Ja vím, jenomže ja mám různé letecké :D nálady.
Mě fakt někdy sere když je na AOE třebas 60 lidí a ja kolikrát ani za půl hodiny nepotkám ani živáčka. To mě fakt žere.
No tak se nasraně odkliknu v letu a co mi zbývá?...
No nevím, na serveru kde je 60 lidí a já za hodinu nepotkám letadlo jsem celkem spokojenej, znamená to, že jsem nespáchal žádnou taktickou chybu :o)
WT jsem zkusil, dalo se to lítat s jedním funkčním okem, ale musím přiznat, že mne neuchvátilo /tedy kromě grafiky/
Šturm už je mrtvej, nemá cenu ho pořád dokola oživovat pro 50lidí, kteří ho lítají online denně z nostalgie, i když předčí WT i BOS v obsahu a svobodě pohybu.Šturm je starý a staré věci se rozpadají a umírají...
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.
57_OTU ajvn napsal:
.. FM v žádném případě není (z toho v čem jsem letěl) jednodušší nebo jakkoli horší než v IL-2. Připadá mi že je spíše mírně náročnější. Všechny letadla ve kterých jsem ve WT letěl jsem si po přistaní a ukončení hry, okamžitě pro srovnání proletěl v IL-2. (skusil někdo udělat totéž?) Nenašel jsem absolutně nic co by mne pobuořilo nebo rozesmálo. Absolutně bych WT nelítal kdyby FM byl proti IL-2 byť jen o fous horší. ..
...
Mě fakt někdy sere když je na AOE třebas 60 lidí a ja kolikrát ani za půl hodiny nepotkám ani živáčka. To mě fakt žere.
No tak se nasraně odkliknu v letu a co mi zbývá?...
Musim povedat, ze si to vystihol.
Badysak,
Si ako politici - po dvoch rokoch si myslia, ze su tu od nepameti a ze su tu uz navzdy
Tak jsem si řikal, že mám správně zvolené strany (Rusko a Jap), takže když mi zakážou Rusy, poletím s radostí za Japs (a obráceně). A včera mi ty ku.vy zakázali jak Rusy, tak i Japs!
Tak jsem šel dokoukat hokej ;)
Jinak co mne tam štve - občas vystřelím - a nic. Ani zvuk výstřelu, ani kouř, natož trasírka nebo výbuch po dopadu. Ale nabíječ pak usilovně půl minuty znovu nabíjí. Obzvlášť hloupé je, když se podle tohodle výstřelu chtěl člověk zastřílet a nemá zas tolik času...
A taky mi přišlo, že ač nabíječ prošel speciálním kurzem rychlonabíjení a dosáhl třídy úplněnejvícnejrychlejší nabíječ, stejnak v SU-122 to znovunabití trvá strááááááášně dlouho :(
Jo a včera mi konečně zafungovalo hašení. Nastavil jsem ovládání do výchozího stavu a znovu si tanky namapoval (bez toho, abych mapoval letadla).
Sice mám k hašení nastavenou klávesu ž/6 a systém mne vyzval ke stisku ý/7, ale sedmička zafungovala v pohodě (jako i někomu dalšímu, co jsem zaslechl na TSku), takže teď je to OK. Brzdy stále nebrzdí, ale obávám se, že ač v menu nastavení je, tak nejspíš nefungují.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hopere k těm brzdám.Ono taky záleží s čím se proháníš.Třeba taková T-50 i když je na ten rank über tak má za mě dvě vážný slabiny.Neotáčí dost rychle věží a nebrzdí.Pomáhá při brždění ještě podřazovat.A to na všem.Určitý plechovky bez podřazení ani nechtějí zatočit viz KV.Problém ohledně zvuku mám občas taky jen ty dopady většinou i vidím.Mimochodem Japka ne,ale Rusáci se včera lítali v eventu.
57_OTU ajvn napsal:
FM v žádném případě není (z toho v čem jsem letěl) jednodušší nebo jakkoli horší než v IL-2. Připadá mi že je spíše mírně náročnější. Všechny letadla ve kterých jsem ve WT letěl jsem si po přistaní a ukončení hry, okamžitě pro srovnání proletěl v IL-2. (skusil někdo udělat totéž?) Nenašel jsem absolutně nic co by mne pobuořilo nebo rozesmálo. Absolutně bych WT nelítal kdyby FM byl proti IL-2 byť jen o fous horší.
To záleží jak se vyspí ai u flaku.Teda pokud je o to rozsekat flaky a znemožnit používání dráhy.Problém je,že i kdyby tam přiletělo x šturmů a vytřískali flaky tak je slušní stihači i tak zničí.Narozdíl od IL2 se teď ve WT šturm chová jako šturm.Odolná těžkopádná kráva nemilující větší manévry a s brutální palebnou silou.Zrovna ila máme díky probíhajícímu turnaji nalítanýho myslím víc než dost.
Co se týká klasickýho vybombardování.Onehdy jsme zkoušeli kolik toho na to letiště musíme vysypat,aby padlo a vycházelo to na cca 40 tun.To cca je protože se nám to nepovedlo.A je to odhad z "ukazatele zdraví" letiště.
To záleží jak se vyspí ai u flaku.Teda pokud je o to rozsekat flaky a znemožnit používání dráhy. 1)Problém je,že i kdyby tam přiletělo x šturmů a vytřískali flaky tak je slušní stihači i tak zničí. 2)Narozdíl od IL2 se teď ve WT šturm chová jako šturm. 3) Odolná těžkopádná kráva nemilující větší manévry a s brutální palebnou silou.Zrovna ila máme díky probíhajícímu turnaji nalítanýho myslím víc než dost.
Co se týká klasickýho vybombardování.Onehdy jsme zkoušeli kolik toho na to letiště musíme vysypat,aby padlo a vycházelo to na cca 40 tun.To cca je protože se nám to nepovedlo.A je to odhad z "ukazatele zdraví" letiště.
1)Tak to i ve starém šturmu.
2)Jaký je tedy rozdíl?
3)Tak to byly dvojmístné verze.
4)Ukaž nějaké video z akce.
2:Rozdíl?No pamatuju si jak v IL2 někteří používali il2 ne jako bitevní stroj,ale těžkou stihačku.Oproti šturmu mi přijde že ve WT o něco hůř nabírá rychlost.Ztráci ji tak nějak podobně.Je pocitově mnohem těžší než v IL2.Osobně a subjektivně nevidím žádné obrovské rozdíly v chování IL2jek ve WT a IL2.Jde o to,že ve WT "je z něj víc cítit ta hmotnost" a opět je to subjektivní názor.
Hopere k těm brzdám.Ono taky záleží s čím se proháníš.Třeba taková T-50 i když je na ten rank über tak má za mě dvě vážný slabiny.Neotáčí dost rychle věží a nebrzdí.Pomáhá při brždění ještě podřazovat.A to na všem.Určitý plechovky bez podřazení ani nechtějí zatočit viz KV.Problém ohledně zvuku mám občas taky jen ty dopady většinou i vidím.Mimochodem Japka ne,ale Rusáci se včera lítali v eventu.
brzdím tak, že hodím neutrál :)
zatáčím na 2 nebo 1 a navíc jen na půl plynu
včera jsem za Rusy (tanky) stihl jednu mapu, když se natáhl Kursk, tak mi to "spadlo" a pak už jsem měl Rusko a Jap vyšedlé.
a když je tu to porovnávání - pociťově mi třeba LaGG laggovější přijde víc ve WT než v Ilovi...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Měl bych dotaz na WT-GF, protože tu spousta lidí používá manuální řazení, je důvod ho používat? Mně osobně přijde, že ve chvíli kdy supluji více člennou posádku v jedné osobě si nějakou tu automatizaci zasloužím. : ) Takže schaltristi jak to tedy je, díky?
Robo proč sem nedáš video v současné verzi?Tohle je tak 2-3 patche zpět.Teď by to šturm rozhodně neudělal.
Jasne, beriem. Na video som si spomenul, pretoze ho postol pred casom kolega z letky. Nemam skusenosti s tymto simulatorom, nehral som to nikdy, ale zaujalo ma to.
Paci sa mi na tom i fakt, ze prinasa mozno novych zaujemcov o lietanie.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.