September 21 2025 20:15:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 15

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
alfik
Zase se nám opakuje situace, kdy příznivci hry na jakoukoli poznámku (dokonce ani ne jen na výtky či kritiku, prostě na jakýkoli názor vč. souhlasných) opakují dvě mantry:
1 ) "je to beta" - no, chúďa malé, Beta... čo všetko sa na ňu svedie...
2 ) "přepni si to na jiný něco-něco" - a proč? Proč proboha bych se měl přepínat na nějakou historealo nesmyslnost, když už u letadel jsme zjistili že za a ) není to ani real, ani histo, není to o moc lepší než ty srandabitvy a v těch je aspoň sranda, a za b ) na rozdíl od srandabitvy, na kterou čekám 30 vteřin abych za dalších 30 vteřin byl z bitvy venku, u realhisto čekám 10 minut - a stejně budu za 30 vteřin "mrtvej"...
Zeptám se jednoduše, na tři věci:
Proč je rozdíl mezi DM a jízdním modelem v obyč, v tzv. reál, a v tzv. historických?
A proč vůbec dělí hru na tři, které (údajně) jsou natolik jiné? Pomiňme to, že se až tak neliší.
A nakonec, proč prokrista je v takové hře systém jako v Elder scrolls online nebo Conanovi, nebo co já vím Pánu prstenů??? Co to jako doprdele má být, že si jako musím "vyjezdit" líp fungující brzdy??? A když už to není simulátor ale RPG fantasy, tak kde je vyexpení kouzel jako Fajrból, Zřitifuk, apodobné? Na mém tanku prostě musí být vedle fungujících brzd i kouzlo na přivolání Paarthunaxe, a to i kdybych za to měl pár Euro na Zlaté lvy obětovat! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Baron
...a aj, dštil Alfik síru a oheň na nehodné plémě, jehož součástí se posléze stal...

Šklebící se Šklebící se Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

LEON
Alfíku, RPG systém se dá aplikovat na cokoliv, nemusí se spojovat pouze s fantasy a firebally (přestože tam asi byl použit nejdřív). Můžeš si například levelovat vesmíné lodě ve Star Trek On-Line nebo EVE On-Line, před lety jsem zase poktal automobilový RPG od NC Softu, tak proč by nemohl být podobný systém u letadel?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
WT_Horrido
Protože to není realistické!

Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_Nevo
Mne sa paci tento coop sposob online hrania. Ked nemam cas idem do historickej, ked mam cas a partakov tak simulacia.

To ze mozem stretnut aj stroje nasej strany mi nevadi. Prave naopak, beriem to ako takticke ozivenie. Stale dokola TnB proti BnZ sa proste omrzi.

RPG? Aspon som nuteny dlhsie lietat na rovnakom stroji (dokial si nevylietam dalsi).
Uz som bol celkom otraveny z tych ilovskych DF serverov kde clovek kazdu hodinu sedel v inom stroji.

Jedine co mi vadi, je tempo vydavania updatov. To aby clovek furt tahal nejaky 1.5GB patch ked si chce obcas zahrat Mrknutí

Na co som ale dost zvedavy, je sparovanie hry medzi PC a PS4. Snad to Gaijinu vyjde Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

606_Temp
Nevyjde. Hodně často o tom někdo uvažuje a ještě se to nikomu nepovedlo. Hráči s konzolí prostě nemají tu rychlost a přesnost, jako hráči s myší a zkrátky by si nezahráli. Ovšem je tu možnost, že by hráči na PC museli hrát na gamepadu. Což by vlastně vzhledem k této hře nemuselo být až tak nereálné Vyděšený

http://no606.ic.cz/
LEON
Tempíku a co třeba PlanetSide 2? Tam spolu hrají, střílí, jezdí a lítají hráči jak na PC tak na PS3 a funguje to úspěšně.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

Paulus
Existuje už nějaká česká či slovenská četa? Scházíte se na nějakém TS? Rád se přidám!Mrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

313_Tiba
Paulus napsal:

Existuje už nějaká česká či slovenská četa? Scházíte se na nějakém TS? Rád se přidám!Mrknutí

četa? Myslíš tím jako sqadrona? Nebo letka jestli jo je jich tam několik.... 315,313,=1CA= ,[SVAD] ,[TGM] ,-CSM-,... a mnoho dalších .
Jinak teď se tam letí v reálných a simulátoru gladiátoři 8x8 za první tři prvenství jsou dost zajímavé ceny jako to už bylo u gladiátoru 4x4....
Takže jak to tady ponlouváte a pořád se vám něco nelíbí a nevím co tak můžete vyhrát zajímavé ceny od upgrade pc az po nové joye. Která online free to play vám to může nabídnout ?Takže aspoň se v té "arkádě" nenudíme Cool MrknutíVyděšený

CSW_Cassius Chaerea
Každý den vyhrávám na emailu zajímavé ceny. Úsměv Soutěže o ceny jež jdou z peněz hráčů...na to určitě jiné marketingové oddělení než mají v Gaijinu nepřišlo. Mrknutí Na druhou stranu kdyby žádné nedělali a místo toho zlevnili měsíční účet na cenu co stojí ve WoT, tak to možná hráči taky uvítají.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 19-05-2014 18:09

magot
alfik napsal:

Zase se nám opakuje situace, kdy příznivci hry na jakoukoli poznámku (dokonce ani ne jen na výtky či kritiku, prostě na jakýkoli názor vč. souhlasných) opakují dvě mantry:
1 ) "je to beta" - no, chúďa malé, Beta... čo všetko sa na ňu svedie...
2 ) "přepni si to na jiný něco-něco" - a proč? Proč proboha bych se měl přepínat na nějakou historealo nesmyslnost, když už u letadel jsme zjistili že za a ) není to ani real, ani histo, není to o moc lepší než ty srandabitvy a v těch je aspoň sranda, a za b ) na rozdíl od srandabitvy, na kterou čekám 30 vteřin abych za dalších 30 vteřin byl z bitvy venku, u realhisto čekám 10 minut - a stejně budu za 30 vteřin "mrtvej"...
Zeptám se jednoduše, na tři věci:
Proč je rozdíl mezi DM a jízdním modelem v obyč, v tzv. reál, a v tzv. historických?
A proč vůbec dělí hru na tři, které (údajně) jsou natolik jiné? Pomiňme to, že se až tak neliší.
A nakonec, proč prokrista je v takové hře systém jako v Elder scrolls online nebo Conanovi, nebo co já vím Pánu prstenů??? Co to jako doprdele má být, že si jako musím "vyjezdit" líp fungující brzdy??? A když už to není simulátor ale RPG fantasy, tak kde je vyexpení kouzel jako Fajrból, Zřitifuk, apodobné? Na mém tanku prostě musí být vedle fungujících brzd i kouzlo na přivolání Paarthunaxe, a to i kdybych za to měl pár Euro na Zlaté lvy obětovat! Šklebící se

Je to plný stupidních nápadů které okoukali okolo ... chybí tomu originálnost nápaditost.
Je to celý o těch zasraných penězích a lidi jim ty sračky hrajou páč nemaj moc na výběr ...

LEON
100 000 lidí online v multiplayeru... Mazec...

Hoper
@Merten:
ještě jsem si říkal, jestli to nezkoušel na klávesnici...

@Cass:
mapy - Kursk je opravdu zatím jediná slušná "tanková" mapa, trochu slušnější (rozuměj přehlednější) je ta s řekou a rozbitým červeným mostem (obrázek s Išakem). Zbytek je spíše o kempování na zastřílených pozicích...
střepiny - ve výuce se naopak o střepinách zmiňovali, tak snad s nima i počítají
levelování - zvyšuje se tím doba hraní a u mnohých hráčů "hrozí" to, že nevydrží a raději utratí nějaký mrzký dolar/rubl než aby čekali (což je hodně pádný důvod k levelování ;)
dělostřelectvo - včera na TS na to už jeden borec taky nadával... Jo, v tankové bitvě by k tomu nejspíš nedošlo, ale pokud budou mapy, kde hrozí kempování, je tohle "lék" na kempery. A já to používám jako prima čít - na rozhlížení za roh / přes kopec :))
StuG - čtu to dobře ?? Ty nejezdíš v samochodnoj ustanovce ???? :) Hele, když tu ta možnost je, jen ať si ji na tanky tvoji soukmenovci dávají - jsou pak o dost líp vidět :)
AI - když jsem poprvé viděl kvočny v hnízdě (nějaký panzerprdítka na základně), prskající na všechny strany a jak pak k nim přijelo naše KV, postavilo se ke každému zvlášť na 5m a BUM! a takhle je všechny 4 oddělalo (zmasakrovalo), říkal jsem si, co se to děje... :D
pásy - nezvládnutá (přetažená) zatáčka v SU na "pětku" by mi asi pás shodila, tady by s tím něco udělal mohli. To samé s tím pískem - taky jsem se divil, jak mi to v něm jede. A obávám se, že pokud by byla nějaká zimní mapa, asi by se to na ní neprokluzovalo...
posádka - hele, on tam nějaký základ bude ;) Viz její vylepšování. A celkem mi přijde, že třeba nabiječ několik prvních výstřelů stíhá, ale jestliže nemá pauzu, tak je zadýchanej a už to tam láduje pomaleji. Jinak tvoje zmínka o sledování stavu zdraví by byla fajn - zmáčknul bys gombík a vyjelo by ti okno se stavem každého člena posádky (jak zdravotním, tak levelovým/schopnostním) - to by simulovalo to, že se velitel ptá, jak kdo na tom je :)
ten Sherman je kapitola sama o sobě :(

@Alfík:
evidentně to není hra pro tvoje gusto, tak se s ní už tolik netrap :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

606_Temp
LEON napsal:

Tempíku a co třeba PlanetSide 2? Tam spolu hrají, střílí, jezdí a lítají hráči jak na PC tak na PS3 a funguje to úspěšně.

Snažil jsem se o tom něco najít a je to PC hra s tím, že se plánuje její vydání i na PS4. Nikde jsem nenašel, že by byla hraná na Ps3 a už vůbec ne spolu s PC platformou. Můžeš mi to prosím najít?

http://no606.ic.cz/
LEON
Máš pravdu Tempíku, opravdu to bude jen na PS4 a na oddělených serverech, taky jsem to teď hledal, sry.

Paulus
tiba323 napsal:

Paulus napsal:

četa? Myslíš tím jako sqadrona? Nebo letka jestli jo je jich tam několik.... 315,313,=1CA= ,[SVAD] ,[TGM] ,-CSM-,... a mnoho dalších .
Jinak teď se tam letí v reálných a simulátoru gladiátoři 8x8 za první tři prvenství jsou dost zajímavé ceny jako to už bylo u gladiátoru 4x4....
Takže jak to tady ponlouváte a pořád se vám něco nelíbí a nevím co tak můžete vyhrát zajímavé ceny od upgrade pc az po nové joye. Která online free to play vám to může nabídnout ?Takže aspoň se v té "arkádě" nenudíme Cool MrknutíVyděšený

Myslím četu či snad i rotu – tankovou.
Letadla mne zden nebaví!Šklebící se
Chtěl bych se sejít na nějakém TS a společně ničit nepřítele!
Mrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

313_Nevo
Chlapci z Gaijinu na tom cross-platformovani zjavne usilovne makaju, ja verim ze to daju Úsměv

Nieco na citanie:
http://www.playst...ar+thunder
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

clone9cz
Společně ničit nepřítele můžeš jen ve WoT nebo PS2, tam jsou hitpointy.

Můžeš si například levelovat vesmíné lodě

RPG systém ? Kde je sakra psáno, že RPG systém provází levelování, automaticky ne.

http://www.wwii-illusion.net
alfik

evidentně to není hra pro tvoje gusto, tak se s ní už tolik netrap Úsměv

Ale naopak, celkem si ji užívám, ale stejně bych chtěl odpovědi na ty otázky Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

clone9cz
LEON napsal:

100 000 lidí online v multiplayeru... Mazec...

Jak jako ? Nechtěl si napsat 32 lidí krát 3000 multiplayerů. Zbytečně tady matete, pane.
Pokud máš doma notebook a PC, tak taky nesečteš jejich frekvence, když budeš dělat rekord. Takže 32.

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,072,811 návštěv