December 25 2024 20:34:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Letecky bar - CloD - reci bez ladu a skladu
Pepe
To víš že jo Barone. Ještě V2 a jistě budete vyhrávat všechny mapy.

WT_Horrido
Pepe napsal:

310_cibule napsal:

Už jste se byl někdo podívat na Arundel Castle? Měl by tam nově být, podle mapy někde zhruba uprostřed mezi Bognor Regis a Worthingem. Ale víc do vnitrozemí.

A taky katedrála v Cantenburry (tu dosud simulovalo ta z Westminsteru).

Katedrála v Cantenbury tam je.

http://2i.cz/4ac8...

http://2i.cz/5bd9...

No to je zrovna Westminster ;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
Podívej se ještě jednou. Je u města Canterburry

WT_Horrido
No to je možné, ale je to Westminster.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
Pepe napsal:

Aaaaa, klasicka cervena predposranost Šklebící se Neboj, 110 nie je ziadne ufo a v manevrovom boji taha za kratsi koniec. A Ju87 zase docela rychlo zacne horiet. Takze klidek Pepe, vsetky mapy urcite nevyhrame. Úsměv
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
WT_Horrido napsal:

No to je možné, ale je to Westminster.

Je to tak, byl jsem se tam včera podívat. Arundel Castle je zase nápadně podobný doverskému hradu (letěl jsem tam z Lympne, hezký výlet).
Upravil/a 310_cibule dne 20-03-2014 10:55
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Paulus
Baron napsal:

Pepe napsal:

Aaaaa, klasicka cervena predposranost Šklebící se Neboj, 110 nie je ziadne ufo a v manevrovom boji taha za kratsi koniec. A Ju87 zase docela rychlo zacne horiet. Takze klidek Pepe, vsetky mapy urcite nevyhrame. Úsměv

S tou Ju87 bych ti Barone oponoval. Včera jsme to zkoušeli a připadá nám trochu opancéřovaná, těžko se sestřeluje.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Baron
V jednej som sedel, a veru ma Hurrican zapálil pomerne rýchlo. To ovšem samozrejme nevylučuje to, čo píšeš.
Hals - und Beinbruch!

alfik
Ad brzdy, řízení směru, a reálnost simulace:
Sranda je, kolik lidí si pochvaluje pedály s brzdami, že jsou lepší než klikat po tlačítku, páč "se to líp dávkuje než jen stisknuto - nestisknuto".
Ovšem tito asi neví, že brzdy v letadlech jsou vzduchové (ti co maj "Céčko" "Déčko" nebo "Téčko" už vědí) Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Shadowdeath
alfik napsal:

Ad brzdy, řízení směru, a reálnost simulace:
Sranda je, kolik lidí si pochvaluje pedály s brzdami, že jsou lepší než klikat po tlačítku, páč "se to líp dávkuje než jen stisknuto - nestisknuto".
Ovšem tito asi neví, že brzdy v letadlech jsou vzduchové (ti co maj "Céčko" "Déčko" nebo "Téčko" už vědí) Šklebící se

No a nereguluje ten pedál tlak toho vzduchu? Nebo opravdu funguje jen jako tlačítko a pokaždé se brzda plní stejným tlakem? Nevím jen se ptám mám jenom Áčko a Béčko Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Pepe
Baron napsal:

Pepe napsal:

Nevím na jakém základě jsi se dopracoval ke kýženému poznání červená predposranost. V tom případě nelítáš ani v jednom. Já nepsal jen o 110-tce, která mimochodem dělá výkruty jako P.Jirmus. Pošlu ti video. Jedinej Rumcajs to napsal tak jak se věci majíMrknutí. To ty by jsi nikdy s modrou předposraností nikdy nenapsa Úsměvl. V jednom se ale Rumcajs mýlí. Je to 80% do hlavy. Zjistili to i velmi podprůměrní modří když vystřelí nazdařbůh směrem na Spita.

SepiaX
Ale kucí neperte se nežerte se a příjděte létat, dáme si po čuni na mapěMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Baron
Pepe napsal:

Baron napsal:

Pepe napsal:

Nevím na jakém základě jsi se dopracoval ke kýženému poznání červená predposranost. V tom případě nelítáš ani v jednom. Já nepsal jen o 110-tce, která mimochodem dělá výkruty jako P.Jirmus. Pošlu ti video. Jedinej Rumcajs to napsal tak jak se věci majíMrknutí. To ty by jsi nikdy s modrou předposraností nikdy nenapsa Úsměvl. V jednom se ale Rumcajs mýlí. Je to 80% do hlavy. Zjistili to i velmi podprůměrní modří když vystřelí nazdařbůh směrem na Spita.

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se Máš samozrejme absolutnu pravdu Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

...to video by bodlo - myslím to, kde 110 robí výkruty ako P. Jirmus. Úsměv
Upravil/a Baron dne 20-03-2014 13:52
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Když to tak pročítám, tak mi dochází neuvěřitelná věc. Když si pdeťu od celku (CloD) vaše veškeré poznatky a ufňuky (modré i čeevené) tal vychází neuvěřitelný věci. A to ž ódle reakcí je to nehorázej paskvil. Takže pokud začnete říkat opak, se nejprve zamyslete a přestaňte plakat jak haranti, to je ceevenej patch a tohle zas morej! Šklebící se ; )

beermajkl
Já si myslím že ti nedochází vůbec nic,tak už si vytáhni ten prst z prdele a třeba se neposereš.
Upravil/a beermajkl dne 20-03-2014 14:26

SepiaX
MrknutíŠklebící seŠklebící se A petstokorunačku posiela Miško Fiškár do Olomóca MajkloviMrknutí
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

310_cibule
Ale hoši, nebuďte hrubí.

Osobně mám za to, že paskvil je nejen tato hra, ale i všichni, koho baví. O těch, kdo ji ve svém volném čase vylepšují, ani nemluvě. A vlastně je paskvil úplně všechno, celej svět stojí za hovno.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

beermajkl
Jak mi to pošlou,složenkou nebo na učet?

beermajkl
310_cibule napsal:

Ale hoši, nebuďte hrubí.

Osobně mám za to, že paskvil je nejen tato hra, ale i všichni, koho baví. O těch, kdo ji ve svém volném čase vylepšují, ani nemluvě. A vlastně je paskvil úplně všechno, celej svět stojí za hovno.

Šklebící se Ono nešlo o to někoho urazit,tak snad dotyčný nepropadne panice ale jak se říká,na hrubý pytel,hrubá záplata.At' si tito hovniválové založí vlakno např.CLOD stojí za piču a tam si mačkají pytlíky jak je libo,myslím si že je tam nikdo rušit nebude.

Pepe
X Novotny napsal:

Když to tak pročítám, tak mi dochází neuvěřitelná věc. Když si pdeťu od celku (CloD) vaše veškeré poznatky a ufňuky (modré i čeevené) tal vychází neuvěřitelný věci. A to ž ódle reakcí je to nehorázej paskvil. Takže pokud začnete říkat opak, se nejprve zamyslete a přestaňte plakat jak haranti, to je ceevenej patch a tohle zas morej! Šklebící se ; )

Já jsem neplakal. Odpovídal jsem jen na tu červenou přeposranost kde to vzal. A přidal jsem že 110 lítala včera nad mořem u Oya page jako Jirmus. ( Byl u toho možná Rumcajs) Video ti pošlu, ale nejde mi sejmout video Frapsem do Movie Maker. Háže mi to žluté trojuhelníky. Jedině že ti to pošlu na Ulož to original a pusť si to. Uělal tam pár lobů a zatáčky při kterých usínám a honil několik Spitů pomocí Bf. zatím jsem nic tkového neviděl a ani neslyšel. Nic tak hroznýho jsem nenapsal čoeče jak na to koukám

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,135,989 návštěv