O ničem
|
1stCL_Fucida |
Přidané 22-05-2006 04:07
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10860
Založený: 26.01.13
|
Další Befko vládne všem,
také jim všem káže,
zase všechny přivede,
do temnoty sváže...
:sm3:
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 22-05-2006 07:06
|
Uživatel
Příspěvek: 943
Založený: 29.09.05
|
Teď už chápu,proč je na frontě kolem Moskvy již pár dní mrtvo....Rusům došly éra...:sm12:
S! kamarádi, pěkné!:jamamoto: |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 22-05-2006 07:33
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
pěkné...moje letiště obsahuje jenom jedno prostřílené befko které mi ještě uteklo :sm6: |
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-05-2006 07:49
|
Moderátor
Příspěvek: 12094
|
Fuči, pěkné, pěkné, ale nechceš z toho udělat jen link, vždyť to nemá požadovaných 800 pixlů |
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 22-05-2006 08:18
|
Uživatel
Příspěvek: 943
|
313_OTU_oblak napsal:
pěkné...moje letiště obsahuje jenom jedno prostřílené befko které mi ještě uteklo :sm6:
Neboj Oblaku, to přijde....hlavně abych na tom tvém letišti neparkoval já.....:jamamoto: |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 22-05-2006 08:39
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
A já myslel,že je to vlákno " Achtung Lucka " .... a ne Achtung FUČIDA . :no:
Ale musím před tebou smeknout Fuči.
Fakt povedená řádka "bolševickejch" vzduchoplavců :sm2:
Snad tě někdy potkám jinak než na 6té a pak bude :sm29:
Salute !!!!!!!!!!!!! :sm5: |
|
|
|
GC3_Kane |
Přidané 22-05-2006 08:44
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 267
|
jéééééééééééééééé 77čka to jsem jáááá, týjo ja musím bejt fakt všude, a hnedka dvakrát
:lol: :lol: :lol: moc pěkná zbírka:yes: |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 22-05-2006 08:56
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
3IAP_Kane napsal:
jéééééééééééééééé 77čka to jsem jáááá, týjo ja musím bejt fakt všude, a hnedka dvakrát
:lol: :lol: :lol: moc pěkná zbírka:yes:
Nič si z toho nerob, ja som tam tiež v jednom ilovi, len neviem identifikovať v ktorom. Ale vôbec ma to nejako mimoriadne nepoznačilo, letel som tedy domov sám len na jednu os a oni na mňa padli traja ,hrdinovia, a keď mi došla aj tá tretia tak som musel svojho miláčika opustiť. Lenže 88 mali na to iný názor a na zem dopadol už len padák |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 22-05-2006 08:56
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Teď už chápu,proč je na frontě kolem Moskvy již pár dní mrtvo....Rusům došly éra...:sm12:
S! kamarádi, pěkné!:jamamoto:
Vydrž Jami teď schne klíh na novejch érech. Ale zaslechl jsem že v Murmansku už z beden vybalují nějaký imperialistický éra s motorem za kabinou |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 22-05-2006 09:21
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Lucka napsal:
CR_PETRAS napsal:
Lucko...jak tak sleduji tvoje vlákno,nepřemýšlela´s o kariéře profesionálního pilota ??? :sm5:
Ne, ale přihlásím se do plachtařského kurzu.
Doporučuji není krásnějšího létání |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 22-05-2006 10:34
|
Hlavní administrátor
|
CR_PETRAS napsal:
A já myslel,že je to vlákno " Achtung Lucka " .... a ne Achtung FUČIDA . :no:
Ale musím před tebou smeknout Fuči.
Fakt povedená řádka "bolševickejch" vzduchoplavců :sm2:
Snad tě někdy potkám jinak než na 6té a pak bude :sm29:
Salute !!!!!!!!!!!!! :sm5:
Salut
Mně už se zdálo blbé, jak se tady ukazují samá rozprsklá Befka a Focke-Wulfy, tak si říkám, že by bylo pěkné ukázat, že i Luftwaffe dokáže sestřelovat napřátelské stroje - těhle 67 letadel bylo sestřelených za posledních cca 70 - 80 dní bojů na LiW. Sám jsem musel svůj stroj dvakrát opustit na padáku - u Gžatsku - po útoku Dazze a na jihu - u Medynu, po Ignorově taranu; 3x jsem přistával s těžce poškozeným strojem. Ještě jednou se Dazzově skupině podařilo zahnat mojeho Emila až k zemi - ale tam se mi v prudkých manévrech podařilo útokům dotírajících LaGGů ubránit. Naposledy se mě zubatá dotkla při zatím poslední misi nad Uvarovkou - chyba v komunikaci a kooperaci vedla k útoku LaGGu na mojí zbrusu novou Bf 109 G-2 - úplně u země - zřejmě mě šel poučit za sestřeleného kamaráda (67.), který dopadl na zem o pár vteřin dříve. Naštěstí byl Jami na blízku a pomohl mému zraněnému stroji uniknout do bezpečí. V levém křídle zela pořádná díra.
3BAP_Bugs napsal:
Nič si z toho nerob, ja som tam tiež v jednom ilovi, len neviem identifikovať v ktorom. Ale vôbec ma to nejako mimoriadne nepoznačilo, letel som tedy domov sám len na jednu os a oni na mňa padli traja ,hrdinovia, a keď mi došla aj tá tretia tak som musel svojho miláčika opustiť. Lenže 88 mali na to iný názor a na zem dopadol už len padák
Jsi ten druhý IL v pohledu od fotografa . http://czechlions...00063.html
Na bombardéry máme u nás jiné experty, já spíš odháním stíhače - ale v téhle konkrétní misi těch bombardérů padlo pod mými třemi flusátky docela dost. Pokud se pamatuji, tak první IL, na kterého jsem zaútočil, nejevil zpočátku známky žádného většího poškození, až po mém útoku byl stroj zjevně těžko ovladatelný, snad se na něj pokusili o chvíli později zaútočit ještě další piloti mého Schwarmu, ale stejně po dopadu byl připsán mně. Byl to sestřel č.3 v dané misi - a ne poslední. Bez téhle mise bych měl na směrovce o 6 čárek méně
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 22-05-2006 10:38
|
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 22-05-2006 10:39
|
Uživatel
|
1stCL_Fucida napsal:
3BAP_Bugs napsal:
Nič si z toho nerob, ja som tam tiež v jednom ilovi, len neviem identifikovať v ktorom. Ale vôbec ma to nejako mimoriadne nepoznačilo, letel som tedy domov sám len na jednu os a oni na mňa padli traja ,hrdinovia, a keď mi došla aj tá tretia tak som musel svojho miláčika opustiť. Lenže 88 mali na to iný názor a na zem dopadol už len padák
Jsi ten druhý IL v pohledu od fotografa . http://czechlions...00063.html
Na bombardéry máme u nás jiné experty, já spíš odháním stíhače - ale v téhle konkrétní misi těch bombardérů padlo pod mými třemi flusátky docela dost. Pokud se pamatuji, tak první IL, na kterého jsem zaútočil, nejevil zpočátku známky žádného většího poškození, až po mém útoku byl stroj zjevně těžko ovladatelný, snad se na něj pokusili o chvíli později zaútočit ještě další piloti mého Schwarmu, ale stejně po dopadu byl připsán mně. Byl to sestřel č.3 v dané misi - a ne poslední. Bez téhle mise bych měl na směrovce o 6 čárek méně
Vieš čo mi dalo práce ho udržať v rovine. A dúfal som, že si nevšimnete, ale tie blbé 88 tiež musia do všetkého kecať. Pri ilovi stačí dobrá trefa do chvostu a si bez výškovky a smerovky. Ostali mi len krídelka. A s tým sa zle uhýba
.
Prepáč Lucko, túto debatu s Fučim presunieme radšej na LiW fórum. Toto je tvoje šapitó.
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 22-05-2006 10:41
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 22-05-2006 10:54
|
Hlavní administrátor
|
No..po zásahu 88kou do ocasu bys neměl přijít jen o ovládání výškovky a směrovky, ale o celý ocas - tohle dělo dokázalo celkem snadno lousknout i KV-1 . Každopádně ten Šturmovik, který se stal terčem mého útoku, letěl docela rovně, jakoby se nechumelilo, neklesal, nestoupal, nekolébal se. Dobrý cíl i pro tak mizerně vyzbrojený stroj, jakým je Bf 109 F-2. Když máš poškozenou, ale letuschopnou mašinu, tak doporučuji letět oklikou. Mohlo vás napadnout, že takhle letíte přímo do náruče 109kám vracejícím se od vašeho letiště - což se taky stalo. Z osmi Šturmoviků přistály jen dva a to ještě oba nouzově. Ale bez stíhacího krytí jste to měli dost těžké - navíc to byla jedna z mála misí, kdy aspoň část pilotů letěla s Bf 109 F-4.
|
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 22-05-2006 11:06
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
Začínám uvažovat o založení vlastního vlákna - "Achtung PEPAN se vrací z hospody" :jamamoto::sm49::sm50::sm22: |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 22-05-2006 11:07
|
Uživatel
|
1stCL_Fucida napsal:
No..po zásahu 88kou do ocasu bys neměl přijít jen o ovládání výškovky a směrovky, ale o celý ocas - tohle dělo dokázalo celkem snadno lousknout i KV-1 . Každopádně ten Šturmovik, který se stal terčem mého útoku, letěl docela rovně, jakoby se nechumelilo, neklesal, nestoupal, nekolébal se. Dobrý cíl i pro tak mizerně vyzbrojený stroj, jakým je Bf 109 F-2. Když máš poškozenou, ale letuschopnou mašinu, tak doporučuji letět oklikou. Mohlo vás napadnout, že takhle letíte přímo do náruče 109kám vracejícím se od vašeho letiště - což se taky stalo. Z osmi Šturmoviků přistály jen dva a to ještě oba nouzově. Ale bez stíhacího krytí jste to měli dost těžké - navíc to byla jedna z mála misí, kdy aspoň část pilotů letěla s Bf 109 F-4.
Čo mi ufiklo lanká nebola 88, ale nejaké befko pred Gžatskom. Tie 88 to spustili práve tam, kde ste ma dorazili. Bol tam jeden z tých prifrontových kempov. Chcel som to stočiť severnejšie, ale furt to ťahalo do ľava. Ale čo už. To bola misia, keď celý BAP letel bez covru, pretože my ruskye molodci bojazni neznajem! |
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-05-2006 11:38
|
Moderátor
Příspěvek: 12094
|
1stCL_Fucida napsal:
No..po zásahu 88kou do ocasu bys neměl přijít jen o ovládání výškovky a směrovky, ale o celý ocas - tohle dělo dokázalo celkem snadno lousknout i KV-1 .
hledám, ale nemůžu najít - popis, jak na začátku války měli i s několika 88 problém zničit jedno KV
a to nebylo zakopaný
Znám jeden příběh o KV-1, který byl na planině - kolem něj nic, jen Wehrmacht. Stuky, které by tuhle situaci jinak lehce vyřešily, nebyly k dispozici a dělo, jakým je Acht Acht se jen dost obtížně do blízkosti tanku, který vidí víceméně všude v okruhu 360°, umisťuje. První Acht Acht, který Wehrmacht přitáhl byl tankem zničen, druhý už KVčko poučil .
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 22-05-2006 13:18
|
|
|
|
Safrik |
Přidané 22-05-2006 12:37
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
No a ja te muzu odkazat na hodne obsahlou knizku operace barbarosa, jak 88 louskali jakejkoliv ruskej tank, vcetne KV-1, dokonce kdyz rusove zjistili postaveni 88, tak meli veliky fedry zautocit |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 22-05-2006 14:31
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
1stCL Pepan napsal:
Začínám uvažovat o založení vlastního vlákna - "Achtung PEPAN se vrací z hospody" :jamamoto::sm49::sm50::sm22:
pepane a nema to bejt takhle "Achtung PEPAN se vrací do hospody"
|
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 22-05-2006 14:31
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Obsah vlákna se v průběhu několika stránek markantně změnil !!!! Žádná fotka rozprsklého befka nebo fokáče .Znechuceně přepínám :confused:
Jinak ale v pohodě :lucka: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5: :sm5: |
|
|
|
1stCL_Wedge |
Přidané 22-05-2006 14:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 324
Založený: 21.10.05
|
[quote]1stCL_Fucida napsal:
Naposledy se mě zubatá dotkla při zatím poslední misi nad Uvarovkou - chyba v komunikaci a kooperaci vedla k útoku LaGGu na mojí zbrusu novou Bf 109 G-2 - úplně u země - zřejmě mě šel poučit za sestřeleného kamaráda (67.), který dopadl na zem o pár vteřin dříve. Naštěstí byl Jami na blízku a pomohl mému zraněnému stroji uniknout do bezpečí. V levém křídle zela pořádná díra.
Jen počkej, von si Tě Volume najde a pak né že Ti udělá díru do křídla, jako posledně, nebo jen poškrábe lak, bez milosti tě rozpráší jako........jako, jako prášek Tě rozpráší, heč!
Zase na druhou stranu "6" a "7".....to je docela pěkný dvojčíslí.......to člověka hned ta smrt zahřeje u srdce.....tak příště:sm16:
S!
Upravil/a 1stCL_Wedge dne 22-05-2006 14:54
|
|
|