September 23 2025 22:58:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS World
313_Nevo
Osobne mi to meskanie nevadi. Este som sa poriadne ani nestihol zahrat s Ponym Úsměv

Btw na simhq je na predaj za 15 emerickych kluc k F86 (bola aj MiGina za 20! ale ta je uz predana, tu bych bral)
http://simhq.com/...ost4045127
ako bral bych aj F86, ale fakt neviem na co by mi bola, ked nestiham ani toho Ponyho

btw ide takto predavat aj steam kluce?
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Host
Nejde, stejně jako jakékoliv jiné steam hry...

313_Nevo
Skoda ze nejde este zavolat CSAR. Cez vikend som trochu prevetral online moju zaprasenu Su-25A.
Kedze som nemal nic natrenovane, key-layout len v kneeboarde, tak som sa vydal len s 'hlupou' municiou strasit tanky postupujuce na sever k nasim pozivciam.

Pri jednom pokuse som sa dostal az nad lesik kde kempili tanky, hned ako som odhodil ma nieco/niekto trafil a odhodil som aj kridlo. Tesne nad zemou sa mi podarilo uspesne katapultovat. Pristal som rovno do lesika medzi nepriatelske tanky.

Trochu som sa tam pokukal, pomotal a dal refly. Skoda ze sa este v DCS neda nic robit v pozicii pesiaka, ci? Úsměv

alfik

Existují sajty, kde se přeprodávají steam klíče, často za velmi hezké ceny, ale - nikde není záruka, že:
1) vůbec půjde ten klíč aktivovat (může být už použitý)
2) nebude to klíč z promo novinářské verze s polovinou hry
3) nebude to klíč z giftu pro čínský, ruský, nebo třeba bourkinafasský trh. V Bourkina Fasso aspoň píší latinkou...
Mám známého co si koupil hru a ona mu nejede. Na druhou stranu, mám kamaráda, který nakupuje jen na těchto stránkách, má přes 200 titulů ve sbírce a žádný problém nezaznamenal. A včíl mudruj.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
.. btw ten Flanker, to je fakt moc pěkný polítání s tím novým FM, jsem to včera provětral a spokojenost.
Ještě by to mohli aplikovat na Su-33.

Host
alfik napsal:

Existují sajty, kde se přeprodávají steam klíče, často za velmi hezké ceny, ale - nikde není záruka, že...

Aha, já to pochopil tak, jestli lze prodat svůj aktivovaný klíč Úsměv

Host
313_Nevo napsal:

Skoda ze nejde este zavolat CSAR. Cez vikend som trochu prevetral online moju zaprasenu Su-25A.
Kedze som nemal nic natrenovane, key-layout len v kneeboarde, tak som sa vydal len s 'hlupou' municiou strasit tanky postupujuce na sever k nasim pozivciam.

Pri jednom pokuse som sa dostal az nad lesik kde kempili tanky, hned ako som odhodil ma nieco/niekto trafil a odhodil som aj kridlo. Tesne nad zemou sa mi podarilo uspesne katapultovat. Pristal som rovno do lesika medzi nepriatelske tanky.

Trochu som sa tam pokukal, pomotal a dal refly. Skoda ze sa este v DCS neda nic robit v pozicii pesiaka, ci? Úsměv

Bari z UVP dělá mise, kde je tohle zahrnuto - tedy v případě, že pilot přežije sestřelení, je možnost ho zachránit, čímž je i doplněna možnost vzít si daný letoun znovu (v případě, že zemře při pádu, nebo je zabit po seskoku na zemi dodatečně, strana přijde o daný stroj). Helikopotvory jako UH1 a Mi8 tak mají skutečně důležitou úlohu namísto škádlení náklaďáčků a vojáčků, jak to ve většině misí bývá...

magot
Prej tohle bude výsek mapy pro DCS WWII ... to mě pobavilo ... a taky pěkně nasralo ...

[img]http://dcs-uvp.cz/media/kunena/attachments/864/WWWIImap.jpg[/img] is not a valid Image.

310_cibule
Co tě na tom pobavilo? A co nasralo?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

falkon
UVP_Apo napsal:
Bari z UVP dělá mise, kde je tohle zahrnuto - tedy v případě, že pilot přežije sestřelení, je možnost ho zachránit, čímž je i doplněna možnost vzít si daný letoun znovu (v případě, že zemře při pádu, nebo je zabit po seskoku na zemi dodatečně, strana přijde o daný stroj). Helikopotvory jako UH1 a Mi8 tak mají skutečně důležitou úlohu namísto škádlení náklaďáčků a vojáčků, jak to ve většině misí bývá...

A ako toho pandulaka ta UH-1 potvora nalozi? By som si to rad niekde zaletel, ale chyba know-how... :-(

magot
310_cibule napsal:

Paříž (na konci mapy) se osbodila léta páně kolem 20. srpna 1944 ... Dora, Kurfiřt, Vlaštovka stroje ala '45 ... nemá to lítat nad Německem, Rakouskem, Čechama atd ?
Pobavil mě ... kanál ... zas a zase ... opět a zase a zase ... CLOD, Šturm, ROF ... to už se ze světa vytratila originalita?
Takový krásný scenérie, Itálie, Alpy, Německo, Böhmen und Mähren, Maďarsko .. i ta afrika by byla zajímavější (s dobovými stroji) ... né zase posranej kanál bude Šklebící se
Upravil/a magot dne 08-12-2014 21:31

Host
#falcon - místo panďuláka se objeví AI voják (kterého lze nabrat a vyložit) a vedle něj dýmovnice, která po určitou dobu dýmí...

LEON
Neboj Magote, např. Ilya Muromets ten kanál nemá Šklebící se
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
310_cibule
magot napsal:
Paříž (na konci mapy) se osbodila léta páně kolem 20. srpna 1944 ... Dora, Kurfiřt, Vlaštovka stroje ala '45 ...

Aha, ale to se ví od začátku, že to má být mapa Normandie, kam ty německé stroje nepatří. Jen se tuším nevědělo, že tam bude i Kanál, Anglie, kus Walesu a na druhé straně to bude až k Paříži.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

falkon
UVP_Apo napsal:

#falcon - místo panďuláka se objeví AI voják (kterého lze nabrat a vyložit) a vedle něj dýmovnice, která po určitou dobu dýmí...

No dobre, takze priletim k dymovnici, pristanem, aaa...... a co?! Musim nieco zmacknut? Napisat do chatu? Vyvolat nejaky prikaz? Alebo sa na hlavu postavit? Úsměv

Host
Přes příkaz v rádiu naložit jednotku a poté vyložit na letišti. Samozřejmě je toto nutné nascriptovat / tvůrce mise to tam musí zakomponovat (není to defaultní funkce DCS - tedy např. když poletíš nějakou misi, na 99% se s tím nesetkáš, takže buď v klidu) Mrknutí

313_Nevo
Jo Apo, pochopil si to spravne s tym klucom; to len alfik mal svoju chvilku, zas raz Úsměv

add CSAR, ze to nebude default DCS som nejak podvedome tusil Úsměv ale ze na tom uz makate to ma celkom potesilo, WTG! Mrknutí

je to take blbe (pre nas hracov) a samozrejme (pre ED), ze na taketo srandicky vynakladaju tak malo developerskeho casu. ale paci sa mi, ze komunita je okolo toho sikovna. DOW server ma uz misiu s obsadzovanim letisk, a teraz vy este CSAR, prada!

add DCS WWII mapa, ja som vedel, ze ju nechcem Šklebící se

Hoper
magot napsal:

310_cibule napsal:

Paříž (na konci mapy) se osbodila léta páně kolem 20. srpna 1944 ... Dora, Kurfiřt, Vlaštovka stroje ala '45 ... nemá to lítat nad Německem, Rakouskem, Čechama atd ?
Pobavil mě ... kanál ... zas a zase ... opět a zase a zase ... CLOD, Šturm, ROF ... to už se ze světa vytratila originalita?
Takový krásný scenérie, Itálie, Alpy, Německo, Böhmen und Mähren, Maďarsko .. i ta afrika by byla zajímavější (s dobovými stroji) ... né zase posranej kanál bude Šklebící se

Co bys chtěl lítat nad Alpama ? Pokusy o přelet přetížených Wellingtonů s námrazou na křídlech ?
A nad Čechama toho taky tolik nebylo...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

313_Nevo
Sranda, jak obcas dvaja na sebe nezavysli ludia mozu mat v rovnaku dobu rovnake myslienkove pochody Úsměv

http://forums.eag...ost2255940
Whats The point in being able to walk around after you ejected ?...

a podobna odpoved Úsměv
In the 132nd Virtual Wing, when we eject our Huey squadron will scramble to perform CSAR operations. Once Huey's on the ground we are able to walk to the helo and embark.
Puts an extra dimension to the sim as KA-50/A-10C will be drawn in for overwatch of the Huey.

"Get to the chopper!!"

Cheers
Hans

Host
Hoper napsal:

magot napsal:

310_cibule napsal:

Co bys chtěl lítat nad Alpama ? Pokusy o přelet přetížených Wellingtonů s námrazou na křídlech ?
A nad Čechama toho taky tolik nebylo...

Co teda vlastně ty stroje, co budou v DCS WWII, dělaly nakonec za války? To už se nelétalo? Někde se s nimi létalo, ale pochybuji, že v roce 45 to bylo nad kanálem, nedejbože nad Londýnem... Ta mapa se hodí asi stejně, jako mapa Stalingradu pro F18...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,102,290 návštěv