November 04 2025 04:17:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Vzpomínkový let na počest F.Fajtla
CR_PETRAS
Následuju Vogona ..... Nic ve zlém pánové , díky . Zamračený

Takže někdy jindy a někde jinde Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
Jimik
Smutně následuju Petrase. Pro mě je vzpomínkovej polet něco, co s tímhle bohužel nemá nic společnýho.

WinteR
Jinak nějaké bližší inforamce budou kdy k dispozici???

WT_Peci
http://www.ceskat...25757.html

Hoper
Gallande, když ti tam letí B-24, Moss a Il-2, proč tam komplikuješ ideu letadla co lítal Fajtl ?

S5T_Galland
Děsnej thread. Vy skutečně dokážete udělat grotesku naprosto z čehokoliv.
Tohle fakt není nic pro mě. Ruším svou účast.

No tak jak na to koukám, tak s tím pomalu nechci mít nic společného.

Následuju Vogona ..... Nic ve zlém pánové , díky

Smutně následuju Petrase. Pro mě je vzpomínkovej polet něco, co s tímhle bohužel nemá nic společnýho.

Kdo nechce letět, muže jít. Zamračený

Gallande, když ti tam letí B-24, Moss a Il-2, proč tam komplikuješ ideu letadla co lítal Fajtl ?

Myslel jsem že to bude vzdání holdu a povstalecká letadla tam mají co dělat (jako červená). Pokud jde o mossie a bombery tak
i na nich snad líteli češi ne?

www.letectvi.wz.cz
313_Blc

Myslel jsem že to bude vzdání holdu a povstalecká letadla tam mají co dělat (jako červená). Pokud jde o mossie a bombery tak

Sorry ale přihlašoval sem se do threadu, který má nadpis Vzpomínkový let na počest F.Fajtla ... Odepiš mně díky

WinteR
313_Blc napsal:

Sorry ale přihlašoval sem se do threadu, který má nadpis Vzpomínkový let na počest F.Fajtla ... Odepiš mně díky

A proč by pří té příležitosti nemohl bejt vzdán hold všem českým pilotum kteří bojovali za naši vlast??

MinTaur
Jsem vdecny za jakoukoliv pozici.

Nasi letci mimojine bojovali i za to, abychom se mohli v techto chvilich svobodne rozhodovat. Je tedy na kazdem, jestli ucti pamatku nasich pilotu vzpominkovym letem, panakem vodky, nebo treba obojim. Pustte si zaznam z pohrbu generalu Periny i Fajtla a uvedomte si, kvuli jakym malichernostem se teto prilezitosti vzdavate. Opravdu si prijdete tak duleziti? To jen proc tato myslenka vzpominkoveho letu vznikla, a proc je hodne ji nasledovat.

HOWGH

rudidlo
1stCL_MinTaur napsal:

Nasi letci mimojine bojovali i za to, abychom se mohli v techto chvilich svobodne rozhodovat. Je tedy na kazdem, jestli ucti pamatku nasich pilotu vzpominkovym letem, panakem vodky, nebo treba obojim.

Ja si odpustím ten let a dám si panáka navícÚsměv

1stCL_MinTaur napsal:
To jen proc tato myslenka vzpominkoveho letu vznikla, a proc je hodne ji nasledovat.

No toť otázka Úsměv

http://silicon-remarks.blogspot.com
313_Blc
Hele já sem si už souromě za Fajtla polet dal - tady sem to chtěl udělat ve skupině. Od toho taky vzniklo tohle vlákno a kdyby se jmenovalo Vzdejme hold všem našim letcům, tak se nic neděje. Jenže tohle vlákno bylo primárně založeno pro pana Fajtla ... toť vše

WinteR
313_Blc napsal:
Hele já sem si už souromě za Fajtla polet dal - tady sem to chtěl udělat ve skupině. Od toho taky vzniklo tohle vlákno a kdyby se jmenovalo Vzdejme hold všem našim letcům, tak se nic neděje. Jenže tohle vlákno bylo primárně založeno pro pana Fajtla ... toť vše

Takže Galande nezbývá ti nic jiného než to přepsat aby se tady pár lidem uleviloÚsměvŠklebící se

CR_PETRAS
Kdo nechce letět, muže jít.

+

Takže Galande nezbývá ti nic jiného než to přepsat aby se tady pár lidem ulevilo

..... NO COMMENT , ŠKODA ŽE NEJSEM RUDIDLO ,TO BYCH TO OKOMENTOVAL JINAK Naštvaný

http://avionika.webpark.cz
S5T_Galland
1stCL_MinTaur napsal:

Nasi letci mimojine bojovali i za to, abychom se mohli v techto chvilich svobodne rozhodovat. Je tedy na kazdem, jestli ucti pamatku nasich pilotu vzpominkovym letem, panakem vodky, nebo treba obojim. Pustte si zaznam z pohrbu generalu Periny i Fajtla a uvedomte si, kvuli jakym malichernostem se teto prilezitosti vzdavate. Opravdu si prijdete tak duleziti? To jen proc tato myslenka vzpominkoveho letu vznikla, a proc je hodne ji nasledovat.

HOWGH

Díky

www.letectvi.wz.cz
S5T_Galland
313_Blc napsal:

Já vím já vím. Omlouvám se všem které jsem zklamal.
Ale opravdu nechápu vaše rozhořčení kvuli G6kám

www.letectvi.wz.cz
S5T_Galland
Hopere muzu s tebou pocitat ?

www.letectvi.wz.cz
1stCL_Piscot
Kuva,lidi,neblbnete.Nekdo tomu venuje cas a snazi se a nekdo jenom sedne do aera a leti.Tak neodsuzujte dobry umysl a zkuste napsat slusnou pripominku.Smutný

PS:Ze jsem ja,blbec,na to reagoval!!!

WinteR
ECL_Piscot napsal:
Kuva,lidi,neblbnete.Nekdo tomu venuje cas a snazi se a nekdo jenom sedne do aera a leti.Tak neodsuzujte dobry umysl a zkuste napsat slusnou pripominku.Smutný

PS:Ze jsem ja,blbec,na to reagoval!!!

Konečně někdo rozumný,když už s tím nesouhlasíte jestli je to jenom za fajtla nebo za všechny to je putná ne se proletíte lidi a o to tady jde ne??

310_McMarty
57MH_Zvire napsal:
No tak jak na to koukám, tak s tím pomalu nechci mít nic společného. Vypadá to, že někteří červení se ze svého slepého fanatismu pomátli a začali tady vymýšlet s odpuštěním pičoviny.
Je zvláštní, že kvůli Peřinovi tady nikdo metr dvacet neskákal. :0/

Souhlasím s tebou, neco tak strasne patetickeho az neskonale trapneho jsem dlouho necetl. Kde jste byli, kdyz ti lide zili a ziji.

WinteR
CR_PETRAS napsal:
Kdo nechce letět, muže jít.

+

Takže Galande nezbývá ti nic jiného než to přepsat aby se tady pár lidem ulevilo

..... NO COMMENT , ŠKODA ŽE NEJSEM RUDIDLO ,TO BYCH TO OKOMENTOVAL JINAK Naštvaný

Jej PETRASI tak se přemohni at se mam čemu zasmát,protože rudidlo ty jeho kecy to jsou fakt k smíchu.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,451,132 návštěv