Kam se vrtnout?
|
BP_Tyrl |
Přidané 21-07-2006 11:59
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
Založený: 30.09.05
|
Patrikhuhu napsal:
Jé nazdar Imelmane...:mad:
Tebe sem už hodně dlouho neměl za pr..., ehm totiž na šestce. Zase nastává čas svolat nějakou hospodu... :clap:
No je pravda, že už by to chtělo nějakej hromadnej grupáč v putyce. Člověk furt lítá a jazyk jako troud. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-07-2006 12:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
Mungo napsal:
Napriek tomu sa vzdy znovu a znovu najdu statocni modri, ktori v neochvejnej dovere k Reichsfuhrerovi a Reichsmarshallovi z toho letiska vzlietaju v ustrety Valhalle :tup:
Vzhledem k počtu letišť, které jsou k dispozici bych na tvém místě slovo statocni přehodnotil. |
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 21-07-2006 12:21
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 162
Založený: 05.10.05
|
Jaká jsou fakta? Jeden nový pilot se připojil do WT-mecheche, ti ho jednou sundali během startu, on to nerozchodil a odpojil se? A pak zatracuje náš server? Tak tímdle tempem zatracování do týdne nebude lítat na žádném servru v ČR a do konce prázdnin bude znechucený ze všech servrů v HL, ne? :tup:
A samo, že se na tom přižíví pár anti-WT Ještě trošku přilijeme...tááák :hug:
Upravil/a WT_TeeDee dne 21-07-2006 12:22
|
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 21-07-2006 12:24
|
Uživatel
Příspěvek: 508
|
rudidlo napsal:
Mungo napsal:
Napriek tomu sa vzdy znovu a znovu najdu statocni modri, ktori v neochvejnej dovere k Reichsfuhrerovi a Reichsmarshallovi z toho letiska vzlietaju v ustrety Valhalle :tup:
Vzhledem k počtu letišť, které jsou k dispozici bych na tvém místě slovo statocni přehodnotil.
No tak si holt nadčlověk vezme Štuku, no. To je taky dobrý "stíhací" Mhehehehe
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-07-2006 12:28
|
Diskutující
|
AH_Enty napsal:
rudidlo napsal:
Mungo napsal:
Vzhledem k počtu letišť, které jsou k dispozici bych na tvém místě slovo statocni přehodnotil.
Zvláš´t když tomu "odmontuješ" podvozek.
Btw: Se Stukou na této mapě je to super. Dokonce jsem se rád do toho kolotoče zapojil a úspěšně jsem vb něm létal než jsem se srazil s Ikarem. Ale kroutil jsem hlavou nad těma befkařema, co pořád dokola šli na jistou smrt.... |
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 21-07-2006 12:29
|
Uživatel
Příspěvek: 508
|
WT_TeeDee napsal:
Jaká jsou fakta? Jeden nový pilot se připojil do WT-mecheche, ti ho jednou sundali během startu, on to nerozchodil a odpojil se? A pak zatracuje náš server? Tak tímdle tempem zatracování do týdne nebude lítat na žádném servru v ČR a do konce prázdnin bude znechucený ze všech servrů v HL, ne? :tup:
A samo, že se na tom přižíví pár anti-WT Ještě trošku přilijeme...tááák :hug:
Dyk ho nechte se vybrečet, buď pochopí vo co jde a nebo ne a nebude za chvíli lítat. No.
Jinak ten vulch co popisoval nic není. Já kdysi po ostřelování prázdného letiště nezvládl vybrání náletu a po několika kotrmelcích zůstal bez křídel ležet na stojánce. Už jsem chtěl dát refly, když tu se mi před nosem narodil mezek. No tak jsem zmáčkl spoušť. Dostal to pěkně zezadu, ani nevěděl odkud. Tohle se opakovalo 3x, dokud mi nedošli náboje a mě z kabiny nevytáhl násilím letištní personál. Tomu říkám supervulch. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-07-2006 12:35
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
rudidlo napsal:
AH_Enty napsal:
rudidlo napsal:
Mungo napsal:
Zvláš´t když tomu "odmontuješ" podvozek.
Btw: Se Stukou na této mapě je to super. Dokonce jsem se rád do toho kolotoče zapojil a úspěšně jsem vb něm létal než jsem se srazil s Ikarem. Ale kroutil jsem hlavou nad těma befkařema, co pořád dokola šli na jistou smrt....
Videl som obrázky. Pjekný.:tup::clap: Naučíš ma to? Ja väčšinou prídem len o jednu nohu. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-07-2006 12:38
|
Diskutující
|
3IAP_Tajpan napsal:
rudidlo napsal:
Zvlášť když tomu "odmontuješ" podvozek.
Btw: Se Stukou na této mapě je to super. Dokonce jsem se rád do toho kolotoče zapojil a úspěšně jsem vb něm létal než jsem se srazil s Ikarem. Ale kroutil jsem hlavou nad těma befkařema, co pořád dokola šli na jistou smrt....
Videl som obrázky. Pjekný.:tup::clap: Naučíš ma to? Ja väčšinou prídem len o jednu nohu. [/quote]
Ideální je k tomu náklaďák s korbou a musíš na něj nalétnout kolmo. Zvláštní je, že ten náklaďák to přežije a Ty taky. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-07-2006 12:42
|
Diskutující
|
rudidlo napsal:
3IAP_Tajpan napsal:
rudidlo napsal:
Zvlášť když tomu "odmontuješ" podvozek.
Videl som obrázky. Pjekný.:tup::clap: Naučíš ma to? Ja väčšinou prídem len o jednu nohu.
Ideální je k tomu náklaďák s korbou a musíš na něj nalétnout kolmo. Zvláštní je, že ten náklaďák to přežije a Ty taky.[/quote]
|
|
|
|
Mungo |
Přidané 21-07-2006 12:43
|
Uživatel
Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
rudidlo napsal:
Chcel som zostat gentleman
A dik za navod, ako Stuke zatiahnut podvozok. Ako zhruba nalietavas, aby si rovno nezatiahol aj vrtulu? |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-07-2006 12:48
|
Diskutující
|
Mungo napsal:
A dik za navod, ako Stuke zatiahnut podvozok. Ako zhruba nalietavas, aby si rovno nezatiahol aj vrtulu?
Když to chci nasimulovat, tak vždy blbě
Ale jinak se mi to stalo už 5x při útoku kulomety na kolonu v mírném úhlu (mírný úhel=nula celá nula nula prd) |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 21-07-2006 13:12
|
Diskutující
|
Neznej napsal:
No tak to asi shrnu ! Mě vůbec nevadí být sestřelen ba právě naopak. Každý si z toho bere ponaučení nebo asi by měl a tím se i nadále zlepšovat. Například včera jsem docela dlouho v dopoledních a odpoledních hodinách létal na AH a jelikož nás tam bylo jak do mariáše tedy to samé jako na WT v noci,přesto jsem v klidu písemně říkal svým soupeřům polohu a výšku a pak hurá nato a to na mne tam čekali dva a byla alespoň švanda a vůbec jsem se neodhlašoval proč taky jinak.Ale v 0.15 nebo 0.30 nebo kolik bylo si nepotřebuji cvičit starty a přistání.Jinakby to asi jak výše píšete skutečně nebylo.Samozřejmně nikoho nezatracuji,ale tam už nepudu a scházet mi to asi nebude a nezlobte se kluci ,proč bych to nenapsal když to tak cítím.Doufám,že snad respektujete i názor druhých. A né ty názory rádoby mazáků nejen virtuálního světa : až tady budeš létat ,pracovat atd.tak dlouho jako já.... nebo 3 roky tak to budeš vidět jinak.Pro Tajpana bych chtěl říci že P38 a B25 a jiné druhy bitevníků a bombardérů jsou na takovéto cíle přímo určeny.To je vše co bych nato Tajpane řekl.:tup:
Forum je od toho aby sa vypočuli názory, ale nie je na súdenie.
A hlavne na velmi rýchle, zbrklé a bez podstatných vecí, informácií, dôkazov.
A ako sám čítaš, je tvoj názor nesprávny.
Hlavne zbrklý.
Každý má právo na názor, je to jeho právo. Ale ako to nielen tu na fore, ale aj v živote, nie každý názor môže byť správny a nie každý názor môže mať svoju "váhu".
Vieš, mne sa viac páčia tí noví piloti, ktorí prídu, opýtajú sa, pokecajú, potom o nich dlho nevieš (oni totiž lietajú a pracujú na sebe) a potom zistíš , že ich máš na šestke a nemôžeš sa ich zbaviť. A majú dosť rozumu ,aby svoje názory vyslovovali tak , aby nikoho neurážali. ( i ked to je problém , i pre všelijakých takz"mazákov,expertov a iných podivných indivíduí). I dosť často aj môj.
Neviem, ale ako by si TY raegoval, ak by niekto úplne nový "mlieko tečie po brade" a nič poriadne nepozná, nevie, ti začal hovoriť, "že to a to je zle, blbosť, Všetko je na nič, atd" a odsúdil všetko na prvý dojem. Sám poznáš odpoved.
PS: Hlavne lietaj a zberaj skúsenosti. A zachovávaj chladnú hlavu za každých okolností. Najdôležitejší sú ludia. Sú ludia , čo ti dokážu dokonale spríjemniť večer a sú ludia čo ho dokážu tiež "spríjemniť".
Napríklad sú ludia, čo nezvládajú vlastné zostrely a dokážu vliesť do spita, dať si kríže a zostrelovať spity s kruhmi. atd. Čím viac si prečítaš na tomto fore, čím viac budeš lietať , tým viac budeš mať skúseností a tým viac budeš mať právo, možnosť, viac váhy, na názor. A ktorý bude mať svoju váhu. A opostatnenie. Ber to tak , ako to je.
S! |
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 21-07-2006 14:08
|
Rozkoukaný
|
Rudi: 310_Max=Lucka
Nějaká novinka? Něco mi uniklo? |
|
|
|
Liptow |
Přidané 21-07-2006 15:04
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 207
Založený: 02.10.05
|
Neznej, ked ta nabuduce na drahe sejmu tak napis do chatu "nechte aspon vzlitnout vy curaci z /insert squadron name/ |
|
|
|
WT_TeeDee |
Přidané 21-07-2006 15:10
|
Rozkoukaný
|
Liptow napsal:
Neznej, ked ta nabuduce na drahe sejmu tak napis do chatu "nechte aspon vzlitnout vy curaci z /insert squadron name/
ano ano to je to kouzelné slůvko :tup: |
|
|
|
Safrik |
Přidané 21-07-2006 15:18
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Liptow napsal:
Neznej, ked ta nabuduce na drahe sejmu tak napis do chatu "nechte aspon vzlitnout vy curaci z /insert squadron name/
:clap::tup: |
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 21-07-2006 15:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 322
Založený: 03.10.05
|
WT_TeeDee napsal:
Liptow napsal:
ano ano to je to kouzelné slůvko :tup:
Kouzelné slůvko za 99 warpointů?
Chlapi nechte uz ho bejt. Vzpomeňte si na svoje začátky na online a rychlé soudy. Pro mě byl ze začátku každej cheater. |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 21-07-2006 15:36
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
WT_Slava napsal:
...Pro mě byl ze začátku každej cheater.
A to, prosím, prohlásí vlastník největšího cheatu na kroucení |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 21-07-2006 15:39
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Ano a ledackdo cheatujema až do dneška. <unlimited ammo. Mě to vždy funguje.:tongue: |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 21-07-2006 15:43
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Neznej, vyprdni se na to a nezmatkuj... Jsou servery a piloti, kteri vulchovani povazuji za regulerni vec a formu boje, na rozdil od druhe casti pilotstva , co si mejou ruce a vyplachujou oci, kdyby nahodou kulicka z jejich laufu zavadila o letadlo kilak od letiste a v pul kilaku vysky...
Na WT je vulchovani povoleno a halt mas o zkusenost navic. Dale ti bylo vysvetleno o co celkove slo v tvem pripade. Nedelej hysterku, vynadavej se, nebo cokoliv, sedni do toho znova a let. Aj u nas na WT. Az ti na letisti a kolem nej daj poradnou nakladacku do lebky bitevnici a stihaci od Letky 13, tak to teprve budes moc mluvit o vulchi
|
|
|