November 23 2024 17:16:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX7 debug
saldy
Pozemní hlásky co do kokpitu hlásí výšku souřadnice a směr nepřítele, teď nevim jak se to přesně jmenuje, používa se to jako bonzák pro DF ale funguje to i třeba v kampani, teda teď už to nefunguje. Já to chci použít pro jednu kampaň tak proto se ptam.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
JJ. V HSFX 7 to nebude.
Kdesi v minulosti DT plánovalo simulaci Würzburg Riese s command centrem pro wilde sau ... leda touto cestou.
Radary jsou stále ve vývoji. Kdy to bude a zda vůbec nikdo neví ...

Pro představu byla vytvořena řídící místnost (umístěna v bunkru) s tímto zařízením.
(náhled na vytvořený model jsem záměrně nepostnul, páč nemám nevím jestli to nebude jednoho dne ofiko)
[img]http://7timechamp.com/Remi/Remi_Pics/STintel.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 06-12-2013 20:15

1stCL_Hien
A5M Claude střílí o jednu čárku pod záměrný kříž.
Dostane někdy Ki 44 stejný trubkový zaměřovač, resp. bude přiblížený pohled stejný jako u Ki 43 I ?

magot
1stCL_Hien napsal:
Dostane někdy Ki 44 stejný trubkový zaměřovač, resp. bude přiblížený pohled stejný jako u Ki 43 I ?

To nevím .. dělal to JapanCat, to by se musela najít asi nějaká dokumentace že tomu takt bylo. Mám knihu o Ki-44 ale tam o tomto moc není ... Osobně Ki-44 ani moc neznám ... ale dneska jsem s tím lítal na AOP a je to docela svižnej kousek, příjemný zpestření od spitfirů a fockewulfů Úsměv

1stCL_Hien
magot napsal:

1stCL_Hien napsal:

To nevím .. dělal to JapanCat, to by se musela najít asi nějaká dokumentace že tomu takt bylo.

Ty teleskopy jsou stejný, viz odkaz níže.
Typ 1 je Oscar rané série a typ 2 zase Shoki rané série.

http://www.gunsig...ght-ea.htm

313_OTU_oblak
magote, obrázky jsou pěkné. škoda pokud to nebude, muselo to dát dost práce.

310_Pip
Lavočky taky střílejí pod záměrný kříž... tedy na čisté 4.12.2, ale myslím, že i na HSFX.
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Koty
Mě se s něma střílelo docela přesně... Možná jiný nastavení konv. to spraví
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
1stCL_Hien napsal:Ty teleskopy jsou stejný, viz odkaz níže.
Typ 1 je Oscar rané série a typ 2 zase Shoki rané série.

http://www.gunsig...ght-ea.htm

Zkusím to zaurgovat až se bude dělat update. Patche už asi nebudou ...

Koty
saldy napsal:

Pozemní hlásky co do kokpitu hlásí výšku souřadnice a směr nepřítele, teď nevim jak se to přesně jmenuje, používa se to jako bonzák pro DF ale funguje to i třeba v kampani, teda teď už to nefunguje. Já to chci použít pro jednu kampaň tak proto se ptam.

jmenuje se to C&C od CY6. Dá se to sehnat na SAS. Ale jak říká Magot, není to nic kvalitního. Prostě ti to říká kde kdo je. Veškerý palubní radary jsou taky velmi zjednodušený. A v podstatě jediný co teď připomíná radar je RP-21/22 z SAS, který však má podle Magota k dokonalosti ještě hodně daleko a pak už jen FuG co dělaj v DT...

A pozemní střediska jsou úplně mimo diskuzi - jsou to většinou jen obyčejný bonzáky Mrknutí

magot
C&C není ale špatnej mod, má celkem dobrej nápad ale např. verze 2 byla hrozně zabugovaná. Než byla vypuštěna v hsfx6 muselo se opravit mraky chyb. Proto tam už bohužel verze 3 není ... není komu by se to chtělo opravovat.

Koty
jenže abys měl například GCInterception správně, tak bys musel mít nějakou síť pozorovatelen a radarů, které jsou spravovány jedním centrem a SMYSLUPLNĚ zasílá (to centrum) informace stíhačům. Takže jednomu letadlu přidělí konkrétní cíl a nehází mu jich tam deset zároveň Zamračený Ale na to bys potřeboval vlastní AI Šklebící se

EDIT: Ale pokud děláš scénář pro studenou válku kde v jednom úseku se pohybovala max. jedna skupina letadel protivníka, tak tenhle problém odpadá Úsměv

magot
Základ je, nedělat scénáře pro studenou válku.

Vladis
Akosi zmizla reflexia skla kabiny (tej otváracej casti) na Bf 109 E-4 az E-7.

saldy
Nevím jestli to patří přímo sem, ale to se chci zeptat už dlouhou dobu, proč se na ty velký US letadlovky třídy Essex vejde tak málo letounů 4-6? Na japonskou Zuikaku 11 a to už jsou parádní 3 letky.

magot
saldy napsal:

Nevím jestli to patří přímo sem, ale to se chci zeptat už dlouhou dobu, proč se na ty velký US letadlovky třídy Essex vejde tak málo letounů 4-6? Na japonskou Zuikaku 11 a to už jsou parádní 3 letky.

s nebo bez carrier takeoff modu?

saldy
Jo to bude ono, na to jsem zapomněl, v kampani se ale držim hesla zachovat hru bez všech přílepků. Letouny jsem už rodělil mezi více letadlovek tak to bude ok. Nicméně ten pohled na japonské nosiče poseté letouny je prostě krásný.Úsměv
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

Powerty
V čisté 12.2 to zcela jistě souvisí s velikostí letadla. Před nějakou dobou jsem dělal missi, která zahrnovala přepravu letounů v PTO. Použil jsem CV 11 a P-47D-22 a na paubu se mi jich vešlo 9. Takže tvoje 4 - 6 budou jistě Avengery a Hellcaty, které mají proti P-47 podstatně větší křídlo.

magot
No na to by šel vytvořit mod, čistě transport. Kdyby o to byl velkej zájem tak bych se mohl zeptat Fireballa jestli by nechtěl rozšířit
takeoff mod.
Např. Eagle byla používana jako transport Spifirů na Maltu, vešlo se jich na palubu docela dost.
V současném nastavené je to vlastně nemožné zaplnit palubu.
Upravil/a magot dne 21-01-2014 15:56

310_Pip
Takže mám několik otázek, páč za posledních asi 14 dní jsem viděl několik věcí, který se táhnou už dosti dlouhou dobu...
- trochu nevím zda to psát pod HSFX či čistého šturma, ale lítám hlavně HSFX tak proto to dám sem:

1. Kdy konečně přestanou Befka kajakovat? Za poslední týden viděno asi 4x Vyděšený

2. Tenhle jev mě spíš jen udivuje a taky nevím zda to nesouvisí s něčím dalším - Na několika mapách sem zaznamenal nouzově přistátého němce blízko (relativně) spojeneckého letiště, dotyčný po refly se vypsal jako zajatý, ale úspěšně přistátý aniž by se někomu napsal...
zaznamenáno na AoE: (příklady, který si ještě pamatuju, ale je jich daleko víc)
- mapa Grapeshot, letiště u jezera, befko roztříleno někým od 606, spadl asi 200m od runwaye a přistál
- mapa Avelanche, Husky, fokáč sedl na břehu víc jak půl čtverce od jakéhokoliv letiště, úspěšně přistál (dostal asi 50 zásahů od Maxe v P38 Šklebící se)
- mapa Tunis, tady šlo o německé území, ale borec sedl asi 300m od letiště do vody a taky přistál

3. Dorniery Do-17Z mají hodně divný DM model, sám jsem to detailně netestoval, ale mám stejný pocit jako Snake, který tvrdí, že chybí zásahové zóny, případně poškození se projevují jen v určitém úhlu...

4. Budou se upravovat efekty zásahů? V poslední době se mi zdá, že efekt zásahu 20mm je hrozně malý, pořád si myslím, že netrefuju a pak najednou modrej spadne Šklebící se (lepší se mi zdají jak půlpalce tak i sedmičky) A taky kouře a zásahy země stále dost snižují FPS (a Effects=1 v conf.ini)

edit: sem hlava děravá 5. opět Grapeshot (nevím jak se ta mapa jmenuje v editoru) - dvojitá hladina toho velkého jezera, nespočet lidí už našlo smrt v 50m nad jeho hladinou Zamračený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,632 návštěv