Všechno je téměř dokonalé (i když jsem čekal obsáhlejší info) jen stín který vrhá letadlo je nějaký slabší a stroj tím působí jaksi stále v luftě. Ale to je maličkost.
Horri, já vím. Ptám se, jestli je někde ještě jiná nahrávka streamu než tato kterou hošci zničili svými komentáři.
Já chtěl slyšet Lofta. Ne nějaké americké puboše.
Bohužel, neměl jsem možnost poslouchat přímo stream. Tak proto se ptám, pon. na twitchi nejsou záznamy, když skončí stream, není nic.
Tak to začíná být opravdu zajímavé, pokud bude multiplayer dokážu si představit noční mise:-)
No tak to se moc netěš.Jestli to bude jako v RoFku(jako,že asi jo) zkoušeli jsme kdysi dělat "speciálku",kde by se část létala za tmy.Vypadalo to úžasně,autíčka si svítila na cestu,letiště střílela barevné světlice,balony stříleli světlice,požáry od vybombardovaných cílů osvětlovaly okolí ,záblesky od kulometů letadel,na letištích hořeli sudy,které po startu uhasly, no prostě super.Mělo to jen dvě vady.Málo kdo si mohl dovolit tak vysoké nastavení světel ve hře a server by musel být minimálně osmijádro aby stíhal když tam bylo více jak deset lidí.Ale světelná show to tedy byla.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Včera v práci jsem stihl první čtyři minuty. Teď jsem na notebooku s dost chabým připojením, takže se ke shlédnutí, na něž se těším, dostanu nejdřív v neděli večer. Padlo tam něco, co zatím nevíme?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ne. Ale to jsem nemohl vědět proto jsem to chtěl zkouknout.
Třikrát pronášel modlitbu "Ojojoj", jednou padnul do vývrtky v malé vejšce a nevybral ji (páč ji chtěl "za každou cenu ukázat", tak si nenastoupal dostatečně).
Snad jedině coby nové padlo, že si každý bude moci snadno a rychle vyvořit svůj skin a použít jej. Už vidím s čím budou někteří nad Stalingradem fešit
Mě přijde že to Loft a jeho banda dost nafukujou ... docela mě to už nudí
nebude tam IL4 a možnosti pro solidní bombardování, z He-111 neukázali nic ..
To jelito je Loft osobně já to nechtěl říkat na plnou, ale když už jsi to zveřejnil ty, Fuči...
On už ten start byl značně lamózní a přistání taky nyšt mošt
Umí holt lépe programovat a prodávat než verglovat kniplem. Ale to je to nejmenší - ať dělá! Tady se lidi těšej!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.