To krysto6: Já jsem si taky dokupovával letadla za plnou cenu a postupně, jako Novotny. A duvod je prosty, před rokem totiž žádná jiná verze RoF ani promo slevy prostě nebyly
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
MK_KaiN napsal:
No třeba protože někteří z nás mají hru od data vydání, objev Ameriky už tudíž mají dávno za sebou. A tak si prostě letadýlka dokupují tak jak vychází. Cca to vychází na jedno éro za měsíc. No a protože nám už není 15,
tak nás nějakých 7 euro nemůže položit a tudíž to ani nemusíme řešit.
Pokud je někdo z vás tady Ondra4 tak sry ale tomu nešlo odolat .
Pro neúčastníky zájezdu:
Letím si tak na WT s SE5 mám pod bříškem 4 plombičky a na nepřátelském letišti vidím letadla tak nasazuji k útoku,odhazuji a nízko nad lesem vybírám směrem doprič odsud před dvěma obtěžujícími Alb.D.V jen letmo kontroluji okem moje působení na zemi a vidím jak mnou napadený Albík dělá laškovné kotrmelce na zemi za zvuku BUM,BUM,BUM,BUM .Načež hrdiněa naprosto takticky ustupuji směr knajpa .
tak doufam ze me hra bude bavit i za rok.
problem je ze me 15 je a vysolit 1600 za hru je fakt moc
Ale postupuju objednl jsem si joy X-52+headset
zatim ale nevim jak budu pozivat smerovku na X52???? Poradte pls
VGR_j4ck41 napsal:
mno ja nehostuju takze balanc neresim a navic k tomu pristupuju ciste pragmaticky ... sice mam vsechny nemecky, ale stejne nejcasteji sedlam Albika nebo v offline Pfalze D.III ... ve Fokkeru D.VII obcas a treba takovej Dreidecker, D.VIIF, D.VIII nebo Pfalze D.XII jsem jeste nelital vubec
tak proc mit jeste v hangaru alliky ktery online ani offline nelitam a asi ani litat nebudu?
a vubec ... az tak bude jizni fronta tak stejne zdrhnu k cisari panu do nejaky Fliegerkompanie
Pro VGR_j4ck41:Nemas nejaky typ na zajimavou knihu o Fliegerkompani?
bohuzel nemohu slouzit ... zadnou knihu na toto tema nemam ... ale zoufale cekam az me letkovy kolega da precist material ktery nashromazdil o svem pradedovi ktery slouzil na jizni fronte jako mechanik a posleze jako strelec ... jinak za zdroj mam jen a pouze google
VGR_j4ck41 napsal:
mno ja nehostuju takze balanc neresim a navic k tomu pristupuju ciste pragmaticky ... sice mam vsechny nemecky, ale stejne nejcasteji sedlam Albika nebo v offline Pfalze D.III ... ve Fokkeru D.VII obcas a treba takovej Dreidecker, D.VIIF, D.VIII nebo Pfalze D.XII jsem jeste nelital vubec
tak proc mit jeste v hangaru alliky ktery online ani offline nelitam a asi ani litat nebudu?
a vubec ... az tak bude jizni fronta tak stejne zdrhnu k cisari panu do nejaky Fliegerkompanie
Pro VGR_j4ck41:Nemas nejaky typ na zajimavou knihu o Fliegerkompani?
bohuzel nemohu slouzit ... zadnou knihu na toto tema nemam ... ale zoufale cekam az me letkovy kolega da precist material ktery nashromazdil o svem pradedovi ktery slouzil na jizni fronte jako mechanik a posleze jako strelec ... jinak za zdroj mam jen a pouze google
Kurnik co tu furt vymejšlíte.
Jsi fanda do letedel?
Jsi větší fanda do letadel z I.WW?
Tak to neřeš a kup si to.
Jo vlastně na to je ještě potřeba pořádný PC
PS:Jak napsal Kain-v základu jsme měli 4letadla
- FOKKER D.VII
- ALBATROS D.VA
- SPAD XIII
- NIEUPORT 28
Twist znamená že pákou můžeš kvedlat nejen dopředu a dozadu, doleva a doprava, a tyto pohyby kombinovat, ale můžeš s ní taky kroutit po směru hodinových ručiček a taky proti směru hodinových ručiček, a ještě to teda kombinovat s pohybem vpřed, vzad, vlevo, vpravo. No a to je tak asi všechno. Při správné kombinaci vzad, vpravo a po směru, letíš vždy na sever. A při jiných kombinacích letíš prostě jinam. Vše se dočteš v manualu.
jj nahnu se křidýlkama a přitahnu to vejškovkou a zatočim, ale jak budu ovladat směrovku??? třeba pro maly zatacce se nechci celej naklanet a pak to přitahovat
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.