November 22 2024 06:51:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX 7
Seb
Ne ne. V Program Files to nemám. Přímo v C: bez dalšího mám složku se šturmem. Tam ho mám celou dobu a až do 4.12.2 včetně bez problému šlape. Do šturma jsem teď nově instaloval HSFX7. Mám Win7. Nevím, jestli je to úplně zásadní problém (?) Takže teď se to změnilo na 4.12.1 - 7.00 a na 4.12.2 - 7.01 to zaboha nemůžu dostat. A taky to naprosto neomylně padá, stihnu tak akorát nahodit motor. Pokud zapnu čistou 4.12.2, jede pořád v pohodě...

Powerty
A máš te updater určitě nainstalovaný v základním adresáři šturma?

Případně si otevři (třeba v Notepadu) ini soubor uploaderu a zkontroluj jestli je v něm správně zapsaná cesta ke hře.

Seb
Jo to určitě mám. Přesně tak jak mi poradil magot jsem to chtěl přepsat v tom ini. Takže mi bylo trochu divný, že přesně takhle napsaný už to tam bylo, takže nebylo co měnit. No a potom kliknu na ten exe soubor. Zeptá se mě to, jestli chci neznámému programu povolit změny v počítači (klasika), potvrdím a už mi to háže tu hlášku že tato operace selhala... Zkoušel jsem to snad desetkrát... Ale jak říkám, nejsem Sheldon Cooper a třeba mi uniká nějaká blbost nebo jsem někde něco zmastil. Ale jak přemejšlím jak přemejšlím, nic...

ZVP_OZZY
Měl jsem stejný problém a ten je ,že jsme hsfx instal. jako novou hru na čistou 4,12.1 a v té není podklad pro udater na 4,12,2-7,01 .stáhni ho celý naistaluj a jde to.uptater má 5,3mb a do hry ti dohraje nějaké 53 mega,toť vše,mělo by to fachčit. odkaz : https://dl.dropbox.com/u/26976891/HSFX_Auto_Updater.EXE

magot
Seb napsal:

Díky very mač! Ale bohužel se nedaří. Když dojdu k bodu 5), tedy kliknu na exáč > chcete povolit změny v tomto počítači? > ano > hláška "přesměrování do C:\...\Autoupdater HSFX7.0x selhalo" (nebo jak to přeložit). Znovu jsem stáhl updater, znovu instaloval, znovu zkusil, vše marno... Teda nejsem žádnej velkej ajťák... Co je špatně?

Po odkliknutí hlášky že to selhalo by to mělo začít stahovat. (asi za 3 sec.) Tj ignorovat tu hlášku o selhání.

Seb
No opakovaně se po odkliknutí nedělo zhola nic. Dnes zavečer budu dál zkoušet a když nic, zkusím to celý sakum pikum přeinstalovat od začátku. Díky Ozzy za ten starší updater - ten šel alespoň rozkliknout a tedy instalovat. Ale dál nic a změna na 4.12.2 - 7.01 se nekoná. HSFX je pro mě něco nového a nelze tedy vyloučit že přehlížím nějaký zjevný problém. No ale dělám co můžu...

magot
Seb napsal:

No opakovaně se po odkliknutí nedělo zhola nic. Dnes zavečer budu dál zkoušet a když nic, zkusím to celý sakum pikum přeinstalovat od začátku. Díky Ozzy za ten starší updater - ten šel alespoň rozkliknout a tedy instalovat. Ale dál nic a změna na 4.12.2 - 7.01 se nekoná. HSFX je pro mě něco nového a nelze tedy vyloučit že přehlížím nějaký zjevný problém. No ale dělám co můžu...

Přeinstalovávat nic nemusíš, ten autoupdater funguje zcela seperátně. Buď jde a nebo ne.
Instalace HSFX7 na to vliv nemá.

Seb
Takže hlásím úspěch!!! Musel jsem použít ten starší updater a dnes konečně poslechl, spustil se a splnil svou úlohu. Vše šlape bez problému. Very díky všem...!!! Mrknutí

FK_Stern
No co sem viděl, tak na tom jede jenom jeden server

310_Pip
FK_Stern napsal:

No co sem viděl, tak na tom jede jenom jeden server

tak si kup okuláry Pff
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
magot
No chtělo by to update AOE serveru na 7.01

FK_Stern
No, projel sem Hyperlobby a na HSFX 7.01 jedou 3 servery (k dnešku)

magot
FK_Stern napsal:

No, projel sem Hyperlobby a na HSFX 7.01 jedou 3 servery (k dnešku)

Který jsou o ničem ... (Pokud není mezi nima Kampfverband)

310_Pepno
magot napsal:

No chtělo by to update AOE serveru na 7.01

A neni porad jen v BETA stadiu?
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

magot
Testování prošlo. Tak co se týče verze 7.01 tak už jiná nebude. Pak už by následoval patch 7.02 ... kterej do budoucna si bude.

310_Pip
ehm a co nějaký ofiko oznámení??? nemáme věšteckou kouli...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
magot
310_Pip napsal:

ehm a co nějaký ofiko oznámení??? nemáme věšteckou kouli...

hádám že nebude

310_Podrs
Ok, připravíme to a AoE přejde na 7.0.1, info o termínu dám na AoE webu až ho budu vědět.

http://www.310raf.com
Lanc
magot napsal:
targetpath=C:\...\Autoupdater HSFX7.0x[/code]

Prave toto bol u mna ten pudel co ho Pip tolko vsade spomina. Aj mne vyhadzovalo hlasku ze cesta zlyhala atd. Tak som cestu zadal ako [common]
targetpath=C:\Hry.... ale toto tu ''Autoupdater HSFX7.0x'' som uz nedaval resp. vymazal a funguje to.

http://squadron.achileus.cz/
magot
310_Podrs napsal:

Ok, připravíme to a AoE přejde na 7.0.1, info o termínu dám na AoE webu až ho budu vědět.

7.01 full
http://www.242sqn...php?t=3847

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,380 návštěv