War Thunder
|
LEON |
Přidané 20-05-2014 07:44
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
Mazec se mi to Clone zdá proto, že třeba v ROF má člověk vůbec problém sehnat full real server s nějakýma lidma, když si chce večer zalítat, sloty nesloty. Co bych tam dal aspoň za 32 lidí :-(
Nešlo mi o počet lidí na jednom serveru, ale o počet aktivních lidí, kteří zkrátka v tom čase hrají multiplayer, jedno na kolika serverech, a to je ve WT opravdu obrovské číslo...
Upravil/a LEON dne 20-05-2014 07:52
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 20-05-2014 08:09
|

Uživatel

Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
magot napsal:
Je to plný stupidních nápadů které okoukali okolo ... chybí tomu originálnost nápaditost.
Je to celý o těch zasraných penězích a lidi jim ty sračky hrajou páč nemaj moc na výběr ...
magot, je hanbou DT teamu alebo za coho cast sa povazujes, ze sa takto vyjadrujes na adresu ineho vyvojarskeho teamu.
Poviem ti tak, ze najblizsii DT patch si nestiahnem, len vdaka tebe. A vazne pouvazujem o navrate k IL2 4.09, bo nemam zaujem na hdd drzat veci od takych ludi ako si ty. Len tak dalej!
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 20-05-2014 08:42
|

Diskutující

Příspěvek: 4395
Založený: 14.02.13
|
Nevo když to magotovi podepíšu co budeš bojkotovat u mě?  |
|
|
|
magot |
Přidané 20-05-2014 10:36
|

Fusioner

Příspěvek: 18155
Založený: 19.06.08
|
313_Nevo napsal:
magot napsal:
Je to plný stupidních nápadů které okoukali okolo ... chybí tomu originálnost nápaditost.
Je to celý o těch zasraných penězích a lidi jim ty sračky hrajou páč nemaj moc na výběr ...
magot, je hanbou DT teamu alebo za coho cast sa povazujes, ze sa takto vyjadrujes na adresu ineho vyvojarskeho teamu.
Poviem ti tak, ze najblizsii DT patch si nestiahnem, len vdaka tebe. A vazne pouvazujem o navrate k IL2 4.09, bo nemam zaujem na hdd drzat veci od takych ludi ako si ty. Len tak dalej!
To je správnej přístup! Preventivně zkontroluj další závadný software, jestli na něj nepadá temný stín od nějakého dalšího škarohlída.
HDD je potřeba mít čistý! |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 20-05-2014 11:00
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Hehe ideálem jsou samořejmě nesmyslné, rádoby realistické detaily, milion letadel která všechna někdo nepoužije ani jednou, nulový herní obsah a 200 "uživatelů."
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
rOckie |
Přidané 20-05-2014 11:06
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 228
Založený: 29.09.05
|
mám skromnou otázku: jaký je dneska rozdíl ve FM Sturma a WT?
ILa si nechci instalovat ze tří důvodů
-nehci lítat čtyři simulátory
-ILa jsem zabalil před mnoha lety, protože jsem byl otravéný právě z FM ("chuťovky" typu La na plný přitažení+trim v plochý zatáčce, bez výhledu na stall, leda až po vyčerpání benzínu)
-IL je ošklivej... (já vím že hardcore pilotovy by stačil černobílý sim s křížkem, kterým by plival po obdélníčcích malé kuličky kdyby výměnou za tu bídu mohl používat alespoň dvě namapovaný klávesnice a zároveň by to mělo historický planeset na úrovni dnů a hodin, ve kterých se v nějaký Horní Dolní potkala konkrétní letadla, ale mě se líbí pocit, že sedím v letadle a venku je krajina... )
nejde o flejm, mě jen zajímá, kde je dneska letový model IL2 a právě třeba ve vztahu k WT |
|
|
|
Serza |
Přidané 20-05-2014 13:25
|

Uživatel

Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Flight model...
Stale oproti Sturmovi hrube nevyhovujici, jest muj nazor... (napr. P-38G naplno pritahne i v 800-900km/h)
Damage model me sere prakticky 24 hodin denne, 7 dni v tydnu. |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 20-05-2014 16:23
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
o FM nemá cenu ani nějak debatovat. Il2 je na tom ve všech ohledech lépe.
Graficky to na debatu je. Nízko u země vypadá o dost líp WT, ale jakmile si stoupneš do vyšších výšek, je grafika starého Ila dle mého lepší.
Starý Il, kdy nešla Lavina urvat je pryč. Každý rok vycházejí patche, pořád na tom někdo dělá a hlavně mody tomu dodávají i pozlátko, aby to bylo hezčí.
Hledal jsem nějaké video z nejnovějšího HSFX a čirou náhodou jsem našel dokonce z českého serbveru AoE
https://www.youtu...w-x32r5Gt4 |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 20-05-2014 17:23
|

Diskutující

Příspěvek: 2517
Založený: 30.05.07
|
rOckie.
Bez jakéhokoli úmyslu Tě urazit, ale měl by ses brobrat.
Tempík to přede mnou napsal krátce leč celkem výstižně.
Ja si WT taky rád zalítám, proč ne?
PS
Opravdu nic ve zlým |
|
|
|
rOckie |
Přidané 20-05-2014 18:31
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 228
|
tak zaplaťbůh, jestli se s tím něco za ty roky podstatnýho udělalo. Tzn. už se přehřívají všechny letadla nebo tam jsou pořád nejmenované létající lednice? Točivý letadla točí jako šílený, nebo už je tam implementovaný respekt k základním fyzikálním zákonům? Vzbuzuje to aspoň trochu pocit, že člověk sedí v něčem, co váží pár tun? 
já jsem si sice dal pět let pauzu, ale s překvapením jsem zjistil, že v nějaký "svalový paměti" či co to je, pořád ten IL je vepsaný. Ve WT jsou jasně rozpoznatelný manýry FM z ILa, ale upravený do podoby, která je přijatelnější, než Sturm v době, kdy jsem to zabalil. O tom bych se klidně i hádal
Takže mne jen zajímalo, jestli za ty roky došlo k rapidnímu posunu u Sturma, zvlášť, když toto forum "oficiálně" k WT zaujalo postoj, že je to v podstatě hra pro blbečky, co mají rádi barevný obrázky, který dělaj bum Což já rád.
p.s. Je to hra, která možná (!) přitáhne přes arkádový mód k lítání novou generaci. Jinak za patnáct let bude vymalováno - kdo bude dělat hry pro duchny? Bez Rusáků a jejich obsesí touhle Válkou už bysme byli vyřízení teď. Tohle forum se tak trochu uzavřelo do vlastního ghetta, ignorovat WT, kde se pohybuje ne nepodstatná část český komunity, je škoda (i když je to normální proces...) |
|
|
|
Badysak |
Přidané 20-05-2014 18:56
|

Nováček

Příspěvek: 23
Založený: 08.05.12
|
To už radší diskuze Opitz,Horrido,magot atd... než aby sem páchla komunita kolem WOT a WT. Čest vyjímkám. |
|
|
|
Kurres |
Přidané 20-05-2014 18:58
|

Nováček

Příspěvek: 98
Založený: 11.10.09
|
Noo...
rOckie napsal:
Točivý letadla točí jako šílený, nebo už je tam implementovaný respekt k základním fyzikálním zákonům? Ehm....
rOckie napsal:
Vzbuzuje to aspoň trochu pocit, že člověk sedí v něčem, co váží pár tun?
Ale no tak! 
Né vážně, já WT nelétám, nechci ho ani s Ilem srovnávat (WT by to projel), ale IL se všema patchema + případně HSFX dokáže člověku stále zajistit pořádnou porci zábavy.  |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 20-05-2014 19:00
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Mistře! Ignorace, znamená jiný postoj?? Nebo prosté ignorace?? |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 20-05-2014 19:02
|

Moderátor

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Badysak napsal:
To už radší diskuze Opitz,Horrido,magot atd... než aby sem páchla komunita kolem WOT a WT. Čest vyjímkám.
A ty kdos?
Zjevně ani netušíš kdo všechno to létá a je zde velice vážený!!! |
|
|
|
magot |
Přidané 20-05-2014 19:35
|

Fusioner

Příspěvek: 18155
Založený: 19.06.08
|
rOckie napsal:
mám skromnou otázku: jaký je dneska rozdíl ve FM Sturma a WT?
ILa si nechci instalovat ze tří důvodů
-nehci lítat čtyři simulátory
-ILa jsem zabalil před mnoha lety, protože jsem byl otravéný právě z FM ("chuťovky" typu La na plný přitažení+trim v plochý zatáčce, bez výhledu na stall, leda až po vyčerpání benzínu)
-IL je ošklivej... (já vím že hardcore pilotovy by stačil černobílý sim s křížkem, kterým by plival po obdélníčcích malé kuličky kdyby výměnou za tu bídu mohl používat alespoň dvě namapovaný klávesnice a zároveň by to mělo historický planeset na úrovni dnů a hodin, ve kterých se v nějaký Horní Dolní potkala konkrétní letadla, ale mě se líbí pocit, že sedím v letadle a venku je krajina... )
nejde o flejm, mě jen zajímá, kde je dneska letový model IL2 a právě třeba ve vztahu k WT
Poslední dobou mám silné pochyby o chování letadla ve vrtáku/spirále ve starým šturmoj ... jde o to že směrovka moc nereaguje. Vycházím ze zkušeností z reálného lítání ... Jinak WT se chová víceméně jako arkáda, co k tomu dodat.
Naštěstí k WoP to má ještě daleko ... zatím ... |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 20-05-2014 19:55
|

Diskutující

|
No tohle je vlákno WT.
Krátce: proč lítám Wt.
Nebudu psát žádné obecné důvody. Čistě MÚJ pohled na věc.(který bude odlišný od těch vašich).
Takže z mého pohledu:
Úžasná grafika na kterou i přes všechny chyby nemá absolutně nic z našeho "oboru"
"Styl" hry mi poskytuje zábavu prukticky okamžitě.
FM v žádném případě není (z toho v čem jsem letěl) jednodušší nebo jakkoli horší než v IL-2. Připadá mi že je spíše mírně náročnější. Všechny letadla ve kterých jsem ve WT letěl jsem si po přistaní a ukončení hry, okamžitě pro srovnání proletěl v IL-2. (skusil někdo udělat totéž?) Nenašel jsem absolutně nic co by mne pobuořilo nebo rozesmálo. Absolutně bych WT nelítal kdyby FM byl proti IL-2 byť jen o fous horší.
Nebudu tady popisovat vše co ve Wt chybí.(a co je v IL-2 standard).
Výčet by byl dlouhý. Vědí to Ti kteří WT moc nelítají a samozřejmě i Ti kteří WT lítají. Víme to všicni. Sere mě to Přitom by stačilo kdyby Ti píííčové jen obšlehli práci DT. A mají to zadarmo. Je to k vsteku!!!!!!!!
Ale dobře není to dokonalé budiž.
Nejvíce mi vadí DVĚ VĚCI:
1. Střídá se M Á L O "map"(za každé letectvo)
2.Málo letadel v bitvě. 10 na 10. To je máááááálo. Tohle mne opravdu vytáčí.
Chtělo be to aspoň 50na50.
Takže závěrem lítám WT přez všechny nedostatky rád.  |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 20-05-2014 20:52
|

Diskutující

Příspěvek: 4395
Založený: 14.02.13
|
Ajvne výlítal si někdy ve WT plnou nádrž? Vždyť jsou to jen prasomlejny na malých mapách. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-05-2014 21:10
|

Moderátor

Příspěvek: 12131
|
WT_Horrido napsal:
Hehe ideálem jsou samořejmě nesmyslné, rádoby realistické detaily, milion letadel která všechna někdo nepoužije ani jednou, nulový herní obsah a 200 "uživatelů."
to jsou ty stoupající grafy pánů managorů...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
Hoper |
Přidané 20-05-2014 21:21
|

Moderátor

Příspěvek: 12131
|
alfik napsal:
evidentně to není hra pro tvoje gusto, tak se s ní už tolik netrap :)
Ale naopak, celkem si ji užívám, ale stejně bych chtěl odpovědi na ty otázky :)
proč je rozdíl v DM v jednotlivých obtížnostech u Šturma ?
protože bod tři
protože to není HC sim, ale sim běžící na jiné filozofii ? Kdy aby nalákali spousty lidí (přetáhli je od Šturma), musejí umožnit lítat i gamepadistům, klávesničářům a myšistům ? A aby je pak udrželi, musejí "jednoduše" vymyslit něco, co je u toho udrží ? Kdy vymyslet "děj" nebo neopakující se bitvy je sakra těžké ? (a Horrimu se stejnak nezavděčíš ;)
Proč někdo jezdí tiráky, když jen tupě sedíš a jedeš 90 ať se děje co se děje ? A bohužel nepoznáš, jestli vezeš tekutinu, písek nebo traktor, při rozjezdu taky necítíš tuny za sebou... Protože to bylo něco nového a protože jsem měl před sebou vidinu "svého" vlastního tahače. A pak vidinu projetí celé Evropy - prostě nějaký cíl.
Tady je ten cíl nějaké letadlo (pro vývojáře/prodejce ideálně to ke konci stromu), kdy si pak budeš vylepšovat pilota/posádku - tzn 2-3 roky používání hry. A to dle mého není málo.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 20-05-2014 21:58
|

Diskutující

|
Ja vím, jenomže ja mám různé letecké nálady.
Mě fakt někdy sere když je na AOE třebas 60 lidí a ja kolikrát ani za půl hodiny nepotkám ani živáčka. To mě fakt žere.
No tak se nasraně odkliknu v letu a co mi zbývá?... |
|
|