December 28 2024 13:10:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
Ajvn
Prostě sekal se mi obraz při ROF a WT potom se usmažila uplně. Jde o to že mi nechtějí uznat reklamaci. Důvod? Stará dobrá oxidace. Ještě je to v jednání, takže si zatím nemužu koupit novou. Nevím , možná byla vadná od novoty.

Lítám na 10 roků staré ATIně a to se fakt nedá.Šklebící se

Baron
pfff... to ti teda nezavidim, (nielen) RoF aj BoS su o grafike. No, drzim palec, nech sa dari s novou grafarnou.
Hals - und Beinbruch!

Ajvn
Dík.

1stCL_Novotny
Ajvne pro případ nouze vím o jedné plonkové n660 3GB. Nevím cenu za co by to dal, ale můžu se zeptat. Myslím že tak 2000Kč.
Je to Asuska, ale přesně si to nepamatuji.

LEON
Baron napsal:

LEON napsal:

Nové skiny ani jiné nové doplňky už hráče z WW2 komunity Barone zpět do ROF masivně nenatáhnou jako dřív, ti už tady zkrátka svoje Next-Gen WW2 simulátory na rozdíl od dřívějších dob prostě mají a další je na spadnutí...
(Mimochodem teď před chvílí bylo na Syndicate 27 lidí Mrknutí )

Leo netvrdim, ze skiny pritiahnu ludi do komunity,. Ani som nic take nenapisal. Dovolim si tvrdit, ze sa mylis a to hodne, ked si myslis, ze piloti z WW2 sa k WW1 nevratia.

Jen pro upřesnění, s těmi skiny a ostatními novými doplňky jsem reagoval na tuto část Tvého příspěvku:

Baron napsal:

...osobne si ale myslim, ze dovodom pre maly pocet ludi je zanedbanie vyvoja RoF za posledneho 1 a pol roka. Bola jedna aktualizacia s Hanriotom (plus zaplata, ale to ako aktualizaciu neratam), a napr. neboli vydane ziadne komunitne kamuflaze. O novych lietadlach - ak teda neratam HD1 - ani nehovorim. To je to podla mna, preco lidi odisli od RoF...

Svůj pesimistický pohled opírám o tyto své předpoklady:

1. ROF byl ve své době jediný nový simulátor a velká část jeho online uživatelů pocházela ze Šturmovika, kterého mnoho lidí už přestalo hrát, protože byli otrávení jeho roztříštěnosti do spousty nekompatibilních modifikací. Na hraní ROF jim tedy zbývala velká spousta volného času.
2. Dnes už je na scéně IL-2 BOS, resuscitovaný IL-2 COD, WT, blíží se DCS: Europe 1944, to je dost titulů, ze kterých si může stará Šturmácká komunita vybrat a hlavně která jim vytíží jejich volný herní čas.
3. Hráči leteckých simulátorů se velkou většinou rekrutují z řad třicátníků a čtyřicátníků, mají své rodiny a většina z nich tak nemá čas se aktivně věnovat dvěma nebo třem leteckým simulátorům najednou.

Ano, vždy tu bude malá skupina nadšenců zkoušejících několik simulátorů najednou, já k nim také patřím. Vždy se i ve WW2 komunitě najdou jednotlivci, kteří rádi sledují progres v ROF. Ale ti ty prázdné servery v ROF nezaplní, aby bylo na online tolik živo, jako před lety.
A teď mi Barone nastiň, o co se opírají zase Tvé předpoklady, když čekáš masivní návrat lidí na ROF servery Úsměv Ptám se spíš proto, že je neděle ráno a já se nudím a konec konců, kdybys mě přesvědčil a nakazil svým optimismem, tak by mi to třeba zlepšilo náladu Šklebící se
S!

https://www.rcfree.eu
Rumcajs
LEONe, chceš optimismus, nebo utloukat čas? Nebo ještě lépe. Chceš se přestat nudit a užívat si i těch 25 lidí na Syndikátech? Staň se čtyřicátníkem s manželkou a dětmi. Nebudeš stíhat, jako čtyřicátník už se budeš zadejchávat, na lítání ti zbyde chvíle kolem 10 večer a to je plno. Na otrávení z prázdných serverů snadno zapomeneš.

Stran analýzy stavu ROFka naprosto souhlasím. Těch možností pro nás simulanty je teď víc než dost. A co víc, jsou to kvalitní možnosti, i když některé značně nedodělané.
Non est specifica

paorel
Co se týká zaplňování serverů v RoF, mám dojem (ale nemám to potvrzené žádným výzkumem), že lidi s chutí jít si zalítat se najdou vždycky, jen se jim jaksi nechce připojovat se na prázdný server jako první. Když se s lítacími kamarády (bývá nás 4 až 6) domluvíme a někam se společně připojíme ve chvíli, kdy nikde s výjimkou Aces Falling není ani noha, začnou pak přicházet další. Alespoň ve večerních hodinách to tak funguje. Nadhodím v kolektvu, že bychom mohli někdy o víkendu otestovat, jestli to tak bude i dopoledne nebo odpoledne.

Baron
Pre Leona:

Lol, ale to si reagoval na nepodstatnú poznámku ako potvrdenie toho, že sa na RoF úplne vybodli Šklebící se S návratom pilotov do WW1 to nemá nič spoločné Cool

Zvyšok ti vlastne vysvetlil Rumcajs Úsměv
Hals - und Beinbruch!

LEON
Ne, opravdu mě to zajímá, podlož svá tvrzení, Barone Úsměv Na základě čeho tvrdíš, že se mýlím a že nastane takový příliv lidí z WW2 komunity do ROF?

Baron
Udaje poskytol Virtualny statisticky ustav pilotov WW1 Šklebící se
Upravil/a Baron dne 14-12-2014 17:32
Hals - und Beinbruch!

ZVP_ALEX
Rumcajs napsal:

LEONe, chceš optimismus, nebo utloukat čas? Nebo ještě lépe. Chceš se přestat nudit a užívat si i těch 25 lidí na Syndikátech? Staň se čtyřicátníkem s manželkou a dětmi. ...........

Hele nechci zakládat na flejm Rumcajsi, ale ve čtyřiceti s mladou ženou a dětma nemůžeš být ještě moc zadejchanej, tak maximálně rozdejchanej Úsměv počkej až ti bude přes padesát, ani to se tak jako pilot nebudeš cítit. Je sice fakt, že člověku všechno trvá tak nějak krapku dýl, ale to je tím, že si to vychutnává a není už do všeho tak hrr ..... Úsměv!

1stCL_Fucida
ZVP_ALEX napsal:

Rumcajs napsal:

LEONe, chceš optimismus, nebo utloukat čas? Nebo ještě lépe. Chceš se přestat nudit a užívat si i těch 25 lidí na Syndikátech? Staň se čtyřicátníkem s manželkou a dětmi. ...........

Hele nechci zakládat na flejm Rumcajsi, ale ve čtyřiceti s mladou ženou a dětma nemůžeš být ještě moc zadejchanej, tak maximálně rozdejchanej Úsměv počkej až ti bude přes padesát, ani to se tak jako pilot nebudeš cítit. Je sice fakt, že člověku všechno trvá tak nějak krapku dýl, ale to je tím, že si to vychutnává a není už do všeho tak hrr ..... Úsměv!

...sem by měl něco dopsat Permon Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Ajvn
Neboj Těch 40cet nebudeš mít věčně po padesátce Ti vilítnou mladí z hnízda a a najednou budeš mít virtualně 15.

Novotňas to by možná v mojí celkové situaci nebyl špatný nápad. Když tak ještě k té kartě něco pozišťuj Dík předem.
Ta moje anabáze skončí asi tak za 14dnůŠklebící seŠklebící se

LEON
Baron napsal:

Udaje poskytol Virtualny statisticky ustav pilotov WW1 Šklebící se

Jo, to jsem přesně Barone potřeboval slyšet Mrknutí Hrozně jsem se ráno nudil, ale nakonec mi celý den zabila návštěva, ani jsem si nestihl zalítat Smutný Za to teď je tu koukám zajímavého čtení Šklebící se
S!

Baron
A co si vlastne cakal? Pff Nemam ziadny dovod vysvetlovat ti, preco som toho nazoru, ze sa mylis. Ani nemam dovod nieco dokazovat. Ak mas pravdu, casom sa to ukaze, ak sa myslis, casom sa to ukaze tiez. Chleba zato lacnejsi nebude Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
ZVP_ALEX napsal:

Rumcajs napsal:

Jen ten flejm založ. To bude docela dobrý téma. Navíc je hezky výbušný. Bude to skoro jak situace na Ukrajině.
Non est specifica

LEON
Baron napsal:

A co si vlastne cakal? Pff Nemam ziadny dovod vysvetlovat ti, preco som toho nazoru, ze sa mylis. Ani nemam dovod nieco dokazovat. Ak mas pravdu, casom sa to ukaze, ak sa myslis, casom sa to ukaze tiez. Chleba zato lacnejsi nebude Úsměv

Zajímalo mě, jestli to bylo spíš Tvoje zbožné přání, nebo jestli máš opravdu nějaké informace, které se k nám ještě nedostaly, třeba že by Jason chtěl po Novém roce přidat do ROF planesetu nějaké druhoválečné stíhačky, nebo že by Czech Lions hodlali přesedlat ze změkčilých FW190 na krutopřísné Pfalz XII Mrknutí Ale ten potenciální flejm o potenci čtyřicátníků s mladými ženami mě začíná zajímat čím dál víc Šklebící se

Baron
Nie, nebolo to moje zbozne zelanie. Tymto by som debatu ukoncil Úsměv
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Fucida
Czech Lions se svých změkčilých Fw 190 nikdy nevzdají Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_Nevo
Fuci, vy ste konzervatyvni jak ti pedesiatnici Šklebící se

PS: 313ta ma v zaujime (predsavzatie do noveho roka Šklebící se ) ze by sa k ROF mohla trosku vratit, takze snad sa stretneme online Úsměv
Upravil/a 313_Nevo dne 15-12-2014 13:17
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,144,030 návštěv