December 28 2024 12:53:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 2
saldy, CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
magot
To nejsou dva simy, je to jeden a ten samej rozdělenej na dva

petsild
Spíš definoval na původně jeden sim rozdělen na dva a znovu spojen v jeden.

A few months ago we announced the ILYA Muromets project in partnership with the Russian Historical Military Society and devoted it to the dawn of Russian aviation and Igor Sikorsky's plane in particular. We also launched an Early Access program for it recently. ILYA Muromets was initially designed to be a stand-alone product, but in response to requests by our customers, today we are changing that. This project has its roots in ROF and we received tons of requests, threats, bitterness and claims - all that to persuade us to add the bomber to Rise of Flight. Not everyone was able or willing to buy a separate product, but everyone wanted to try the plane in the big virtual universe that ROF provides. And we came to the decision to unite these projects, merge them into one game. All the IM content (the plane, map in three seasons and the historical campaign) will be added to ROF.

magot
aneb pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí ...

arnysimilar
Si mysleli, že keď to vydajú samostatne pre "širšie" publikum "myšoidných" letcov, tak z toho vytrieskajú viac prachov. Bohužiaľ úspech ala War Thunder sa nekonal - nakoľko ten vsadil na free-to-play model a je v balíku.

http://arnysimilar@gmail.com
Ajvn
Se obávám že tímto středověkým přístupem k inkasování financí od "zákazníků" zabijou i BOS.

Baron
To im prerokovali aj pred šiestimi rokmi Šklebící se A DCS-ku blahej pamäti tiež. Úsměv Nejak to nevychádza Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Ajvn
Barone hrál jsi někdy ROF?Úsměv

1stCL_Novotny
Ajvne četls někdy toto fórum? Šklebící se

Ajvn
Měl to být vtip.
Jen jsem se ho chtěl zeptat jestli ano, tak s kým ho hrál a jestli na ROF serverech někdy potkal více jak 3 lidi pohromadě. Teda kromě mlátiček.

Rumcajs
Baron je starej ROFovej harcovník. Hrál ROF v dobách, kdy byly plné servery a na Syndikáty se večer nedalo dostat. Stačí omrknou forum a jeho obrázky z ROFka. Přijdeš na to, že některé jsou už značně fousaté.
Non est specifica

Ajvn
Teď vážně. Překonal jsem svou lenost a odpor k angl. hatmatilce a stáhnul jsem si free ROF a byl jsem nadšený fakt se mi tenhle sim moc líbí. Takže jsem si jej chtěl koupit sakumprásk celý. Jenomže ouha příjdu na on line a nikde ani noha. (kromě mlátiček). Mě prostě off line moc nebere. Takže pro mě slabá motivace ke koupi.Smutný

Asi nejsem sám na světě s tímhle přístupem. Takže proto jsem projevil obavy nad BOS- na který jsem se šíleně těšil. Jsem najivní optimista takže věřím, že se snad poučí.Mrknutí

LEON
Pokud chceš Ajvne nějaký server, kde je alespoň 50 lidí, tak to musíš v neděli v noci mezi osmou a půlnocí na Syndicate, to je tu nejvyšší provoz. V ostatní dny se dá zahrát v podobný čas na serveru New Wings, ale víc jak 20 lidí se tam většinou nesejde. Občas se na tyto servery nahrnou lidi i v jiný čas, ale to je nejlepší si vyčíhnout přes server viewer zde: http://online.ris...ht.net/en/

https://www.rcfree.eu
Baron
57_OTU ajvn napsal:

Barone hrál jsi někdy ROF?Úsměv

No, nijak zvlast - iba tak semotamo rekreacne Šklebící se Asi takto - pred davnymi casmi, este pred tym ako sa objavila sprava o zluceni 1C so 777 a pred vyhlasenim o spolocnom vyvoji BoS, boli niektore servery plne tak ze sa na ne nedalo dostat. A to nielen servery dogfightove ale aj Coop misie. Samozrejme, ked sa lietali online kampane, tak to bolo iba pre prihlasenych, ovsem Bloody April sa stal v komunite legendou (zazit dogfight Albatrosov a Nieuportov nad frontom v pocte cca 20 - 30 strojov patri k nezabudnutelnym zazitkom). Je to uz docela davno, ale verim ze RoF este nepovedalo posledne slovo - a s prichodom talianskeho frontu ho nepovie este dlho. No, a potom si ho konecne zalietam, aby som vedel o com vlastne pisem Úsměv
Upravil/a Baron dne 13-12-2014 21:45
Hals - und Beinbruch!

LEON
Ono to, že na serverech je tak málo lidí, podle mě není chyba obchodního modelu ROF. Dřív sice byly servery narvaný, pamatuju že na vstup na Syndicate se každý večer musela čekat fronta, protože Syndicate uměl "jen" 90 lidí a to byly lidi ve stejný čas i na New Wings, Oceanic, CoCoS, J99 serveru a dalších... Jenže to byla doba, kdy se létal online masivně jen starý Šturm a tak byl ROF jedinou zajímavou Next-Gen novinkou, kterou chodilo opravdu spoustu lidí z WW2 komunity aspoň očumovat. Teď je situace úplně jiná, nových více či méně úspěšných WW2 simulátorů tu začíná být čím dál víc a tak se letecká komunita mezi nimi rozmělnila a samotná WW1 komunita je nesrovnatelně menší. Jiný nový WW1 simulátor s multiplayerem tu není, takže ten počet, co je vidět na ROF serverech dnes, tak nějak plus mínus odpovídá skutečnosti a jiný obchodní model by s tím moc nehnul, nebo spíš jen k horšímu...

Baron
Jj Leo ma v mnohom pravdu - osobne si ale myslim, ze dovodom pre maly pocet ludi je zanedbanie vyvoja RoF za posledneho 1 a pol roka. Bola jedna aktualizacia s Hanriotom (plus zaplata, ale to ako aktualizaciu neratam), a napr. neboli vydane ziadne komunitne kamuflaze. O novych lietadlach - ak teda neratam HD1 - ani nehovorim. To je to podla mna, preco lidi odisli od RoF - na druhej strane, po vyhlaseni o spojeni IM a RoF sa docela vela ludi zacalo k RoF vracat, a presakuju spravy o priprave rakusko-uhorskeho letectva. Nic oficialne. Ovsem je fakt, ze mapa talianskeho frontu je prakticky hotova (robila komunita, tak ako ostrovy, ktore uz v hre su). Takze ja som optimista a velmi som zvedavy na to, co bude 18.12.2014.
Hals - und Beinbruch!

magot
Hmmm Itálie by byla zajímavá Úsměv

LEON
Nové skiny ani jiné nové doplňky už hráče z WW2 komunity Barone zpět do ROF masivně nenatáhnou jako dřív, ti už tady zkrátka svoje Next-Gen WW2 simulátory na rozdíl od dřívějších dob prostě mají a další je na spadnutí...
(Mimochodem teď před chvílí bylo na Syndicate 27 lidí Mrknutí )

Ajvn
Barone říkám, to byl vtip.
Díky Leone.

Jenomže já jsem teď v péérdeli díky užasné 560TI - největšímu omylu mého virtuálního života.Šklebící se

Baron
V pohode kamarat ja som to tak aj zobral Úsměv

a co mas s 560kou ?
Upravil/a Baron dne 13-12-2014 23:17
Hals - und Beinbruch!

Baron
LEON napsal:

Nové skiny ani jiné nové doplňky už hráče z WW2 komunity Barone zpět do ROF masivně nenatáhnou jako dřív, ti už tady zkrátka svoje Next-Gen WW2 simulátory na rozdíl od dřívějších dob prostě mají a další je na spadnutí...
(Mimochodem teď před chvílí bylo na Syndicate 27 lidí Mrknutí )

Leo netvrdim, ze skiny pritiahnu ludi do komunity,. Ani som nic take nenapisal. Dovolim si tvrdit, ze sa mylis a to hodne, ked si myslis, ze piloti z WW2 sa k WW1 nevratia.
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,144,011 návštěv