Vilíku, jsi prakticky geniální. Instalace ze Steamu pomohla, jede to.
Má to ale jeden háček. A to velký. Zajímá mne jen Mustang a Dora, oba již mám koupené ze stránek DCS. Ale:
Notice: Keys purchased here can not be used to activate DCS products on Steam!
A je to v riti! Any idea?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jenže já ty klíče mám už dávno. Přinejmenším na mustafu. Doru mám od okamžiku, co jí vydali (v rámci DCS: WWII Backer Rewards)
Okolo a okolo, okrem ED support mozes kontaktovat teraz aj Steam support. Ziadna vyhra, ale nevzdaval bych to, su tu od toho, tak daj zmysel ich zamestnaniu
Základ ve formě DCS worldu už máš.
Stáhni si ten modul na doru a mustanga ze stránek DCS.
Při jeho instalaci zadej cestu kam nainstaloval steam DCSko.
Např:
Code
D:\Steam\steamapps\common\DCSWorld
Hodí ti to chybu s launcherem. Tu odklikni.
Spusť DCS world ve steamu.
V menu uvidíš obrazek modulu už obarvenej. Tz že je nainstalovanej.
Pak už jen stačí si pustit nějakou tu rychlou misi s tim letadlem a vyskočí na tebe aktivátor kam zadáš zakoupenej klíč.
Ověřeno na Migu-21 =)
Základ ve formě DCS worldu už máš.
Stáhni si ten modul na doru a mustanga ze stránek DCS.
Při jeho instalaci zadej cestu kam nainstaloval steam DCSko.
Např:
Code
D:\Steam\steamapps\common\DCSWorld
Hodí ti to chybu s launcherem. Tu odklikni.
Spusť DCS world ve steamu.
V menu uvidíš obrazek modulu už obarvenej. Tz že je nainstalovanej.
Pak už jen stačí si pustit nějakou tu rychlou misi s tim letadlem a vyskočí na tebe aktivátor kam zadáš zakoupenej klíč.
Ověřeno na Migu-21 =)
Ha, to zní zajímavě. Díky. Hned večer vyzkouším.
Tak mám pro Vás všechny potěšující zprávu. Vilíkův návod funguje bezvadně, DCS šlape. Vilíku, díky moc.
DCS helpdesk už se dostal k tomu, abych jim poslal dxdiag info txt file. Možná bych jim mohl poslat ten současný funkční a trochu je potrápit Dobře, tak ne.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Výstrojní předpis byl nosit to v pásu na noze. V roce 1945 už se nepoužívaly "Kapokvest."
Ale klidně ji pilot mohl mít třeba v nose, jen ji neměl strčenou v té trubce v cockpitu.
Z čistě praktických důvodů, zavazela tam. Hodně.
[img]http://i894.photobucket.com/albums/ac145/Rodolphe42/G8Raum_zps629c6789.jpg[/img] is not a valid Image.
Stejně i ve Fw-190
[img]http://i894.photobucket.com/albums/ac145/Rodolphe42/Fw190Leucht_zps7fdb6f7b.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Tyler Durden dne 27-11-2014 15:04
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.