February 23 2026 15:18:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,760
· Nejnovější pilot: 310_Raptor
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Letecky bar - CloD - reci bez ladu a skladu
Pepe
To víš že jo Barone. Ještě V2 a jistě budete vyhrávat všechny mapy.

WT_Horrido
Pepe napsal:

310_cibule napsal:

Už jste se byl někdo podívat na Arundel Castle? Měl by tam nově být, podle mapy někde zhruba uprostřed mezi Bognor Regis a Worthingem. Ale víc do vnitrozemí.

A taky katedrála v Cantenburry (tu dosud simulovalo ta z Westminsteru).

Katedrála v Cantenbury tam je.

http://2i.cz/4ac8...

http://2i.cz/5bd9...

No to je zrovna Westminster ;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Podívej se ještě jednou. Je u města Canterburry

WT_Horrido
No to je možné, ale je to Westminster.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Pepe napsal:

Aaaaa, klasicka cervena predposranost Šklebící se Neboj, 110 nie je ziadne ufo a v manevrovom boji taha za kratsi koniec. A Ju87 zase docela rychlo zacne horiet. Takze klidek Pepe, vsetky mapy urcite nevyhrame. Úsměv
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
WT_Horrido napsal:

No to je možné, ale je to Westminster.

Je to tak, byl jsem se tam včera podívat. Arundel Castle je zase nápadně podobný doverskému hradu (letěl jsem tam z Lympne, hezký výlet).
Upravil/a 310_cibule dne 20-03-2014 10:55
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Paulus
Baron napsal:

Pepe napsal:

Aaaaa, klasicka cervena predposranost Šklebící se Neboj, 110 nie je ziadne ufo a v manevrovom boji taha za kratsi koniec. A Ju87 zase docela rychlo zacne horiet. Takze klidek Pepe, vsetky mapy urcite nevyhrame. Úsměv

S tou Ju87 bych ti Barone oponoval. Včera jsme to zkoušeli a připadá nám trochu opancéřovaná, těžko se sestřeluje.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Baron
V jednej som sedel, a veru ma Hurrican zapálil pomerne rýchlo. To ovšem samozrejme nevylučuje to, čo píšeš.
Hals - und Beinbruch!

alfik
Ad brzdy, řízení směru, a reálnost simulace:
Sranda je, kolik lidí si pochvaluje pedály s brzdami, že jsou lepší než klikat po tlačítku, páč "se to líp dávkuje než jen stisknuto - nestisknuto".
Ovšem tito asi neví, že brzdy v letadlech jsou vzduchové (ti co maj "Céčko" "Déčko" nebo "Téčko" už vědí) Šklebící se
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček

Shadowdeath
alfik napsal:

Ad brzdy, řízení směru, a reálnost simulace:
Sranda je, kolik lidí si pochvaluje pedály s brzdami, že jsou lepší než klikat po tlačítku, páč "se to líp dávkuje než jen stisknuto - nestisknuto".
Ovšem tito asi neví, že brzdy v letadlech jsou vzduchové (ti co maj "Céčko" "Déčko" nebo "Téčko" už vědí) Šklebící se

No a nereguluje ten pedál tlak toho vzduchu? Nebo opravdu funguje jen jako tlačítko a pokaždé se brzda plní stejným tlakem? Nevím jen se ptám mám jenom Áčko a Béčko Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Pepe
Baron napsal:

Pepe napsal:

Nevím na jakém základě jsi se dopracoval ke kýženému poznání červená predposranost. V tom případě nelítáš ani v jednom. Já nepsal jen o 110-tce, která mimochodem dělá výkruty jako P.Jirmus. Pošlu ti video. Jedinej Rumcajs to napsal tak jak se věci majíMrknutí. To ty by jsi nikdy s modrou předposraností nikdy nenapsa Úsměvl. V jednom se ale Rumcajs mýlí. Je to 80% do hlavy. Zjistili to i velmi podprůměrní modří když vystřelí nazdařbůh směrem na Spita.

SepiaX
Ale kucí neperte se nežerte se a příjděte létat, dáme si po čuni na mapěMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Baron
Pepe napsal:

Baron napsal:

Pepe napsal:

Nevím na jakém základě jsi se dopracoval ke kýženému poznání červená predposranost. V tom případě nelítáš ani v jednom. Já nepsal jen o 110-tce, která mimochodem dělá výkruty jako P.Jirmus. Pošlu ti video. Jedinej Rumcajs to napsal tak jak se věci majíMrknutí. To ty by jsi nikdy s modrou předposraností nikdy nenapsa Úsměvl. V jednom se ale Rumcajs mýlí. Je to 80% do hlavy. Zjistili to i velmi podprůměrní modří když vystřelí nazdařbůh směrem na Spita.

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se Máš samozrejme absolutnu pravdu Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

...to video by bodlo - myslím to, kde 110 robí výkruty ako P. Jirmus. Úsměv
Upravil/a Baron dne 20-03-2014 13:52
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Když to tak pročítám, tak mi dochází neuvěřitelná věc. Když si pdeťu od celku (CloD) vaše veškeré poznatky a ufňuky (modré i čeevené) tal vychází neuvěřitelný věci. A to ž ódle reakcí je to nehorázej paskvil. Takže pokud začnete říkat opak, se nejprve zamyslete a přestaňte plakat jak haranti, to je ceevenej patch a tohle zas morej! Šklebící se ; )

beermajkl
Já si myslím že ti nedochází vůbec nic,tak už si vytáhni ten prst z prdele a třeba se neposereš.
Upravil/a beermajkl dne 20-03-2014 14:26

SepiaX
MrknutíŠklebící seŠklebící se A petstokorunačku posiela Miško Fiškár do Olomóca MajkloviMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

310_cibule
Ale hoši, nebuďte hrubí.

Osobně mám za to, že paskvil je nejen tato hra, ale i všichni, koho baví. O těch, kdo ji ve svém volném čase vylepšují, ani nemluvě. A vlastně je paskvil úplně všechno, celej svět stojí za hovno.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

beermajkl
Jak mi to pošlou,složenkou nebo na učet?

beermajkl
310_cibule napsal:

Ale hoši, nebuďte hrubí.

Osobně mám za to, že paskvil je nejen tato hra, ale i všichni, koho baví. O těch, kdo ji ve svém volném čase vylepšují, ani nemluvě. A vlastně je paskvil úplně všechno, celej svět stojí za hovno.

Šklebící se Ono nešlo o to někoho urazit,tak snad dotyčný nepropadne panice ale jak se říká,na hrubý pytel,hrubá záplata.At' si tito hovniválové založí vlakno např.CLOD stojí za piču a tam si mačkají pytlíky jak je libo,myslím si že je tam nikdo rušit nebude.

Pepe
X Novotny napsal:

Když to tak pročítám, tak mi dochází neuvěřitelná věc. Když si pdeťu od celku (CloD) vaše veškeré poznatky a ufňuky (modré i čeevené) tal vychází neuvěřitelný věci. A to ž ódle reakcí je to nehorázej paskvil. Takže pokud začnete říkat opak, se nejprve zamyslete a přestaňte plakat jak haranti, to je ceevenej patch a tohle zas morej! Šklebící se ; )

Já jsem neplakal. Odpovídal jsem jen na tu červenou přeposranost kde to vzal. A přidal jsem že 110 lítala včera nad mořem u Oya page jako Jirmus. ( Byl u toho možná Rumcajs) Video ti pošlu, ale nejde mi sejmout video Frapsem do Movie Maker. Háže mi to žluté trojuhelníky. Jedině že ti to pošlu na Ulož to original a pusť si to. Uělal tam pár lobů a zatáčky při kterých usínám a honil několik Spitů pomocí Bf. zatím jsem nic tkového neviděl a ani neslyšel. Nic tak hroznýho jsem nenapsal čoeče jak na to koukám

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

29-01-2026 21:13
Každá dobrá snaha se počítá! :-)

28-01-2026 08:45
Oslava doma vyrobeným rámenem se počitá? Úsměv https://imgur.com.
..

27-01-2026 16:56
Mám někde doma konzervu s kaki. Bude to stačit?

26-01-2026 19:44
Kdo má doma saké nebo něco japonského (a vlastně klidně i korejské sodžu) - tak zítra by se dožil 106 let Hirojoši Nišizawa...

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

39,463,375 návštěv