Nojo. My, co nevypínáme aktualizace a máme zatrhlou položku "Při aktualizaci Windows nabízet aktualizace ostatních produktů Microsoft" tohle neřešíme. Ale jinak DCS nechce VC++ redist 2012. Chce 2013 x64 a 2017 x64.
Njn, ty modely v DCS, myšleno FM, DM, systémy i graficky jsou fakt pěkný, škoda jen, že nejsou zasazený a imho nikdy nebudou do nějakýho WW2 simu kvalitou a rozsahem třeba jako BoX
To je světlice, oblouková lampa nebo co to tam má? Jinak jsem jej pořídil za 28 USD. Z nějakého důvodu na něj jde aplikovat bonusové body (celkem 12 USD).
Upravil/a AJaromir dne 12-05-2019 14:31
To je světlice, oblouková lampa nebo co to tam má? Jinak jsem jej pořídil za 28 USD. Z nějakého důvodu na něj jde aplikovat bonusové body (celkem 12 USD).
Bonusové body lze použít, protože není ve slevě.
"Landing Torch" jsem si přeložil jako "přistávací hořák", ale zda je to česky technicky správně nemám tušení. Jsou to skleněné válce plněné směsí obsahující fosfor. Ve skutečnosti to žádná sláva nebyla a občas chytlo i křídlo. Aktivovat lze v editoru mise, záložka "Další vlastnosti letadla" (bo tak nějak to tam je, prostě ta poslední) a zaškrtnout "Landing Torch". Lze zapálit pouze jednu z nich nebo obě najednou. Aktivují se PALT+U a PALT+O.
No, podle pravidel nejde bonusové body použít na addony ve slevě, v předběžném přístupu anebo pokud jsou čerstvě vydané. "Torch" se dá přeložit i jako pochodeň. Pokud to jsou trubice naplněné nějakým luminescenčním plynem, tak se o tom dá mluvit jako o jakési primitivní zářivce. Těžko říct bez znalostí detailů. Musím pohledat.
Bonusové body lze použít, protože není ve slevě.
"Landing Torch" jsem si přeložil jako "přistávací hořák", ale zda je to česky technicky správně nemám tušení. Jsou to skleněné válce plněné směsí obsahující fosfor. Ve skutečnosti to žádná sláva nebyla a občas chytlo i křídlo. Aktivovat lze v editoru mise, záložka "Další vlastnosti letadla" (bo tak nějak to tam je, prostě ta poslední) a zaškrtnout "Landing Torch". Lze zapálit pouze jednu z nich nebo obě najednou. Aktivují se PALT+U a PALT+O.
Torch je pochodeň.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.