November 26 2024 01:49:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
magot
310_cibule napsal:

Je někde soubor, ve kterém je uloženo nastavení ovládaní jednotlivých letadel? Zkouším reinstalaci.

Mě to vše načetlo (ovládání atd..) po úplném odinstalování smazání všeho z program files a znovu nainstalování. Takže by to mělo bejt oukej.

310_cibule
Dík, to se chystám udělat.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_Nevo
a hned dalsie losovanie o Hawka, a teraz velmo jednoduche. staci postnut

"I want a Hawk" Úsměv

cichlidfan:
There is no actual drawing required to enter this one. Úsměv

Courtesy of Chris (Ells) of VEAO I am happy to be presenting another drawing for the DCS BAE Hawk (EFM version) with a total of three winners.

The rules are simple...

Post "I want a Hawk" in this thread. Any other posts will be ignored. Multiple entries will be disqualified.

You must have registered, as a forum member, on or before 12 December 2014 to enter.

The entry period will end at 12 midnight, Saturday, 20 December 2014 EST (UTC-5).
The winners will be announced, and notified (along with the key) by PM, no later than midnight, Sunday, 21 December 2014 EST (UTC-5).

Good luck and Happy Holidays to everyone,
:santa:

CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

SVK_Mechan
I když jsem fanda proudových mašin, tak kokpit Hawku je pěkně hnusný, když porovnám Mig-21, popř. Mig-15Bis, MI-8. Vypadá jako z Il-2 od Histomodu.

310_cibule
Kdyby to byl aspoň Kittyhawk
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Host
Mechan napsal:

I když jsem fanda proudových mašin, tak kokpit Hawku je pěkně hnusný, když porovnám Mig-21, popř. Mig-15Bis, MI-8. Vypadá jako z Il-2 od Histomodu.

To myslíš kvalitou zpracování, nebo tvým subjektivním dojmem? Jedna věc je totiž porovnávat kokpity dle svého vkusu, kdy se ti více líbí omlácené a ošoupané kokpity (což o to, mne také) než nově vyzerající, a druhá je porovnat kvalitu zpracování. A zde nevím, co by na Hawku mělo být hnusné a nedejbože srovnávané s nějakým archaickým modem pro šturma ;) I když nejsi fanda některých strojů (já rovněž z Hawka "nevlhnu"), nemusíš na ně hned plivat, že jsou "hnusné" a ruské ošoupané kokpity jsou "pěkné" - je to jen otázka tvého vkusu, ne kvalita zpracování ;)
Upravil/a Host dne 16-12-2014 19:18

magot
Ten kokpit je prakticky bez textur .. taková alfa - beta verze co je vidno z videií ... ty linie "kulatosti" kokpitu nejen že jsou nízkopolygonové (ve srovnáním se superrealistickým migem-21) jsou i křivé/ nesymetrické. Oku 3dsmax grafika tyhle detaily neujdou ... Kokpit má všeobecně málo detailů a to působí vůči ostatním DCS produktům nekonzistentně.
... na druhou stranu ... dejte mi kokpit F-14 aspoň v této kvalitě prosím prosím smutně koukám Šklebící se

Joe Hallenbeck
Jojo F-14 za půlku království Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

313_Nevo
F-14? chyba vam tam 0 snad Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

1stCL_Werner
To jsem zvědavej, zatím ten FM K-4 byl dost zoufalej...
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Joe Hallenbeck
313_Nevo napsal:

F-14? chyba vam tam 0 snad Mrknutí

Nene i když Phantom II by byl taky lahůdka, ale v tomto případě mám na mysli opravdu Kocoura. :-)
313_FlyBoy
RY-C

Hoper
mechane, pamatuješ jak vypadal kokpit MiGu v provopočátku ?
a nedej bože v prenatálu do FC2 ? :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
Joe Hallenbeck napsal:

313_Nevo napsal:

F-14? chyba vam tam 0 snad ;)

Nene i když Phantom II by byl taky lahůdka, ale v tomto případě mám na mysli opravdu Kocoura. :-)

Phantom II = F-4
Starfighter = F-104
F-140 nevím co je :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

CSAF_Sajonez
1stCL_Werner napsal:

Co ti na něm konkrétně vadilo? Chyby tam určitě byly , ale ptám se tě proto, že bych rád znal názor člověka, který prakticky nelétá nic jiného jestli se nemýlím Úsměv. Pokud zajdeš více do detailů, budu jen rád.

1stCL_Novotny
On tu někdo létá s opravdovým Bf 109??!! To bych si také rád poslechl názor. . . nic ve zlém hoši. Mrknutí

Mira
Už jde odstartovat aniž bych se pořád překlápěl přes levé křídlo Šklebící se ?? A z pěti pokusů se aspoň třikrát odlepil Mrknutí

Sajonez PM..
Upravil/a Mira dne 17-12-2014 18:02

CSAF_Sajonez
X Novotny napsal:

On tu někdo létá s opravdovým Bf 109??!! To bych si také rád poslechl názor. . . nic ve zlém hoši. Mrknutí

Výborný a hodnotný příspěvek do diskuze. Díky. Chtěl sem jen vědět, co se jemu konkrétně nelíbí.

Shadowdeath
Já včera chvilku koukal na čt 2 - Letečtí stíhači v boji II: Mustang, a ty co tam s těma P-51 vyváděli... No oproti té tv realite, je FM v DCSku taky dost zoufalej Šklebící se
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

1stCL_Novotny
CSAF_Sajonez napsal:

X Novotny napsal:

Výborný a hodnotný příspěvek do diskuze. Díky. Chtěl sem jen vědět, co se jemu konkrétně nelíbí.

No vida a odpověď jak pecka z děla, ale já čekal nějaký ten rozbor . . . cíťo ani smajlík nezabere! Šklebící se

1stCL_Werner
CSAF_Sajonez napsal:

1stCL_Werner napsal:

Co ti na něm konkrétně vadilo? Chyby tam určitě byly , ale ptám se tě proto, že bych rád znal názor člověka, který prakticky nelétá nic jiného jestli se nemýlím Úsměv. Pokud zajdeš více do detailů, budu jen rád.

Dost přehnaný roll rate, který nijak neklesá s rostoucí rychlostí spíš naopak. Kurfurstům sice byly plánovány flettnery na křidýlka, ale sériově je nikdy nedostaly.
Stejně tak mi přišlo, že výškovka témeř netuhne a každý pokus u nějakou ostrou zatáčku skončil utrženým křídlem, nebo oběma, tak jsem to nechal až se v tom pošťouraj Úsměv

Jinak zatím nejlepší FM 109 podle toho co mám načtené z testů a vzpomínek pilotů na mě působí Emil v ClODu. I vzhledem k tomu jak jsou vůči sobě výkonově postaveni se Spitfirem, je to celé takové pěkně uvěřitelné.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,047,140 návštěv