Klasický případ byl když jsme letěli ve 4 Macher nandal 20kama 111ce kritičáky a my zbylí 3 se na něm úmyslně vyřádili 7,7kama.Macher měl sestřel a my asistence.Být to v IL2 tak ho to napíše tomu poslednímu.
Bral by som namiesto field modu ala sala urvatie toho stitka komplet Ale pekny prirastok do zbierky.Chcelo by to este albika CIII,Be2,Cauldrony a nake rakuskouhorske extremity s mapou talianskeho frontu
...otestovane a je to jednoducho parada. Krasne to lieta, krasne to toci, a je to pevnejsie ako Nieuport. Celkovo sa mi s nim lietalo lepsie ako s N.11/N.17, vzhladom na pevnost HD1 je mozne dovolit si i manevre, na ktore som sa s Nieuportami neodvazil. Plavakova verzia prekvapivo obratna a v zaklade vyzbrojena dvomi gulometmi. Vyhlad dopredu stoji za prd u oboch verzii. Nuz, Frantici maju dalsi vyborny stroj. Upravil/a Baron dne 29-07-2014 19:34
Bral by som namiesto field modu ala sala urvatie toho stitka komplet Ale pekny prirastok do zbierky.Chcelo by to este albika CIII,Be2,Cauldrony a nake rakuskouhorske extremity s mapou talianskeho frontu
...otestovane a je to jednoducho parada. Krasne to lieta, krasne to toci, a je to pevnejsie ako Nieuport. Celkovo sa mi s nim lietalo lepsie ako s N.11/N.17, vzhladom na pevnost HD1 je mozne dovolit si i manevre, na ktore som sa s Nieuportami neodvazil. Plavakova verzia prekvapivo obratna a v zaklade vyzbrojena dvomi gulometmi. Vyhlad dopredu stoji za prd u oboch verzii. Nuz, Frantici maju dalsi vyborny stroj.
Italové své Nieuporty 17 právě nahrazovali těmito stroji a velmi kvitovali jejich vlastnosti. U Rakousko - Uherských vzdušných oddílů byl Hanriot brán za velmi respektovaný, až obávaný stroj. Kdyby tak po tom Tarnopolu přišly Alpy, to by byla krása.
Nemáte po poslední záplatě problém z předdefinovanými pohledy? Po aktualizaci jsem zjistil, že mi nechodí pohled přes zaměřovač. Zkusil jsem ho znovu nadefinovat, ale nepodařilo se mi ho uložit. Po opětovném startu mise jsem musel začít nastavovat znovu. Máte někdo stejný problém?
Jop ... to samé u mě. Updatováno dnes. Po každém startu mise je pohled rozhozený a nechce se uložit. Spouštím samozřejmě jako admin a hra není v Progarm files. Btw. co znamená, když je políčko atributu složky "jen pro čtení" modře vyplněné? Nezaškrtnuté ani prázdné. Nemůžu se toho zbavit, ale je to na všech složkách, na všech discích ... asi jsem si toho dříve nevšiml
Navíc mi přijde grafika nějaká zubatá, přitom nastavení jak ve hře, tak v ovládacím panelu nVidie jsou stejná jako před updatem. Všechno vyhlazování na max.
Upravil/a 310_Snakes dne 28-08-2014 19:55
Edit: Zřejmě pomáhá pouštět hru s "Mods ON". Pak to v funguje, dokud hru nevypnete. Po ukončení hry a novém spuštění to ale opět nejde. Aspoň to ale člověk nemusí nastavovat před každým letem...
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.