Případně všechny tři varianty dohromady No, uvidíme. Každopádně se těším.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
A nebude to spíš tak, že je to starej chlap a když vykládá, nemůže se soustředit na jiné věci? Průměrnej mužskej je jednofunkční. Na mě když promluví drahá polovička při přistání, taky to zaručeně rozflákám.
Na kolik znam rustinu tak Loft letel ten let na LaGG bez brzd na kola (zatim ne jsou naprogramovane zrovna plamane a coudy)
Jop, že nejsou ještě naprogramovaný brzdy tam zmiňoval. Nicméně to nijak neomlouvá tu hodně nepovedenou vývrtku, kterou ale dosti vtipně okomentoval v duchu "...ááá další hrdina je po smrti..." . A ten ďábelskej odskok po touch downu taky ne . Hlavní ale je, že to celé vypadá opravdu k světu a hlavně že to jde celé kupředu hodně rychle (myšleno z hlediska vývoje).
ten lagg zůstal něják moc v celku potom co s ním prásknul v tý vývrtce o zem
Jop, to je vlastnost RoF enginu, tohle konkrétně se mi taky zrovna 2x nelíbí, ale když nic horšího..
To je imho špatně, nemohou aplikovat damage model z ROFu pro třígramová pápírová letadla která dosahují při pádu střemhlav 5 km/h.
Jop, že nejsou ještě naprogramovaný brzdy tam zmiňoval. Nicméně to nijak neomlouvá tu hodně nepovedenou vývrtku, kterou ale dosti vtipně okomentoval v duchu "...ááá další hrdina je po smrti..." . A ten ďábelskej odskok po touch downu taky ne . Hlavní ale je, že to celé vypadá opravdu k světu a hlavně že to jde celé kupředu hodně rychle (myšleno z hlediska vývoje).
Že je jelito bych mu odpustil i mistr tesař se utne, já s těma ruskejma střepama taky neumím lítat
Nicméně mě přijde co do grafiky, tak tam neobjevuju ameriku ... a ten nedodělek CLOD mě přijde v určitých věcech hezčí ...
viz. třeba externí model 109E v CLODu vs 109F v Bosu, ale koukat se na to dá tak jako tak
Upravil/a magot dne 18-08-2013 09:40
Fyzika je jen jedna (no dobře, tak dvě, Newtonova a kvantová..), takže pokud je fyzika správně nastavena pro první světovou, bude dobře fungovat i v druhé světové. Nicméně tohle je drobná piha na kráse, která ani v RoFu nepůsobila příliš věrohodně. Ale pro mě je to detail, který mě nechává klidným.
Na CLOD se při správném nastavení všeho možného na screenshotech dívá zpravidla hezky. Na BoS je skvělé, že se na to dobře kouká i za chodu . Ale tohle je na debatu, která tu proběhla milionkrát. Pokud BoS bude "jen" RoFem z druhé světové války (co se grafiky, kvality letového modelu a herních principů týče), budu naprosto spokojený. Tedy snad s výjimkou dokupování Askanie EZ 42 a Minen-Geschossů, to bych asi rozdýchával těžko
Nemyslím, že by samotný aparát desintegrace a poškození při střetu se zemí (či pevným objektem) měl být zásadně jiný pro WWI a WWII. Jednak je to fyzikálně furt jedna úloha a za druhý WWI letadla v dajvu či pádu dosahovala rychlostí docela se blížících WWII. Spady byly známý tím, že dosáhly bez poškození i 400 km/h. I ty křehoučký Albatrosy měly myslím never exceed speed kolem 290 km/h. Navíc to nevážilo tři gramy. Naložená stihačka vážila něco v rozmězí 400 - 900 kg.
Nicméně je fakt, že se ROFový letadla vyhybaj desintegraci a že končej spíš pomačkaný. A že to není úplně věrohodný způsob odejití do věčných lovišť. Třeba na tom ještě zapracujou a vylepšej to. Pak by jsme se dokonce mohli dočkat simulace střetu pilota, kterýmu se neotevřel padák, s pevnou překážkou. Třeba by mu náraz do stromu mohl utrhnout nohu, nebo by se mohl napíchnout na větev. Případně by se mu dala useknout hlava vrtulí.
1stCL_Fucida napsal:takže pokud je fyzika správně nastavena pro první světovou, bude dobře fungovat i v druhé světové.
Toto imho v RoFu tak úplně neplatí respektive oddělování částí - odlamování je zde svázáno s kostrou letadla která se podle určitého skriptu deformuje ... mám obavu že je to aplikovatelné jen na lehká letadla která letají nízkými rychlostmi.
Když to narveš s Lavočkou v 600km/h do země tak se musí roztřískat na cimpr a campr ... stejně tak když to do ní budeš prát kanonem,
tak se jednotlivé částí musí nejen poškodit ale po čase oddělit. další věc jsou G limity ... ale slepě s tím počítám že to tak udělaj
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.