Penalizovat ne. Prostě jen zajistit, aby tráva měla mnohem horší vlastnosti pro jízdu, než cesta...a pak po ní daný jezdec s takovou radostí už jezdit nebude .
Jen mě tedy překvapuje, že je jízda v Dirtu za "krajnicí" takhle pohodová.
Když vyjedu nechtěně mimo cestu, vždy tam čeká skrytá překážka. Úmyslné zkracování zatáček v 1.3 by v takovém rozsahu nemělo být možné.
Bohužel jsou i horší metody podvádění, které se DR2 nevyhýbají, což mě neskutečně štve.
1stCL_Fucida napsal:
Prostě jen zajistit, aby tráva měla mnohem horší vlastnosti pro jízdu, než cesta...a pak po ní daný jezdec s takovou radostí už jezdit nebude .
Ta tráva ty vlastnosti má jak píšeš, ale v tom videu to je nějaká haluz. Zřejmě číter nebo jestli to jde nastavit někde v options pro snížení obtížnosti netuším
A viděl jsem víc takových videí ... nějak to nechápu .. já když vyjedu z tratí tak mě to zbrzdí v lepším přípdě, v horším případě se rozsekám na cimpr a campr ..
Ale všeobecně tahle ameriká trať má ten design že nemá jednoznačné okraje cesty a i mimo cestu je to šotolina/ písek + tráva v jedné rovině bez příkopů.
Tenhle design tratí má ještě Austrálie.
Jinak např. vyjetí ze silnice např. na trasách v Polsku, byť jedním kolem, je mnohdy fatální chyba ..
Upravil/a magot dne 05-05-2019 10:35
Já někdy dokážu v USA říznout úspěšně špičku vracáku. Ale vůbec by mě nenapadlo jezdit stylem dle videa.
Tráva nebo jiný nezpevněný povrch, než je udusaná cesta, by měla teoreticky s autem provést snížení gripu a tím i případnou snahu se vrátit zpět na trať.
Lokace jako jsou Argentina a Švédsko nedá příležitost takhle podvádět.
Penalizovat ne. Prostě jen zajistit, aby tráva měla mnohem horší vlastnosti pro jízdu, než cesta...a pak po ní daný jezdec s takovou radostí už jezdit nebude .
Jen mě tedy překvapuje, že je jízda v Dirtu za "krajnicí" takhle pohodová.
No vida... na fóru CM prozradila ChristinaMc důležité zdělení, na které fanoušci DRII tolika dní čekají.
ChristinaMc:
Hi all, just wanted to chip in here before the weekend arrives; we're working on bringing changes to the FFB - within the next week or two we'll be releasing a FFB specific update. More info soon, but it's coming. Thanks for your patience - we can't wait to have it out there and in your hands.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.