November 22 2024 20:43:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Nastavení grafiky v Ilovi
313_Ffajtl
...... Dobrý den... Suchý dovnitř....MOKRÝ VEN!

SALUTE:sm12:

Já nějak ty polomáčené nemusím....radši už ty máčenéŠklebící se
Upravil/a 313_Ffajtl dne 22-11-2005 11:04

http://www.313.cz/
Lucka
Dobrý den FFajtle. Té editace je škoda.Šklebící se Byla to přeci ode mne jasná nahrávka na smeč. Tak snad příště Mrknutí

3IAP_Momo
:sm27: vysvěcuju to tady a může se pokračovat v diskusi :sm27: :lol:

http://jaja.kn.vutbr.cz/~krupa9/
313_Paegas
Lucka napsal:
Paegasi, děkuji za vysvětlení. A jak zjistím, kolik mám fps?

1. Dej si v Ilovi přehrát nějaký trak, nejčestěji se používá blackdeath.
2. Zmáčkni tab+shift (mimochode když použiješ během hry tak vidíš všechny hlášky, ale to asi víš)
3. Do spodního řádku napiš: fps START SHOW
4. Už jenom koukej na horní část obrazovky, kde se ti ukazuje max, min, average fps

:lucka::sm38:

Lucka
Ještě jednou děkuji Paegasi. Vyzkouším to :lucka:

Kaspery
Klokane cet jsem dobre ze mas Celeron? To asi bude jedna z pricin Úsměv.
Lucko zmackni v IL Shift+Tab a koukam ze uz nekdo doplnil Úsměv
Upravil/a Kaspery dne 22-11-2005 12:05

313_Gryzlov
Kaspery, já mám také Celeron a to na 2,4 GHz ... rozdíl u mě je v tom, žemám k tomu GF 6600Gt. A problémy s fps opravdu nemám. Příčina bude jinde ...

AH_Glum
313_OTU_Gryzlov napsal:
Kaspery, já mám také Celeron a to na 2,4 GHz ... rozdíl u mě je v tom, žemám k tomu GF 6600Gt. A problémy s fps opravdu nemám. Příčina bude jinde ...

Gryzlove to mě zajímá.
Stálé váhám zda má smysl do mé sestavy (athlon 2000, 1G RAM, deska MSI KT4V - AGP,..) strkat dělo typu 6600GT. Jak se ti pohybuje FPS ? Jistě to máš vědecky změřeno :-).
Dík

313_Gryzlov
Hm až tak moc sem neměřil ... ale ta karta fakt bodla. Dříve jsem to naháněl na ATI 9600Pro ADV a jako šlo to. Ale když jsem se přihnal k zemi ve 400 až 600 km/h, tak nad lesy mi degradovalo fps až na úžasných 10 - 15 fps, teď mi to běhá plynule i na naprosto plné detaily při 1280x960 nebo kolik to je .... Zkusím Ti říci, kolik mi to tak dává fps. Ale jsem spokojen Úsměv

( Děkuji Wingmane :yes: )

Hoper
to sem z toho křeček ...
teda jelen

všem to tady chodí a já se modlím, aby na serveru bylo maximálně 23lidí ...

MK_KaiN
313_OTU_Gryzlov napsal:

A nepomohlo by mě kdybych tu atinu(9600 pro) přetaktoval?Vím jak,ale nevím o kolik můžu bezpečně.Nikdy jsem grafárnu netaktoval.A u toho mýho celeronu(2,4) by to šlo o kolik?Aby to mělo smysl,chladák na procáku mám dost dobrej s tím bych problém sned neměl.

rudidlo
CZ_Klokan napsal:
313_OTU_Gryzlov napsal:

A nepomohlo by mě kdybych tu atinu(9600 pro) přetaktoval?Vím jak,ale nevím o kolik můžu bezpečně.Nikdy jsem grafárnu netaktoval.A u toho mýho celeronu(2,4) by to šlo o kolik?Aby to mělo smysl,chladák na procáku mám dost dobrej s tím bych problém sned neměl.
Grafika by měla vydržet 10%+

http://silicon-remarks.blogspot.com
VGR_Ghost
CZ_Klokan napsal:
313_OTU_Gryzlov napsal:

V Celerech se nevyznám, mám AMD. Ale ohledně R9600 Pro se mrkni sem:

http://www.svetha...79441.html

Kdybys nevěděl, trochu ti to shrnu - máš jádro taktované na 400 Mhz, mohlo by se ti povézt vytáhnout ho někam k 440-450 mhz. Paměti máš na 300 Mhz, šlo by je taktnout někam k 340 mhz.
Já měl dřív R9600SE a tam se taktování projevilo neskutečně.

http://www.virtualgrimreapers.net/
MK_KaiN
Díkes:sm5:

LesniHU
313_OTU_Paegas napsal:
Lucka napsal:
Prosím o vysvětlení, co je fps

Počet snímků za sekundu. Lidské oko od 16 fps snímky vnímá jako film. Takže pokud ti fps během hry neklesne pod 16, tak nemáš tzv. lagy.

To je velmi zbozne prani. Zobrazovani filmu se principem dost lisi, lidske oko pozna na monitoru bez problemu treba rozdil mezi 60 a 80 fps.

VGR_Plavec
Mám LCD panel a možnost frekvence 60-75 Hz. Co je asi tak nejlepší? Při maximu se mi zdá vše jaksi ostřejší.

Josef Ruhme
Já těžko dlouhodobě snáším když FPS klesne pod 30, pod dvacet už je to průser.

Josef Ruhme
VGR_Plavec napsal:
Mám LCD panel a možnost frekvence 60-75 Hz. Co je asi tak nejlepší? Při maximu se mi zdá vše jaksi ostřejší.

vraž tam 75

313_Gryzlov
Zkoušel jsem taktovat svého Celera a moc mu to nešlo. Dostal jsem jej někam na 2,6 nebo 2,8, ale kamarád z 2,4 vymáčkl asi 3 GHz. Už nevím. S tou ATInou Ti neporadím.

MK_Paja
CZ_Klokan napsal:
313_OTU_Gryzlov napsal:

Vezmi z prasátka pouhé 4 000,- a nataktuj jí nějakým ASUSEM K8N Nforce3 + AMD Sempron 64 2500+ Box s754, věř mi, uděláš líp.

PS:..., zeptej se Rudidla jak mu běhá ATI 9100 na této desce Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,574 návštěv