November 23 2024 04:18:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kam se vrtnout?
BP_Tyrl
Patrikhuhu napsal:

Jé nazdar Imelmane...:mad:
Tebe sem už hodně dlouho neměl za pr..., ehm totiž na šestce. Zase nastává čas svolat nějakou hospodu... Mrknutí:clap:

No je pravda, že už by to chtělo nějakej hromadnej grupáč v putyce. Člověk furt lítá a jazyk jako troud.

rudidlo
Mungo napsal:
Napriek tomu sa vzdy znovu a znovu najdu statocni modri, ktori v neochvejnej dovere k Reichsfuhrerovi a Reichsmarshallovi z toho letiska vzlietaju v ustrety Valhalle :tup:

Vzhledem k počtu letišť, které jsou k dispozici bych na tvém místě slovo statocni přehodnotil.

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_TeeDee
Jaká jsou fakta? Jeden nový pilot se připojil do WT-mecheche, ti ho jednou sundali během startu, on to nerozchodil a odpojil se? A pak zatracuje náš server? Tak tímdle tempem zatracování do týdne nebude lítat na žádném servru v ČR a do konce prázdnin bude znechucený ze všech servrů v HL, ne? :tup:

A samo, že se na tom přižíví pár anti-WT Cool Ještě trošku přilijeme...tááák :hug:
Upravil/a WT_TeeDee dne 21-07-2006 12:22

AH_Enty
rudidlo napsal:
Mungo napsal:
Napriek tomu sa vzdy znovu a znovu najdu statocni modri, ktori v neochvejnej dovere k Reichsfuhrerovi a Reichsmarshallovi z toho letiska vzlietaju v ustrety Valhalle :tup:

Vzhledem k počtu letišť, které jsou k dispozici bych na tvém místě slovo statocni přehodnotil.

No tak si holt nadčlověk vezme Štuku, no. To je taky dobrý "stíhací" Mhehehehe
Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

rudidlo
AH_Enty napsal:
rudidlo napsal:
Mungo napsal:

Zvláš´t když tomu "odmontuješ" podvozek.
Btw: Se Stukou na této mapě je to super. Dokonce jsem se rád do toho kolotoče zapojil a úspěšně jsem vb něm létal než jsem se srazil s Ikarem. Ale kroutil jsem hlavou nad těma befkařema, co pořád dokola šli na jistou smrt....

AH_Enty
WT_TeeDee napsal:
Jaká jsou fakta? Jeden nový pilot se připojil do WT-mecheche, ti ho jednou sundali během startu, on to nerozchodil a odpojil se? A pak zatracuje náš server? Tak tímdle tempem zatracování do týdne nebude lítat na žádném servru v ČR a do konce prázdnin bude znechucený ze všech servrů v HL, ne? :tup:

A samo, že se na tom přižíví pár anti-WT Cool Ještě trošku přilijeme...tááák :hug:

Dyk ho nechte se vybrečet, buď pochopí vo co jde a nebo ne a nebude za chvíli lítat. No.
Jinak ten vulch co popisoval nic není. Já kdysi po ostřelování prázdného letiště nezvládl vybrání náletu a po několika kotrmelcích zůstal bez křídel ležet na stojánce. Už jsem chtěl dát refly, když tu se mi před nosem narodil mezek. No tak jsem zmáčkl spoušť. Dostal to pěkně zezadu, ani nevěděl odkud. Tohle se opakovalo 3x, dokud mi nedošli náboje a mě z kabiny nevytáhl násilím letištní personál. Tomu říkám supervulch.Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Tajpan
rudidlo napsal:
AH_Enty napsal:
rudidlo napsal:
Mungo napsal:

Zvláš´t když tomu "odmontuješ" podvozek.
Btw: Se Stukou na této mapě je to super. Dokonce jsem se rád do toho kolotoče zapojil a úspěšně jsem vb něm létal než jsem se srazil s Ikarem. Ale kroutil jsem hlavou nad těma befkařema, co pořád dokola šli na jistou smrt....

Videl som obrázky. Pjekný.:tup::clap: Naučíš ma to? Ja väčšinou prídem len o jednu nohu. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

rudidlo
3IAP_Tajpan napsal:
rudidlo napsal:
Zvlášť když tomu "odmontuješ" podvozek.

Videl som obrázky. Pjekný.:tup::clap: Naučíš ma to? Ja väčšinou prídem len o jednu nohu. Šklebící seŠklebící seŠklebící se[/quote]
Ideální je k tomu náklaďák s korbou a musíš na něj nalétnout kolmo. Zvláštní je, že ten náklaďák to přežije a Ty taky.

Tajpan
rudidlo napsal:
3IAP_Tajpan napsal:
rudidlo napsal:
Zvlášť když tomu "odmontuješ" podvozek.

Videl som obrázky. Pjekný.:tup::clap: Naučíš ma to? Ja väčšinou prídem len o jednu nohu. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Ideální je k tomu náklaďák s korbou a musíš na něj nalétnout kolmo. Zvláštní je, že ten náklaďák to přežije a Ty taky.[/quote]
Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Mungo
rudidlo napsal:

Chcel som zostat gentleman Šklebící se

A dik za navod, ako Stuke zatiahnut podvozok. Ako zhruba nalietavas, aby si rovno nezatiahol aj vrtulu?

rudidlo
Mungo napsal:
A dik za navod, ako Stuke zatiahnut podvozok. Ako zhruba nalietavas, aby si rovno nezatiahol aj vrtulu?

Když to chci nasimulovat, tak vždy blbě Úsměv
Ale jinak se mi to stalo už 5x při útoku kulomety na kolonu v mírném úhlu (mírný úhel=nula celá nula nula prd)

Tajpan
Neznej napsal:
No tak to asi shrnu ! Mě vůbec nevadí být sestřelen ba právě naopak.MrknutíKaždý si z toho bere ponaučení nebo asi by měl a tím se i nadále zlepšovat. Například včera jsem docela dlouho v dopoledních a odpoledních hodinách létal na AH a jelikož nás tam bylo jak do mariáše tedy to samé jako na WT v noci,přesto jsem v klidu písemně říkal svým soupeřům polohu a výšku a pak hurá nato a to na mne tam čekali dva a byla alespoň švanda a vůbec jsem se neodhlašoval proč taky jinak.Ale v 0.15 nebo 0.30 nebo kolik bylo si nepotřebuji cvičit starty a přistání.Jinakby to asi jak výše píšete skutečně nebylo.Samozřejmně nikoho nezatracuji,ale tam už nepudu a scházet mi to asi nebude a nezlobte se kluci ,proč bych to nenapsal když to tak cítím.Doufám,že snad respektujete i názor druhých. A né ty názory rádoby mazáků nejen virtuálního světa : až tady budeš létat ,pracovat atd.tak dlouho jako já.... nebo 3 roky tak to budeš vidět jinak.Pro Tajpana bych chtěl říci že P38 a B25 a jiné druhy bitevníků a bombardérů jsou na takovéto cíle přímo určeny.To je vše co bych nato Tajpane řekl.:tup:

Forum je od toho aby sa vypočuli názory, ale nie je na súdenie.
A hlavne na velmi rýchle, zbrklé a bez podstatných vecí, informácií, dôkazov.
A ako sám čítaš, je tvoj názor nesprávny.
Hlavne zbrklý.
Každý má právo na názor, je to jeho právo. Ale ako to nielen tu na fore, ale aj v živote, nie každý názor môže byť správny a nie každý názor môže mať svoju "váhu".
Vieš, mne sa viac páčia tí noví piloti, ktorí prídu, opýtajú sa, pokecajú, potom o nich dlho nevieš (oni totiž lietajú a pracujú na sebe) a potom zistíš , že ich máš na šestke a nemôžeš sa ich zbaviť. A majú dosť rozumu ,aby svoje názory vyslovovali tak , aby nikoho neurážali. ( i ked to je problém , i pre všelijakých takz"mazákov,expertov a iných podivných indivíduí).Mrknutí I dosť často aj môj.
Neviem, ale ako by si TY raegoval, ak by niekto úplne nový "mlieko tečie po brade" a nič poriadne nepozná, nevie, ti začal hovoriť, "že to a to je zle, blbosť, Všetko je na nič, atd" a odsúdil všetko na prvý dojem. Sám poznáš odpoved.Mrknutí

PS: Hlavne lietaj a zberaj skúsenosti. A zachovávaj chladnú hlavu za každých okolností. Najdôležitejší sú ludia. Sú ludia , čo ti dokážu dokonale spríjemniť večer a sú ludia čo ho dokážu tiež "spríjemniť".
Napríklad sú ludia, čo nezvládajú vlastné zostrely a dokážu vliesť do spita, dať si kríže a zostrelovať spity s kruhmi. atd. Čím viac si prečítaš na tomto fore, čím viac budeš lietať , tým viac budeš mať skúseností a tým viac budeš mať právo, možnosť, viac váhy, na názor. A ktorý bude mať svoju váhu. A opostatnenie. Ber to tak , ako to je.
S!

WT_TeeDee
Rudi: 310_Max=Lucka
Nějaká novinka? Něco mi uniklo? Vyděšený

Liptow
Neznej, ked ta nabuduce na drahe sejmu tak napis do chatu "nechte aspon vzlitnout vy curaci z /insert squadron name/ Šklebící se

WT_TeeDee
Liptow napsal:
Neznej, ked ta nabuduce na drahe sejmu tak napis do chatu "nechte aspon vzlitnout vy curaci z /insert squadron name/ Šklebící se

ano ano to je to kouzelné slůvko :tup:

Safrik
Liptow napsal:

Šklebící seŠklebící seŠklebící se:clap::tup:

WT_Slava
WT_TeeDee napsal:
Liptow napsal:

ano ano to je to kouzelné slůvko :tup:

Kouzelné slůvko za 99 warpointů?Šklebící se

Chlapi nechte uz ho bejt. Vzpomeňte si na svoje začátky na online a rychlé soudy. Pro mě byl ze začátku každej cheater.

WT_Peci
WT_Slava napsal:
...Pro mě byl ze začátku každej cheater.

A to, prosím, prohlásí vlastník největšího cheatu na kroucení Šklebící se

BP_Tyrl
Ano a ledackdo cheatujema až do dneška. <unlimited ammo. Mě to vždy funguje.:tongue:

WT_Flan
Neznej, vyprdni se na to a nezmatkuj...Úsměv Jsou servery a piloti, kteri vulchovani povazuji za regulerni vec a formu boje, na rozdil od druhe casti pilotstva , co si mejou ruce a vyplachujou oci, kdyby nahodou kulicka z jejich laufu zavadila o letadlo kilak od letiste a v pul kilaku vysky...
Na WT je vulchovani povoleno a halt mas o zkusenost navic. Dale ti bylo vysvetleno o co celkove slo v tvem pripade. Nedelej hysterku, vynadavej se, nebo cokoliv, sedni do toho znova a let. Aj u nas na WT. Az ti na letisti a kolem nej daj poradnou nakladacku do lebky bitevnici a stihaci od Letky 13, tak to teprve budes moc mluvit o vulchi Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,336 návštěv