Za mě taky super. Jak článek, tak patch. Už nemusím používat v hadraplánech svazek gumy abych mohl letět alespoň trochu rovně. To myslím vážně. Měl jsem mezí kniplem a svěrkou zasvěrkovanou na stole napnutý fakt svazek letecké gumy. Uprostřed svazku dřevěný kolíček, kterým jsem točil a tudíž napínal gumu tak dlouho, až jsem dosáhnul potřebného vyvážení.
Potom jsem však vyvažovací proces vylepšil: Mám knipl s tou ruční brzdou, takže jsem na ní přivázal takový košíček do kterého jsem vkládal závaží. Kolik vložených matic či matiček tolik vyvážení.
Avšak ta guma byla jasně stylovější.
Kdyz jsem koukal na ty vojaky, tak jsem uplne zamackl slzu pri vzpomince na Hinda z roku 1996 - jen byly tehdy ti vojaci lip animovani. https://youtu.be/...JmL8?t=241
To byl první sim s pěchotou vůbec! Měl lepší design misí než pokračování s AH-64
Ale oni to v tom BOXu asi doladí .. V DCS je pěchota celkem použitelná ..
Jo, doladi, zatim to vypada jen na naroubovani 3D modelu cloveka na jednotku "tank", pripadne jinou pozemni generiku. Ale za to usili jsme misto toho mohli mit treba pocasi (frontalni systemy), realistickou navigaci (sedadlo navigatora/bombometcika? sextant? nikdo?), pripadne dynamickou kampan.
LesniHU napsal:
Ale za to usili jsme misto toho mohli mit treba pocasi (frontalni systemy), realistickou navigaci (sedadlo navigatora/bombometcika? sextant? nikdo?), pripadne dynamickou kampan.
Chce se mi výt na měsíc ...
Bude to asi stejně účinné
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.