Anton má za sebou první interní let, viz. poslední zpravodaj, kde mj. oznamují nový model chlazení, který pak bude aplikován na zbývající WWII moduly.
Na Jug nemají data z tunelu, takže to asi stále ještě počítají přes nějaký ten SW.
Anton > I-16 > Corsair > Mossie > Jug si tipuju pořadí vydání.
Edit: NineLine k P-47 na Hoggitu, takže doufám, že mně ten tip pořadí vydání nevyjde Upravil/a Aces_Wild dne 29-03-2019 16:36
NineLine informuje, že interně je nový model poškození na všech WWII letadlech včetně B-17 (která ale prý potřebuje ještě dost poladit). V rámci toho se připravují nové efekty. Tak snad již brzy.
Hey guys, I know you are all eager to get this, it's going very well, the DM is in all WWII aircraft right now, including the B-17 (although the B-17 still needs lots of tuning). I am still doing lots of testing, the most important aspect of this update it to have damage happen as you would expect it depending on how objects pass through the aircraft. As well, new effects are being worked on as well as far as fire and such.
Adekvátní soupeř bude, říkali to na fóru. Mluvilo se tam cosi o Emilovi.
Kdyby to bylo potvrzené a oficiální, tak je jejich fórum plný příspěvků na téma Emil. Dalším problémem je bojiště. V ED jasně deklarovali, že se s WWII zaměří na západní frontu. Moc se mi ten Emil nepozdává, máš odkaz?
Adekvátní soupeř bude, říkali to na fóru. Mluvilo se tam cosi o Emilovi.
Kdyby to bylo potvrzené a oficiální, tak je jejich fórum plný příspěvků na téma Emil. Dalším problémem je bojiště. V ED jasně deklarovali, že se s WWII zaměří na západní frontu. Moc se mi ten Emil nepozdává, máš odkaz?
Ok, tady jsem se trochu spletl. Bf 109E4 totiž mělo údajně dělat VEAO, jenže to už není. Nicméně Plexus (to je ten co na tom dělá) tvrdil že má v plánu něco udělat až dodělá I 16. Doporučuji pročíst fórum, je tam toho dost: https://forums.ea...ht=octopusUpravil/a kopeda dne 21-04-2019 12:23
Ok, tady jsem se trochu spletl. Bf 109E4 totiž mělo údajně dělat VEAO, jenže to už není. Nicméně Plexus (to je ten co na tom dělá) tvrdil že má v plánu něco udělat až dodělá I 16. Doporučuji pročíst fórum, je tam toho dost: https://forums.ea...ht=octopus
VEAO... Ti šašci mě pokaždý spolehlivě rozesmějí. Seznam co uděláme přes dvě stránky, z toho nedokončili jediný modul a ještě okradli zákazníky.
Mno, Plexus do P3D/FSX udělal např. Blaník a An-2, ale pokud by chtěl vytvořit odpovídajícího soupeře pro Ratu, pak moc možností nemá.
To vlákno znám, ale moc se tam nedozvíš. V DCS: И-16 je více info.
In order to play these missions copy and paste the mission files to C:\Users\Xxxxxx\Saved Games\DCS\Missions, and the skins to their respective folders under ...\DCS World OpenBeta\Bazar\Liveries. Then, run DCS, select the Missions menu, and find these under “My Missions”.
Fajn... Za 40 dolacov je to skoro zadarmo ze... Len mam otazku - proti comu s nim budem lietat? Proti Dore? alebo Kurfurstovi? Stale ma neprestava udivovat nekoncepcnost DCS ohladne WW2.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.