Po updatu DCS 2.9.5.55300 mám problém s autorizací JF-17 a F-4, při instalaci jsem musel vypnout antivir a párkrát se to rozběhlo a pak už nic, nevíte prosím někdo co s tím, děkuji.
Já pro změnu s Harrierem, ale až ode dneška. Včera to bylo v klidu. Asi nějaká aktualizace antiviru. Ale to je prostě VMProtect. Antiviry jej nemají rády, protože VMProtect používají i podvodníci. Pomocí VMP zašifrují vir a ten se spustí v šifrovaném virtualizovaném prostředí, takže systém je v hajzlu. Po nastavení složky DCS jako výjimku spustit opravu nebo obnovit soubory z karantény.
Příběh o sporu RB a ED nabírá na otáčkách. RB údajně neposkytl ED zdrojový kód od ani jednoho ze svých modulů. Zároveň pokud moduly od RB aktuálně nejsou podporované, tak by ani pro jistotu neměly být na prodej. Taky jsem četl, že komusi se povedlo zažádat podporu ED o vrácení peněz za F-15E.
Nicméně být oficiálním 3rd party vývojářem pro mě znamená, že ED se zaručuje za kvalitu těchto vývojářů. Vývojáři by totiž klidně mohli vydávat obsah do DCS:W neoficiální cestou, prostě jako placený mod. Takto to více méně už dekády funguje v X-plane, FSX a v MSFS2020.
Zítra by měl vyjít update a měla by být vydána Kiowa.
Upravil/a AJaromir dne 04-06-2024 18:12
To je asi nějaká blbost.
Po odchodu těch pošuků s Hawkem, ED normálně zavedlo systém sdílení kódu a to tak že se SVN server s kódem zrcadlí u ED.
Standartní postup tak jako to mají např. banky a jejích třetí strany.
Tzn. ED by mělo mít všechny ofiko commity do posledního znaku.
Razbam, může mít tak maximálně nějaké offline updaty co ED neposkytlo a to nikoho nebolí.
Toto výše uvedené platí pokud tenkrát skutečně ED Razbam donutili podepsat tu klasickou smlouvu.
Jinsk ED za kompletnost F-15E ručí a pokud nedodá produkt, je to na žalobu a právníky.
Jak píšeš. Jako spotřebitele mě jejich problémy vůbec nezajímají. Ať splní povinnosti vůči mé osobě.
Teď jsem po letech znovu četl licenční ujednání a v podstatě ED negarantuje vůbec nic, můžou z hodiny na hodinu zhasnout celé DCS a nikdo si na nich nic nevezme. Legálně.
Asi už si koupím jen tu Lavinu a kašlu na ně, minimáně do té doby než se to urovná s RB.
Pokud vyhoděj RB moduly a nikomu nic nevrátí tak s placeným DCS definitivně končím.
Upravil/a magot dne 05-06-2024 23:04
No o provozu služeb tedy např. hned první služba - ověřovací API bežící na jejich serveru, na které je navázán EXE tam není ani znak. Služeb (server komunikace) je uvnitř DCS ovšem nepočítaně.
Tedy když tuto službu utnou nenastartuješ hru. O službách je řeč jen v TOS. (Bez služeb DCS funguje jen omezeně v offline stavu)
To je ovšem problém většiny dnešních her, garance služeb.
Get ready for the biggest savings of the year with our DCS Summer Sale that is now running until the 14th of July 2024 at 15:00 GMT. Go and grab 50% discounts on a wide range of modules and terrains. Enjoy!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.