Konecne dojde k zluceniu Ilju Muromca s RoF. Tym padom to pre mna zacalo mat zmysel Uz sa tesim BTW - Ilja Muromec ako lietadlo (nie hra!) je v predpredaji v "store" RoF.
Konečně si budeme moci užívat řízení myší i v ROF, to ROF opravdu potřeboval Doufám, že si nebudu muset kupovat letadlo Muromce znovu, když jsem si ho už jednou koupil v Ilya Muromets
Konečně si budeme moci užívat řízení myší i v ROF, to ROF opravdu potřeboval Doufám, že si nebudu muset kupovat letadlo Muromce znovu, když jsem si ho už jednou koupil v Ilya Muromets
Leo, myslim si, ze mysiakov v RoF bude pramalo. A ked - tak hlavne na serveroch ako Syndicate alebo Warground si asi velmi nevrznu. Casom si ten joystick aj tak kupia a na rozbeh vo sfere simulatorov to nie je zly napad. Kazdopadne som velmi zvedavy - a vsetko bude jasne uz 18. decembra
Mně by Barone nevadilo ani tolik to myší ovládání samotné, kdyby na ROF už nebylo co vyšívat a vývojáři neměli do čeho píchnout. Ale ono toho na ROF je sakra ještě co dodělávat a opravovat...
Když budu chtít koupit ten Muronec a zaletět kampaň, tak se musí koupit celá hra, nebo nebo je tam nějaký volně šiřitelný základ?
Ne, jen si koupíš Ilju a kampaň. Na ostatní můžeš dlabat. Free základ máš zdarma, tj celou hru + 2 letadla.
Co můžu ale doporučit je létající člun F.2A + mapu kanálu a lítat proti německým lodím a ponorkám
Tak to je milé velké překvapení, že RoF a IM sloučí, tedy alespoń pro mě. Nečekal jsem, že tenhle rozumný krok někdy udělají. Konečně se budu moci kamarádům pochlubit s Muromcem. Puknou závistí, až uviděj, kolik mám motorů na jednom letadle.
Ale ta snaha přilákat nové zákazníky mě trochu leká. Jestli si dobře pamatuju, tak celkem nedávno vyhověli lidem, kterým bylo zatěžko natáhnout si před prvním výstřelem kulomety, a tuhle "zbytečnost" odstranili. Snad to byl jen drobný krok stranou a ne předzvěst nějakého nového trendu, jak vylepšovat simulátor letadel z první světové.
Mně by Barone nevadilo ani tolik to myší ovládání samotné, kdyby na ROF už nebylo co vyšívat a vývojáři neměli do čeho píchnout. Ale ono toho na ROF je sakra ještě co dodělávat a opravovat...
V předvánočním updatu má být nějaká ta revize letových modelů, jsem na to opravdu hodně zvědavý. Ten Muromec pak možná bude jen takové cosi navíc.
Leo, na RoF bude vzdy nieco potrebne dopracovat a opravit. Mysoidi su mi ukradnuti, ako i ovladanie mysou. Som zvedavy ako opravili FM, Zak pisal ze je to v sulade s poziadavkami a podnetmi komunity. Ze by KONECNE opravili Albatrosa D.Va? A Fokker D.VII? Samozrejme bolo tam toho viac.
Mě by spíš zajímalo, zda se tím začne ROF zas přibližovat k BOS. Zda do ROFka promítaj pokroky, který dosáhli vývojem Stalingradu. Třeba počasí mi u Stalingradu přijde o něco dál. Zjevně dost zamakali na enginu z pohledu FM, třeba by to na ROF taky mohlo mít nějaký vliv. Nově uměj moc hezký sníh, mohla by být hezká zimní mapa. Jako hezčí, než ty stávající. A taky dohlednost terénu, kdyby se dala popostrčit editací toho konfigu jako v BOSku.
Mě by spíš zajímalo, zda se tím začne ROF zas přibližovat k BOS. Zda do ROFka promítaj pokroky, který dosáhli vývojem Stalingradu. Třeba počasí mi u Stalingradu přijde o něco dál. Zjevně dost zamakali na enginu z pohledu FM, třeba by to na ROF taky mohlo mít nějaký vliv. Nově uměj moc hezký sníh, mohla by být hezká zimní mapa. Jako hezčí, než ty stávající. A taky dohlednost terénu, kdyby se dala popostrčit editací toho konfigu jako v BOSku.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.