October 20 2025 23:41:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s CloD-om
1stCL_Novotny
--- Personal censorship. ---
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 09-04-2013 18:47

310_cibule
Falkone, nemohl bys založit vlákno Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s RoF-om?

Takhle to už dál nejde. Kdykoliv kamkoliv o něm cokoliv kdokoliv napíše, hned tam někdo vrazí, že je to úplně blbá hra, kterou lítaj jen troubové. A je po debatě.

Takhle se kriket prostě nehraje! Tedy angažovaný kriket Úsměv

Taky --- Personal censorship. --- tedy spíš Self-censorship (protože tento můj blábol reaguje na ten smazaný, který zase reagoval na ten nesmazaný, jenž je pohříchu můj čili blbý. Akorát že já tu ty svoje self-mockin' kydy nechávám :-)
Upravil/a 310_cibule dne 09-04-2013 19:00
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Novotny
Zamračený

ZVP_Iceman
310_cibule napsal:..........Takhle se kriket prostě nehraje! .........

Jééééé Cool .....tohle znám...... Mrknutí

310_cibule
ZVP_Iceman napsal:

Jo, není divu. To tady někteří provozují od té doby, co vyšel CoD Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_Pip
310_cibule napsal:

Falkone, nemohl bys založit vlákno Nazory nespokojnosti (vsetkeho druhu) s RoF-om?

Takhle to už dál nejde. Kdykoliv kamkoliv o něm cokoliv kdokoliv napíše, hned tam někdo vrazí, že je to úplně blbá hra, kterou lítaj jen troubové. A je po debatě.

Takhle se kriket prostě nehraje! Tedy angažovaný kriket Úsměv

Taky --- Personal censorship. --- (tedy spíš Self-censorship, protože temto můj blábol reaguje na ten smazaný, který zase reaguje na ten nesmazaný, jenž je pohříchu můj čili blbý). Akorát že já tu ty svoje self-mockin' kydy nechávám :-)

Cibule nééééé kriket nééé to je strašne unfair, to raději rovnou banuj, ale kriket ne, to je nefér otáška...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
ZVP_Iceman
310_cibule napsal:

ZVP_Iceman napsal:

Jo, není divu. To tady někteří provozují od té doby, co vyšel CoD Mrknutí

Já myslel tu hlášku....debatu nesleduji..... Úsměv

310_cibule
310_Pip napsal:

Cibule nééééé kriket nééé to je strašne unfair, to raději rovnou banuj, ale kriket ne, to je nefér otáška...

Tak bys raději vogonskou poezii? Stačí říct.

falkon
O com to tu krutite?! Nejak sa v tom stracam...
Ale to nevadi, pretoze viem, ze CloD je zmetek! Chaaaaa...

magot
hele Cibule zase nepřeháněj ... vogonskou poezii nedáme ... maximálně Hamleta v Klingonštině

Robo
falkon don't panic. Count to 42, then panic.Šklebící se

falkon
Robo napsal:

falkon don't panic. Count to 42, then panic.Šklebící se

Sorry, uz pri 38-ke som dostal Launcher error, zmetek jeden...

alfik
A tak to jooo... to potom asi jooo... Mrknutí
A co na to šmejdohráči? "Wžžžúúúm ratatatata týtý bumbum padni vole nebo nehraju!" Cool

Bierglass
Může mi někdo vysvětli ale opravdu důkladně pravidla kriketu.Na ostatních vláknech je toto téma probíráno jen velice povrchově a při tom je to tak úžasný sport.

Robo
Bierglass napsal:

Může mi někdo vysvětli ale opravdu důkladně pravidla kriketu.Na ostatních vláknech je toto téma probíráno jen velice povrchově a při tom je to tak úžasný sport.

Myslis online alebo offline?

WT_Horrido
Nejlépe horno-uherskou variantu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Robo
WT_Horrido napsal:

No ale online alebo offline?

Vladimir
Horido

I z nadaného člověka se vyjadřováním stává dvojnásobný pitomec. moje babička

Občas se musíme podívat skutečnosti zpříma do očí a pak ji popřít. Leó Szilárd

Bierglass
Robo napsal:

Bierglass napsal:

Myslis online alebo offline?

No samozřejmě online.Zase tak těžké to být nemůže abych to musel trénovat ofline

Opitze
Mě to přijde pořád hnusné... Vyděšený Holt z hovna bič neupleteš... CLOD potřebuje novou mapu, úplně jinak udělanou, co se týká detailů a hlavně barev a světla... Obloha je taky děs. takhle prostě obloha při plné sluneční jasnosti nevypadá....

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,319,813 návštěv