Tady jestli se jim ta Afrika podaří někdy opravdu vydat, tak se snad znovu pokusím dát dohromady CoD 310., navázat kontakt s Brity a Amíky a znovu se zapojit.
Co vy na to, SepiaX, Paulusi, Fiksi, JuLB, Válče, Datelko a další (bohužel už bez Permona)?
Jasně že se dostavím abych zvýšil kvalitu perutě. Jen mi prosím tě při vzletu Připomeň, že mám zatáhnout podvozek a při přistání vysunout podvozek...
Koukal jsem na foto co jsi postoval ohledně Trim boxu a zdálo se mi, že ještě létáš ze skříně je to tak?
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Kdykoliv přijde nový éro či mapa do BoX, DCS (jen WW II) a někdy snad i do CoD, sednu do toho, prolétnu se, zaskotačím (v případě DCS otestuju startovací proceduru) a pak na to zase sedá prach.
Mně to lítání nikdy moc nešlo, ale teď už jsem úplně marnej. Nicméně na tu atmosféru, co to mívalo, se nezapomíná. A východ slunce nad pouští bývají okouzlující ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ten bude krásně trhat ty Rommelovy plečky na kusy...
Team Fusion Simulations first full battle footage from our upcoming North African Campaign.
Shown from the viewpoints of the Luftwaffe, RAF, ground and sea units.
Dive bombing, ground attacks, air to air combat, in a packed showcase of TFS 5.0.
Improvements in upcoming updates:
Damage modelling is undergoing a wholesale revision, which will see aircraft being tougher than seen in this video.
AI humans will man ground assets in later updates.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.