Edit: som velmi zvedavy ako to uchopia a prevedu. Su prvy team z tronice dcs, il2 a Combat pilot co idu s produktom z pacifiku public. Zaujimavy clanok aj o tom tunaka: https://stormbird...this-time/
Má to být lehce ke stažení, nebo potřebuji nějakou extrovinu když je to early?
Píše mi to nějaké chyby.
EDIT: Tak nic, jen asi ta aktualizace a už je to OK.
Pacifik, konečně.Upravil/a Richi dne 19-06-2025 18:06
DCS: F4U-1D By Magnitude 3 - Known issues
Engine oil temperature dynamics initial implementation - WIP
Engine cooling dynamics implemented, but WIP
Rocket box switch cover clickable region very small
Hook clipping through ground and carrier
Starter switch accessible without cover open
Pilot body twists left when turning aircraft left
Pilot falls through cockpit when ejecting on ground
Cockpit reflections WIP
USS Essex - 127mm Guns have no firing sounds
F4U AI Will not use BAT Bomb
Flap control arm clips when wings folded
BAT Bomb Target Alarm light does not illuminate
BAT Bomb has issues when used with unlimited ammo
Já zatím zkoušel jen mariány WWII v P-47 a AI korzára, ještě nechám dozrát pár patchů, pak to koupím. Jo je tam i britský korzár MKIV.
Nicméně nové jap WWII pozemní jednotky nemají osádku, ovládají je duchové, to je smutné. A je jich jen pár. Snad tam komunita dobastlí další.
WWII Mariány jsou docela pěkně udělané, ale IRL byli živější a bohatší co jsem koukal na PANAM turistická videa z r. 1940, což před útokem US Navy v r. 1944 byl takřka stejný stav akorát v rukou japonců.
Upravil/a magot dne 19-06-2025 22:55
Jinak můj dojem: Zatím co statická stabilita je podle mě velmi podobná ostatním WWII strojům v DCS, tak mi přijde, že dynamická stabilita je obrovská, jakoby to letadlo nic nevážilo.
Upravil/a AJaromir dne 20-06-2025 19:34
No zas takový roll rate to nemá. Myslím to tak, že prostě když kopnu do pedálu nebo zakvedlám, tak pokud neberu v potaz gyroskopický efekty vrtule, tak reakce na řízení mi přijde, že je okamžitá a přesná, bez překmitů. U většiny letadel v DCS, když kopnu třeba do pedálů, tak vážně musím jen kopat, protože díky setrvačnosti to má velké překmity. Tady ani hovno.
No měl by být krapet línější/ těžší než mustang ve výkrutu .. ale to jen co si matně pamatuju, když jsme to kdysi řešili v DT.
Zkus ještě výkrut s raketama na křídlech a jestli to bude stejně svižný, tak maj něco špatně.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.