November 22 2024 19:05:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Kurland 1945 - SPECIÁLKA
AH_Ronsoc
No 2400 kuskov je fakt len na testovanie:lol:

1stCL_pbarry
ronsocu, Bud si cti cely prispevek nebo nereaguj pls.

barryk.webz.cz
Flym
Je to uplne jedno P39 alebo P63 ide hlavne o dobrú zábavu a atmosféru, ktorú takéto akcie prinášajú tak už prestante fnukať Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Flyme dobrou zábavu si užiješ i v išaku, se vůbec divím proč nás oleg zásobjuje letadly, když by vlastně stačilo jednoMrknutí.

CR_PETRAS
Ahoj Fuči...prosím o přeřazení z IL2 do poslední volné La-7.Asi bych dostal od Arnolda na zadek,kdybych nevyužil jeho výzvu :sm5: Děkuji... předem Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
AH_Ronsoc
1stCL_pbarry napsal:
ronsocu, Bud si cti cely prispevek nebo nereaguj pls.

:sm6:

Budem reagovat o com tu pises????:confused:

1stCL_Fucida
Ronsoč, v tom Messíkově příspěvku není vlastně nic, co by potvrzovalo jejich výskyt v Kuronském kotli.
Podobný fakt vás zbavil La-5FN, které tam už dle všeho taky nebyly.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

AH_Ronsoc
1stCL_Fucida napsal:
Ronsoč, v tom Messíkově příspěvku není vlastně nic, co by potvrzovalo jejich výskyt v Kuronském kotli.
Podobný fakt vás zbavil La-5FN, které tam už dle všeho taky nebyly.

Absolutne mi nejde o Messikov prispevok ale o to ze Kincobra bola v testovani???:sm6: vlasne sa ani bojov nezucastnila????:sm6:

1stCL_pbarry
to je fakt jak mluvit s desetiletim klukem.

Oni jich sice do srpna 45 obdrzely okolo 2500 tisice, ale vetsina letadel sla k jednotkam PVO nebo jinam. Nevyplatilo by se jim na sklonku valky vyzbrojovat frontove pluky novymi letadly + logisticke problemy. V neposlendi rade byla kobra povazovana za tezky stroj a nebylo na ni dovoleno letat kazdemu. Proto bylo na tyhle letadla prezbrojeno jen par zkusenych jednotek a slo spise o ziskani zkuseností z bojovych letu s temito stroji. Bojovali nad berlinem. Tim je naznaceno ze zrejme nad kurlandem nebyly a ty si budes moc uzit skvely polet na P-39...
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 05-02-2006 18:50

barryk.webz.cz
AH_Ronsoc
1stCL_pbarry napsal:
to je fakt jak mluvit s desetiletim klukem.

Oni jich sice do srpna 45 obdrzely okolo 2500 tisice, ale vetsina letadel sla k jednotkam PVO nebo jinam. Nevyplatilo by se jim na sklonku valky vyzbrojovat frontove pluky novymi letadly + logisticke problemy. V neposlendi rade byla kobra povazovana za tezky stroj a nebylo na ni dovoleno letat kazdemu. Proto bylo na tyhle letadla prezbrojeno jen par zkusenych jednotek a slo spise o ziskani zkuseností z bojovych letu s temito stroji. Bojovali nad berlinem. Tim je naznaceno ze zrejme nad kurlandem nebyly a ty si budes moc uzit skvely polet na P-39...

Takze desat rocny osem rocnemu zober si knihu a uc sa .Mozna ze tie tvoje zdroje su dost slabe!!
Lebo moje zdroje tu pisu ze:ako ti pises za tasky stroj ktry zaostaval kvalitou oproti ruskym strojom .
Rusi kazdy jeden stroj P39 aj P63 prerobyli co dostali od americanov co sa tice pancieru aj vyzbroje!!!
Piloti strasne radi lietali na tychto strojoch najme na P63 ktory bol strasne odolny oproti pozemnym flakom.No a kolko bolo tych par jednotek?????Cool
Takze tymto koncim a P39 si uzijem neboj :lucka2:

1stCL_pbarry
nemam co bych dodal. Mluvil jsem uplne o necem jinem. Nikde jsem nepsal ze to bylo spatne letadlo. Nikde sem nepsal ze by snad nebylo odolne, nebo malo vykone, nikde sem nepsal ze zaostavalo kvalitou. Jen jsem psal, ze se bojove pouzivalo jen okrajove.

Znova apeluji at si lepe ctes prispevky...

barryk.webz.cz
312_Lazy
Když už mluvíme o tom, co lítalo nebo nelítalo, máte někdo nějaké info že by v tomhle prostoru lítaly FW 190 s 30mm kanóny? Máte info že vůbec lítaly na Východní frontě? Máte info že se skutečně sériově vyráběly? Kolik?

(Nemyslím samozřejmě sturmbocky..)
Upravil/a 312_Lazy dne 05-02-2006 21:20

LesniHU
A ma nekdo nejake info, jestli tam litaly B25J? Ja myslim, ze my bombarderi vlastne vubec nemuzeme letet. Nemame v cem... Šklebící se

1stCL_Fucida
Pokud jde o mě 30tek se klidně vzdám, pokud si Lazy myslí, že bychom je mít neměli, odmontuju je.

LesniHU - s tím je holt trochu potíž, u vás musíme dát to, co máme k dispozici. U Kober je situace trochu jiná, tam můžeme dát to, co tam bylo ve skutečnosti.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Munny
Nemáme v čem? Ale máme ,už jste někdy slyšeli o Tleskačovi a ježku v kleci? Tak vtom ježečku jsou schovaný kompletní podklady pro pro B-52Šklebící se.
Upravil/a Munny dne 05-02-2006 23:23

313_OTU_oblak
podle TaT kingcobry bojově na konci války skutečně létaly, sám jsem se tomu divil. Pro pbarryho to klidně dohledám, ale nevím jestli tam bude uvedeno kde/kdy byly nasazeny...ale několik sestřelů měli, za to dám ruku do ohně.

1stCL_pbarry
OTU_oblak napsal:
podle TaT kingcobry bojově na konci války skutečně létaly, sám jsem se tomu divil. Pro pbarryho to klidně dohledám, ale nevím jestli tam bude uvedeno kde/kdy byly nasazeny...ale několik sestřelů měli, za to dám ruku do ohně.

napsal sem nekde ze neletaly ?

barryk.webz.cz
312_Lazy
Pokud jde o mě 30tek se klidně vzdám, pokud si Lazy myslí, že bychom je mít neměli, odmontuju je.

ja tu misi neletim, cili vubec nechci mluvit do toho, co tam bude nebo nebude. jen me to proste zajimalo..Úsměv

313_OTU_oblak
ne barry nenapsal. Úsměv:messik:

313_Gryzlov
Prošel jsem T a T ( TýTý Pff ) ... Kingcobry byly nasazeny v okolí Berlína, Štětína, v Maďarsku. O Kuronsku (Kurlandu) ani zmíňka. V závěru jsou vypsané pluky, které je používaly. Vzhledem k tomu, že nemáme kompletní seznam pluků, které působily v ooblasti naší mise, je seznam pluků vybavených Kingcobrama prozatím nedostačující informací.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,790 návštěv