September 21 2025 21:54:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 23

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
War Thunder
Safrik
No doufejme, že máte pravdu pánové. : ) Známe svoje Gaijin. Režim bez externích pohledů je už nyní, jak pro letadla, tak pro tanky (tzv. Simulator Battles). Myslím, že Merten to tu už někde popisoval. V SB s tanky koukáš pouze z pohledu velitelské pozice vně tanku a další pohled k dispozici je pohled přes zaměřovač, nic víc.
Pro jednomístné letouny jsou kokpity hotové a o dodělání kokpitů pro vícemístné letadla se dlouhodobě hovoří, ale nic se neděje a z toho vyvozuji, že na tankové interiéry jen tak nedojde, pokud vůbec. A stejně tak předpokládám, že na kooperaci vícečlenné posádky jednoho vozidla nedojde z důvodů konceptu hry země-voda-vzduch, kdy by se asi nevešlo mnoho hráčů na takové bitevní pole.

Merten
K těm kokpitum v tomto patchy budou pro všechny Ki-45.Není to monstrozní firma jako Wargaming.

Hoper
a co ty moje dotazy ? :(
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Serza
Fuci:
V Simulatoru zatim "sedis na tanku" - kamera je asi pul metra az metr nad tankem zhruba v mistech kde vetsina tanku ma periskop/velitelskou vez. Rekl bych ze na rane stadium pomerne dobre reseni, ale doufam, ze trochu pritvrdi.

606_Temp
nepřitvrdí, je to Gaijin. Ale určitě to slíbí Úsměv

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
Tankové bitvy jsou skvělé právě kvůli tomu ukrávýní se a strachu že není nic vidět Úsměv. Ale WoT asi taky může být legrace...ty jsem z bezpečnostních důvodů raději nenainstaloval, takovéhle věci mě totiž občas chytnou a pak bych neměl čas na svoje práce, nebo školu Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Serza
Ano, právě kvůli tomu "Není nic vidět" si raději (převážně tedy v farmě) zahraju za pěchotu nebo letectvo.

Nicméně nebudu tvrdit, že to nedodává tankovým bitvám na zcela jedinečné atmosféře. :-)

Safrik
Merten napsal:

K těm kokpitum v tomto patchy budou pro všechny Ki-45.Není to monstrozní firma jako Wargaming.

To je pochopitelné s tou velikostí této firmy, kdyby jen na všechny strany neslibovali co pak nejsou schopni zvládnout a že těch slibů už bylo. Moc mi ten přístup nesedí. No nezbývá než držet palce.

PS: Pořád tajně doufám (asi nerealisticky), že opustí ten přístup "vytvořeno Rusy pro Rusy". Protože po posledních pár dnech, mám opět zelenobarevnou fobii (dám ruku do ohně za Aviation AB a HB tam to funguje na 100%). No a po posledních pár dnech začínám mít stejný pocit i v Army AB, SB modu. : ( Takže urovnat a povařit plechy na PzKpfw 38(t) a hurá na ně, to je alespoň mazel. Jsem dnes asi tak na 90 ran ustřílel T-34 z bezprostřední blízkosti v SB...

Merten
Zítra je patch http://warthunder...230-GMT-en

Merten
Safrik napsal:

Merten napsal:

To je pochopitelné s tou velikostí této firmy, kdyby jen na všechny strany neslibovali co pak nejsou schopni zvládnout a že těch slibů už bylo. Moc mi ten přístup nesedí. No nezbývá než držet palce.

PS: Pořád tajně doufám (asi nerealisticky), že opustí ten přístup "vytvořeno Rusy pro Rusy". Protože po posledních pár dnech, mám opět zelenobarevnou fobii (dám ruku do ohně za Aviation AB a HB tam to funguje na 100%). No a po posledních pár dnech začínám mít stejný pocit i v Army AB, SB modu. : ( Takže urovnat a povařit plechy na PzKpfw 38(t) a hurá na ně, to je alespoň mazel. Jsem dnes asi tak na 90 ran ustřílel T-34 z bezprostřední blízkosti v SB...
Říkám ti to pořád vys... se na arkádu a histerický,ale to je jako házet hrách na zeď Úsměv třeba taková Mc202 je na rusáky pila jako ... Mrknutí

Merten
Patch je venku sosám Úsměv

Safrik
No to jsou tajtrdlíci a neřeknou, že OBT je venku...http://forum.wart...pdate-141/

WT_Horrido
Že bych to zase nainstaloval? Měl jsem serial na tanky z RPS a nějak mě to moc nenadchlo... Počkám na bitevní lodě ;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
Na mě to působí čím dál tím hůř tahle hra. Přibližuje se retardovanému WoT, nemluvě o nevkusných přebarvených mapách s růžovýma kytičkama, nesmyslnýma skálama jak ve středním Vietnamu ... už jen čekám až se objeví reklama která bude hlásat že hra obsahuje "HD" modely. Zlatý WWIIOL! Ale to tady míchám hrušky s jabkama Šklebící se
A to jsem se původně těšil na nějakou akci s loděma ...

rOckie
magot napsal:

Na mě to působí čím dál tím hůř tahle hra. Přibližuje se retardovanému WoT, nemluvě o nevkusných přebarvených mapách s růžovýma kytičkama, nesmyslnýma skálama jak ve středním Vietnamu ... už jen čekám až se objeví reklama která bude hlásat že hra obsahuje "HD" modely. Zlatý WWIIOL! Ale to tady míchám hrušky s jabkama Šklebící se
A to jsem se původně těšil na nějakou akci s loděma ...

tónování barev si každý ve hře může upravit sám. a růžový kytky bych spíš reklamoval u pánaboha. kýčař jeden.

magot
To není o tónování ale o přeplácání. Celá ta koncepce tak jak WT vypadá je divná ... je to dělaný na principu reklamy, ne reality ... Gaijin no ...

WT_Horrido
Jak primitivní co? Ale jak účinné... Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
magot je děsně negativistickej vůči všemu, co není od něj ;)
Ty kytky jsou sice fakt takový "divný" (a mně navíc přijdou i v nějakém divném měřítku), ale jinak je to líbivé. Teda pro mne :)
A skály na lítací mapě Malé země jsou naprosto dokonalé...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

CSW_Cassius Chaerea
Viděl jsem Pz-II s britskou vlajkou na věži...kdo říkal že je to lepší než WoT.

WT_Horrido
Jako že tank se nedá ukořistit?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,073,876 návštěv