November 24 2024 02:32:28
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
606_Druindin
Taková provokace...
Mohu připustit, že máte nějaký A8čky, ale co nemáte jsou piloti. A letadlo bez pilota žádného mustanga, ani toho zabugovanýho, nesestřelí Šklebící se

ringlett
606_Druindin napsal:

Taková provokace...
Mohu připustit, že máte nějaký A8čky, ale co nemáte jsou piloti. A letadlo bez pilota žádného mustanga, ani toho zabugovanýho, nesestřelí Šklebící se

Souhlas, poslední dobou je to s protivníkama bída.

1stCL_Fucida
No komunita je na nějakých 5% stavu, co byla před deseti, patnácti roky. Ale jestli máte chuť si zalétat v P51B proti jednomu Majorovi poněkud obrostlému mechem, tak jsem samozřejmě plně k dispozici Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Druindin
Tak u nás se na to nějací dobrovolní určo najdou Mrknutí

ringlett
No nechci ani naznačovat, ale je čtvrek ....

1stCL_Fucida
No on Major stejně bude ready nejdřív v sobotu, teď si hoví na dovolené v Reichu Úsměv.

ringlett
Hele, když můžou ty vzhledové mody (51B) dělat autoři, co to nezkusit taky?

F-6D

[img]https://www.2i.cz/images/2021/12/30/F-6D.jpg[/img] is not a valid Image.

Je to kvůli par kamuflážím, a oproti růžovým spitfirů trochu sofistikovanější.

ringlett
Nemám video, ale ...

...dneska na serveru, zrovna teď, v mírné zatáčce střílím plnou dávku na 190D, jde mu to od motoru, přes kabinu na trup, rozhodně zabíjím pilota, spadl v kabině na stranu, najednou koukám na svoje letadlo z venku a hláška o tom jak jsem byl zabit ...
Nikdo a nic na mě nestřílelo. Moje střelba byla zleva zezadu. Krásně na něj bylo vidět na prevíta Úsměv

http://72ag-ded.s...2/?tour=26

No a protivník má ve statu napsáno že je bez škrábnutí Smutný

Black55
Já mam asi 2 videa 2x střelba na 109 a najednou pohled na letadlo z venku a já mrtvej.
https://combatbox...9/?tour=41
https://combatbox...8/?tour=41
Upravil/a Black55 dne 01-01-2022 18:40

Hot_Dog
Pokud Vas trefi vlastni flak, tak to myslim ve statech neni napsany, co Vas trefilo... Tady bych hledal zakopanyho psa...

ringlett
Hot_Dog napsal:

Pokud Vas trefi vlastni flak, tak to myslim ve statech neni napsany, co Vas trefilo... Tady bych hledal zakopanyho psa...

To sice znám, ale to by musel být sakra dostřel. V mém případě ten uličník zlikvidoval celou kolonu ne jsem ho našel. Flak kolem nebyl. Nejbližší byl asi 15 km.

alfik
Mch taky by mohli dopsat pár řádek do kódu těch flaků. V reálu stopli střelbu když se dostavil vlastní stíhač, mohli by přestat střílet (nebo střílet méně) i ve hrách. Všech Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

606_Temp
Němečtí stíhači by nesouhlasily. Operace Bodenplatte nám jasně ukazuje, že německé flaky střílely vždy, na všechno a s německou přesností!
Ale jinak ano, nějaký mechanismus by tam mohl být.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
606_Temp napsal:

Němečtí stíhači by nesouhlasily. Operace Bodenplatte nám jasně ukazuje, že německé flaky střílely vždy, na všechno a s německou přesností!
Ale jinak ano, nějaký mechanismus by tam mohl být.

Jo jo, 1.1.1945 zněl zjevně rozkaz jasně Úsměv
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 03-01-2022 00:28

magot
Přece nevyzradíš nějakýmu ožralýmu kanonenfutterovi u 88tky tak tajnou operaci .. stejně se netrefí Šklebící se

LesniHU
Ja bych jim to nevycital, kdyz mnoho mesicu nevidis jedine pratelske letadlo, tak proc se zdrzovat zjistovanim, kdo je kdo.

alfik
Njn, já jen byl nas... páč mě zrovna den předtím sundala Šilka v Ka-50ce Úsměv
Stříleli sice na nepřítele a ne na mě, ale asi vódočky mnógo Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

hybca
zdravím,
po dlouhé době se chci vrátit k BoXu, ale nějak mě zlobí celá hra co do výkonu. Neustále si hraju s nastavením Adrenalinu i v samotném IL, ale prostě se to strašně seká a jen pohyb v menu je utrpením. Ikdyž si vše nastavím na bizarní kvalitu nižší snad než přednastavené low, tak je to jak kdybych to rozjížděl na 20 let starém železe. Mám PC stále stejné jako od posledního hraní a tehdá jsem lítal v ultra jen s lehkými korekcemi.
Má někdo nápady, co s tím? Bude-li zájem, můžu postnout screeny nastavení, ale v podstatě je to k ničemu, protože jak říkám, i na low a vše ještě víc přiškrcené rovná se stále stejná cukačka. Je třeba IL tak debilní, že by si místo dedikované GPU sosal z integrované (jak to zjistím?)? Měl jsem všechna nastavení vč. kláves a opentracku nafocené a poukládané, ale zhebnul mi SSD, takže jsem o vše přišel a pouze lovím v paměti, co je nyní špatně. Už mě nic nenapadá, takže díky za nápady předem.
i.ibb.co/X77nbn3/banner2.jpg

i5-6600K @ 4.6 GHz, ASUS Z170 Pro Gaming, Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC 8G, Kingston 8GB KIT DDR4 2400MHz CL12, Noctua NH-C12P SE14, Win 10 Pro

606_Temp
Máš aktualizované ovladače? Nebylo hraní si v Adrenalinu spíše na škodu? Zkoušel jsi čistou instalaci hry? Začal bych tím, že nechám vše v defaultu.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
606_Druindin
Tak jestli chcípl disk, asi jsi instaloval znovu systém. Tak může být chyba v tom. Zkoušels i jinou hru s podobnou náročností na výkon.

HW cos poslal je na BOx v pohodě, předpokládám teda na monitoru (FHD, nebo 2K?). Teda až na tu RAMku, to by chtělo 16GB.
Ale i s těmi 8 by to nemělo dělat to co popisuješ už od menu.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,034 návštěv