No teda fakt nevím. Já bych BoS za let. simulátor nepovažoval, čtyři. letadla a jedna reál. mapa. Je to jenom oblbování a tahání peněz z lidí.Jestli to chtějí prodávat tak ať je to kvalitní produkt třeba drahý. Kde jsou časy EAW kde byla mapa celé Evropy myslím, že tam byla i Plzeň nebo CFS2 kde byl skoro celý Pacifik.
Z vlastní zkušenosti vím, že si člověk ty starý dobrý hry časem nalakuje trochu na růžovo. CFS2 obsahoval 7 letadel, EAW byl na tom jen o něco líp. Ani v jedný hře nebyly bombardéry. Stejně tak původní Il-2 Sturmovik nebyl až taková hitparáda co se týká letadel (Němci vlastně neměli čím bombardovat např.). Těch letadel mimochodem bude v BoS při vydání osm, ne čtyři. Na druhou stranu souhlasím, že jedna jediná mapa je málo. Navíc ta mapa není nic co by svojí rozsáhlostí vyrazilo dech.
Jinak nemám pocit že nás chce někdo oblbnout nebo dokonce podfouknout, vývojáři už od začátku vykládají karty na stůl. Samozřejmě se z nás snaží vytáhnout prachy, ale to je naprosto v pořádku. Za práci by se mělo přece platit.
I'm glad to announce that this Wednesday, August 14th we'll be streaming the game on http://www.twitch...2sturmovik
You'll see the current version of the game and hear comments from Albert 'Loft' Zhiltsov and me, Andrey 'Zak' Shumakov.
The stream starts in 16:00 GMT.
Dear all, this is the very first stream that we're making, and it will be in Russian. Sorry for inconvenience. The next stream will be in English. And this one will be published on YouTube later this week with all the conversations transcripted into video captions in English
Hmm, vypadá to, že letiště Gumrak je ztvárněno velmi přesně...
Ještě jsem furt neviděl ten největší bombónek - chemičku v centru města ve tvaru tenisové rakety...Kdo jednou viděl Stalingrad z výšky, ví o čem mluvím
Talbote, mám prosbu: Není to někde uplé" bez toho ZKURVENÉHO ANGLOFONNÍHO ČURÁČKA s tím jeho "blablabla" (cituji hned ze začátku) a nesmírně poučného mnohokrát opakovaného "jůzr left o čenl" z jeho PC?
Ruštině se dá rozumět. Angličtině se dá rozumět. Ale debílkovi který takhle zkurví rusko-anglický komentář takovýmito "dodatky" je nesmírně těžké porozumět...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.