October 19 2025 20:57:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
IL2 BOX online speciálka - Battle of the Scheldt
1stCL_Fucida
magot napsal:
Změna č.3:
Je doporučeno pro Wernera přejít do III./JG 54 na druhý slot - Fw-190 A5. S tím že by se definitivně zrušili Bf-109 G4
A nebo je doporučeno pro 1stCL_Ricrd přejít do II./JG 11 do Bf-109 G4 na druhý slot. S tím že by se definitivně zrušili Fw-190 A5.
Rozhodnutí je na vás. Jedno nebo druhé. Fw-109 A5 vs Bf-109G4.

Domluvíme se a dáme vědět. Co ještě alternativa s tím, že se zbavíme Fw 190 A-3 a kluci z JG 50 by dostali Fw 190 A-5? Přeci jen ta A-3 je letadlo z počátku roku 1942. To je lepší na sklonku roku 1944 tam mít A-5 z přelomu let 1942 a 1943.
Za Luftwaffe bysme chtěli oslovit tyto:
Velitel stíhačů: 1stCL_Fucida

Naposledy jsem někomu ve Šturmovi velel někdy koncem jara 2018 Úsměv. Ale OK. Fw 190 F/D jsou organizačně stíhači, nebo bombardéry?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
// EDIT
Ok na A-3 se podíváme a dám vědět.
Fw-190 F/D - formálně bude spadat pod velení stíhačů, stejně tak Bf-110. Detail v modrém privátním vláknu.
Upravil/a magot dne 12-04-2020 01:27

311_Vont
magot napsal:

Za spojence bysme chtěli oslovit tyto:
Velitel stíhačů: L_13/Algy
Velitel Bombardérů: CSW_311_Vont

S pozdravem,
Kašpar, Melichar a Baltazar

Ok ty bombry beru Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
magot
Paráda!

LesniHU
Vítám Rumcajse a Falkona a pro ostatní zdůrazňuji, že mám místo ještě pro třetího dvacetiminuťáka :-)

Jestli pod veleni bombarderu spadaji i bitevnici, tak sorry, tomu velet nemuzu, v BoSu jsem to nikdy nelital, nevim, co to umi a nikdy jsem tomu nevelel, takze nepocitam, ze bych byl v takove roli uzitecny.
Klidne vezmu pripravu tezkych bombarderu a pripadne vedeni skupiny, ale bitevniky ne.

magot
Ok, tak bitevníky dostane ještě Fuči a fertig Úsměv

falkon
magot napsal:

Ok, tak bitevníky dostane ještě Fuči a fertig Úsměv

Nooo... mozno by bolo lepsie, keby si modre bitevniky vzal pod kridla niekto od 2/JG26, napr. 2/JG26_Achileus, kedze ako letka obsadili vsetky bitevne fokace a 110-ky by tiez mohli letiet pod ich velenim.

Achileus, mohol by si? Pripadne niekoho od vas nominovat...

magot
Taky by to šlo.

Hans-Assi
1stCL_Fucida napsal:

magot napsal:
Změna č.3:
Je doporučeno pro Wernera přejít do III./JG 54 na druhý slot - Fw-190 A5. S tím že by se definitivně zrušili Bf-109 G4
A nebo je doporučeno pro 1stCL_Ricrd přejít do II./JG 11 do Bf-109 G4 na druhý slot. S tím že by se definitivně zrušili Fw-190 A5.
Rozhodnutí je na vás. Jedno nebo druhé. Fw-109 A5 vs Bf-109G4.

Domluvíme se a dáme vědět. Co ještě alternativa s tím, že se zbavíme Fw 190 A-3 a kluci z JG 50 by dostali Fw 190 A-5? Přeci jen ta A-3 je letadlo z počátku roku 1942. To je lepší na sklonku roku 1944 tam mít A-5 z přelomu let 1942 a 1943.
Za Luftwaffe bysme chtěli oslovit tyto:
Velitel stíhačů: 1stCL_Fucida

Naposledy jsem někomu ve Šturmovi velel někdy koncem jara 2018 Úsměv. Ale OK. Fw 190 F/D jsou organizačně stíhači, nebo bombardéry?

Budeme určitě za A-5 rádi, ta A-3 už je fakt trošku paradox :-) Osobně si myslím, že nejlepší by bylo posílit A-8

Fiks
Tak zkusím P-47.Sice je to krám ,tak uvidím se s ním dá dělat Šklebící se.

Budeme určitě za A-5 rádi, ta A-3 už je fakt trošku paradox :-)

Spit V není?

Kukuloo
Spit V je ako seafire I. Nic ine blizsie k palubam BOX neponuka. Som vdacny organizatorom zan. Len tak nak nemam ludskeho wingmana. Preco Šklebící se
Letka_13/Kukulo

Algy

S pozdravem,

...no kto toto vymyslel....??? ... len dúfam, že neostanem bez spojenia hneď po vzlete ako na Corsairoch...
Letka_13/Algy

www.letka13.sk

www.letka13.sk
magot
Kukuloo napsal:

Spit V je ako seafire I. Nic ine blizsie k palubam BOX neponuka. Som vdacny organizatorom zan. Len tak nak nemam ludskeho wingmana. Preco Šklebící se

S tvym wingmanem se původně počítalo, ale museli jsme omezit sloty.
Máš ale možnost přeskočit ještě do IX Úsměv Případně do džbánu? Vyděšený Chceš?
Upravil/a magot dne 12-04-2020 10:35

magot
Algy napsal:

S pozdravem,

...no kto toto vymyslel....??? ... len dúfam, že neostanem bez spojenia hneď po vzlete ako na Corsairoch...

To je správný přístup velitele. Už teď řeší špatný spojení! Šklebící se

310_cibule
311_Vont napsal:
Ok ty bombry beru Mrknutí

Nezačneme trénovat, šéfe? ; ) Já si tuhle po dlouhé době dal dvě mise (offline). Nejdřív jsem se ztratil nad Krymem a pak nad Beneluxem. Nějaký trénink by mi neškodil.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Bierglass
Prosím jednu 110 pro kamaráda - Šedivouss
dik
Upravil/a Bierglass dne 12-04-2020 12:20

rudidlo
Osmaosmdesatky budou bombardovat ve vysce nebo stremhlav? Ja umim jen ve vysce (a po updatu ucinnosti bomb ani to ne)

http://silicon-remarks.blogspot.com
606_Temp
Pro piloty Tempestů je kompletní set JF-A až JF-Z skinů 3.sqn z tohoto období. Částečné invazní pruhy na klasické kamufláži.
Je pravděpodobné, že se bude dát dohledat téměř vše a pak z toho jen poskládat balíček pro nepovinné stažení.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Bierglass
rudidlo napsal:

Osmaosmdesatky budou bombardovat ve vysce nebo stremhlav? Ja umim jen ve vysce (a po updatu ucinnosti bomb ani to ne)

Rudidlo, to se tady nedozvíš, bylo by to vyzrazení plánu nepříteli.Chceš skončit u zdi ještě dříve než vystartuješ? Jestli ne tak se neptej.Vše se dozvíš včas od svého velitele.

1stCL_Punkey
rudidlo napsal:

Ono není úplně nesnadné domyslet si, proti čemu 88 půjdou a jak budou útočit, pro tebe k tížiÚsměv
Upravil/a 1stCL_Punkey dne 12-04-2020 13:04

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,311,765 návštěv