zapamatuji více |
|
|
|
1stCL_valhera |
Přidané 17-12-2006 20:34
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 316
Založený: 03.10.05
|
Tak tohle byla má první akce, ze které nemám okno. Byl jsem kalit v pátek až do rána a díky tomu jsem pivka pil hodně zvolna a mohl si tak za střízliva vychutnat několik parádních výstupů.
Vidět Vogona pobíhat po hospodě a opírat se o zavěšené svítidla (které vysí na tenoulinkém kabílku), fotit všechno co viděl i neviděl.
Bumíka, který s čepicí horských myslivců, s chůzí buldozeru bez řidiče a bločkem, na kterém stálo něco jako "Upisuji se 1stCL:" s místem na podpisy.
Sabota, který je teď tak zamilovaný, že až strácel schopnost mluvit.
Pepana, který opět balil, tentokráte Losikovu ségru, a následně se vykalil tak, že hlava a ruky zabraly půl stolu.
A v neposlední řadě našeho velitele Fučiho, kterého když jsem chtěl jít pozdravit, tak si nejsem jist, jestli jsem pro něj nebyl jen matný hlas vycházející z mlžného oparu. Seděl u stolu s Ruskem a jeho ségrou, a připadlo mi, že chvilku si je musel plést, protože mají oba dlouhé vlasy a on už se mohl bezpečně spolehnout pouze na hmat. Jeho stůl vypadal jako zákop německého kulometčíka, jehož nábojový pás tvořila dlouhá fronta Jegermaisterů. Odcházel jsem až z Pizzerie, kde Fuči už mluvil pouze německy. Pepan vedle něj spal a já si říkal. "Kuci, my patříme na německou stranu. S tímhle se přece nedá vyhrát válka"
Jinak jsem rád, že jsem vás všechny zase viděl |
|
|
|
Ace |
Přidané 17-12-2006 20:39
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 133
Založený: 02.11.05
|
Carel napsal:
No to jsem taky docela rád Hele příšte až s váma někam půjdu (pojedu) tak budu asi kalit jen Colu nebo si necham udělat čajíček od maminky protože tohle se mi fakt moc nelíbilo Vedení mi porád kecalo do věcí do kterejch mu bylo prd (sorry Fuči ) takže příšte asi fakt Cola a čajíček (už se těšim
Dobře, žes to rozchodil
Díky všem za báječný večer a hlavně Cibulovi za zorganizování! |
|
|
|
Holt |
Přidané 17-12-2006 21:00
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 153
Založený: 29.05.06
|
Jo jo jo..., opravdu to byla moooooc povedená akce. Bylo fajn poznat lidi, se kterýma se setkávám na TS a na vrtuálním nebi... i když mezi náma, na tom TS vypadá každej ouplně jinak. Ty Permonovi vodky na tuty objednávala 5. kolona, ale když se člověk podíval okolo, tak jsme na tom ještě pořád nebyli NEJHŮŘ
Jinak zdravím všechny co jsm poznal a na které si pamatuju a zároveň i ty které si tak nějak nepamatuju. A těším se na další společenskej masakr
|
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 17-12-2006 21:16
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
No moooc pěkná akce to byla
Ikare didoprdele a začni konečně pořádně chlastat - to tvoje mudrování když to pozoruješ po dvou nealko je skutečně namístě...
Valhera co to tu kurva kecáš? - tohle kdyby si přečetla moje stará...
Ačkoli se to možná nezdálo - všechny sem moc rád viděl
No tak zase příště... |
|
|
|
Hoper |
Přidané 17-12-2006 21:26
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
|
tohle je starej Pepan jak má být ... :D |
|
|
|
Hoper |
Přidané 17-12-2006 21:43
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
|
když sem tak koukal na fotky, já zapomněl zmínit lidí ... jéé ... :))
a to jsem pil jen čaj ... |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 17-12-2006 21:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Já jsem jenom zvědavej jak vyjdou ty fotky jak se Fučida v prvním stádiu deliria tremens věší na sektáře...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 17-12-2006 22:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
LOOOOOOL !
Fuciho jsem registroval asi dvakrat v te prvni mistnosti a pokazde visel na nejake "babe." Poprve u toho jeste stal, podruhe tak nejak uz pololezel na lavici u okna.
Ale to, ze vecer zavrsi vesenim se na prislusnika (-y ? ) sekty...tak to me dostalo !
Fuci, vydrhnul jsi se pak doma dukladne ? No offence...
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 17-12-2006 23:20
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
wtf? . Já nic nevim, já byl slušnej
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 17-12-2006 23:44
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
Kdo ze je ted teda vsechno u (E)CL?
Dle mych zaznamu:
PETRAS, Wedge, Arnolod, Wingman, Gryzlov, OTTO......este nekdo? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 18-12-2006 00:32
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
No, a chudák Arnold si kvůli tobě dokonce změnil nick.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 18-12-2006 06:34
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Kecy !!!!
CR_ for ever !!!
Ve dvou |
|
|
|
1stCL_Wedge |
Přidané 18-12-2006 07:40
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 324
Založený: 21.10.05
|
Sakra Bumiku.....naposledy sem slyšel ne do (E)Cl ale 1stCL a vlastní Schwarm, tak co se kua přes neděli stalo, že už to zase neplatí?! |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 18-12-2006 08:23
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
Ale to vis ze plati.
A protoze pribude i zajic Pošpa, dostanete NE vlastni Schwarm, ale vlastní STAFFEL. Zrovna to vyrabim na webove stranky.... |
|
|
|
Opitze |
Přidané 18-12-2006 08:56
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
hovada!
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
Jimik |
Přidané 18-12-2006 09:14
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 350
|
Bumíku, ještě si můžeš na seznam (E)CL dopsat průvodčí vlaku do Nymburka a dvě šlapky před hlavním nádražím. Ty za to ale chtěli pade a že prej pak budou cokoliv. Jinak WC byl super a díky všem. Jak bude chvilka dám dohromady fotky. S! |
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 18-12-2006 12:17
|
Uživatel
Příspěvek: 547
Založený: 03.10.05
|
bumi a tos vzal jako kde??? Naposled co jsem tě viděl bylo skoro pod stolem, kde jsi hledal nějaký papírky. Jo a jinak Fuči, kdy dorazíš na tréning 313_OTU ???? jako její nový člen??? idkyž OTU tam mít nebudeš |
|
|