Hodně Maty záleží na kterou jsi točil, protože N11 (jako všechny letouny s těmito motory) netočí na obě strany stejně.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Nieuport 11 vs. albatros D II vidím trochu jako analogii Bf 109 vs. spitfire. Troufám si tvrdit, že Abatrosa v ustálené ploché zatáčce s Nieportem neutočíš. Nieuport však má oproti albíkovi některé výhody a to zejména lepší stoupavost a enormně účinnou směrovku. Takže můj recept je stále přestoupávat, třeba s využitím pomalé levé stoupavé zatáčky a pořád si albíka hlídat, aby se nedostal ke střelbě. No a jak jsi nad ním, tak směrovkou otočit a dolů za ním. V tuto chvíli energetická zásoba stačí aby protivník mohl být vyřazen, popřípadě postup opakovat
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.