Falkone nikdy v životě si neopravi most, ani nepostavil, neohnul si jediný výrobek z plechu, nevysekal si jediný výrobek z plechu, nikdy si ani žádnou věc neodmastil v lázni, ani si nenalakoval nic v lakovně, dokonce neumýš vyrobit sýr, nevíš ani z čeho, nedokážeš opravit odstřeďovací mašinu, neumís zahustit syrovátku, nezvládáš ani truhlařinu a o modelařine nemluvě!!!
Kur*a jsi kvůli tomu horší člověk než já nebo kdokoli jiný?? NE!
Tak si přestante hrát na to že jste bozi a jiní musí svůj vněm a pocit držet v tajnosti a to jen protože vy to umíte lépe!
Salute borci.
Jen dodám že tohle je příklad pro všechny a ne jen osobní k Falkonovi.
Falkone nikdy v životě si neopravi most, ani nepostavil, neohnul si jediný výrobek z plechu, nevysekal si jediný výrobek z plechu, nikdy si ani žádnou věc neodmastil v lázni, ani si nenalakoval nic v lakovně, dokonce neumýš vyrobit sýr, nevíš ani z čeho, nedokážeš opravit odstřeďovací mašinu, neumís zahustit syrovátku, nezvládáš ani truhlařinu a o modelařine nemluvě!!!
Kur*a jsi kvůli tomu horší člověk než já nebo kdokoli jiný?? NE!
Tak si přestante hrát na to že jste bozi a jiní musí svůj vněm a pocit držet v tajnosti a to jen protože vy to umíte lépe!
Salute borci.
Jen dodám že tohle je příklad pro všechny a ne jen osobní k Falkonovi.
No, ale ty si to (zase) nepochopil. A nikto sa tu nehra na "bohov", to vobec nie.
Mas pravdu v tom, ze v podstate ziadnu vec z toho tvojho zoznamu som naozaj nespravil, resp. to nedokazem. Ale pocul si ma snad niekedy, ze som ti napisal "to je uplne zbytecny, ze si stavas model japika, ked vsetci predsa miluju Spitfiry, takze je podla mna samozrejme logicke, aby si venoval cas Spitfirom! Mal by si spravit Spitfira! A hned potom model raketoplanu!" Alebo vravel som ti snad niekedy, ze si spravil zly syr alebo ze si nieco nedostatocne nalakoval v lakovne, pretoze radsej si mi mal nalakovat poskrabane kridlo na mojom lietadle?!
Pocul si ma snad hovorit niekedy nieco take?!? Nie, nikdy...
A vo tom to presne je: ked sa do niecoho nerozumiem (alebo sa tomu nevenujem), tak sa k tomu nevyjadrujem!
To je tak tazke pochopit toto jednoduche pravidlo slusnosti v dnesnej dobe?!
Ale to je přesně ono. Jen nevidíš to co ti druzí chtějí zdělit.
Modelařina není koníček je to zaměstnání a Zera ani Spitfojry se tam nedělaj.
Pragr váší ani jinou práci neuřáží a neříká že je na hovno ve smyslu že by to mělo být jinak. Ale že by ocenil za tu spoustu práce sic neviditelný leč důležitý věci.
A následná reakce je pro nás neznalé jak kdyby vám někdo rozšlapal autíčko.
A to o pojednání pohledu kritiky od Pragra vnímám naprosto stejně!! Prostě pokud někdo objektibně vyjádří názor je okamžitě ukamenovám a to i přez to že všichni víme že má pravdu. A pokud to nepostačí rozjedou se věci tohoto tipu. Jestli to umíš tak to kua udělej. . . . ha ha no jasně přeci to neumíš tak se do toho neser.
Ps: berte to s nadsázkou! je tomyšleno v dobrém. Předem se omlouvám spouste těch co to nadstandartně nasere aniž by mělo.
Falkone nevím proč bych nemohl kritizovat CloD. Ohledně FT jsem neřekl jedinou kritickou věc. Pouze jsem reagoval na Magotovo přání o zprovoznění řiditelných nákladních aut vyjádřením svého názoru, že to je podivný požadavek v situaci kdy nefungují věci podstatné pro daný žánr.
Uvedu příklad ze své praxe. 10 let se živím (kromě jiného) programováním řídicích systém pro energetiku. Kdybych dodal ČEZu systém, který bude ovládat rozvod elektrické energie od VVN po NN s tím, že po připojení proudu bude každá zásuvka pod napětím zeleně světélkovat, ale místo 220V do ní systém pustí 1kV tak mě ne že poženou sviňským krokem, ale nikoho ani nenapadne prohlásit takový program za funkční. V případě lidí jako jsi ty, Válec, Cibule, Magot a spol by ale úplně stačilo kdyby někdo upravil to světélkování ze světle zelenkavé na temně modrou a bylo by to super. Už vidím jak všude s nadšením vyprávíte, jak vám sice do zásuvky teče 1kV a když zapnete televizi tak vám vyhoří, ale to nový modrý světlo je fakt paráda.
A nakonec ještě budete tvrdit, že ten 1kV v zásuvce místo 220 je vlastně next gen a nikdo jiný tak dokonalý funkce nemá.
A dvě obecné poznámky na závěr. Až přestanete neustále opakovat, že CloD je úžasný, next gen sim, na který nic nemá a v dohledné době mít nebude s dokonalým DM/FM, přestože nic z toho není pravda nejspíš výrazně ubude i negativních komentářů.
Druhá se týká té kritiky vývojových týmů. Tady se můžou všichni zbláznit, když se někdo vyjádří byť jen trochu negativně o práci týmů kolem CloD (ať už oficiálních nebo modařských), ale máte tu drzost shazovat práci lidí, kteří vytvořili RoF tím, že tvrdíte CloD je ve všem lepší.
Ale to je přesně ono. Jen nevidíš to co ti druzí chtějí zdělit.
Modelařina není koníček je to zaměstnání a Zera ani Spitfojry se tam nedělaj.
Pragr váší ani jinou práci neuřáží a neříká že je na hovno ve smyslu že by to mělo být jinak. Ale že by ocenil za tu spoustu práce sic neviditelný leč důležitý věci.
A následná reakce je pro nás neznalé jak kdyby vám někdo rozšlapal autíčko.
A to o pojednání pohledu kritiky od Pragra vnímám naprosto stejně!! Prostě pokud někdo objektibně vyjádří názor je okamžitě ukamenovám a to i přez to že všichni víme že má pravdu. A pokud to nepostačí rozjedou se věci tohoto tipu. Jestli to umíš tak to kua udělej. . . . ha ha no jasně přeci to neumíš tak se do toho neser.
Ps: berte to s nadsázkou! je tomyšleno v dobrém. Předem se omlouvám spouste těch co to nadstandartně nasere aniž by mělo.
Novi, ja tvoj nazor beriem. Ale uznaj, ze keby som ti teraz povedal "prosim postav mi model raketoplanu Discovery v mierke 1:1", tak ti je moj nazor uplne k hownu, pretoze na to aktualne nemas nastroje ani prostriedky, takze to aj tak nie si schopny splnit. A Aby si doma nesedel so zalozenymi rukami, kym si na model raketoplanu Discovery nasetris, tak si radsej kutis tie svoje Zera a podobne (velmi zaujimave) veci -- pretoze na to mas aktualne cas, chut, nastroje, schopnosti...
Tymto by som diskusiu na tuto temu ukoncil (dalej sa k tomu vyjadrovat nebudem), a pokial o tom chce diskutovat ktokolvek dalsi, nech si zalozi samostatne vlakno (v opacnom pripade poziadam Cloneho, aby dalsie (a predosle) prispevky na tuto temu presunul do noveho vlakna). Nechajme toto vlakno na novinky a dalsie zaujimave veci od Team Fusion-u. Diky
Pragr napsal:
Pouze jsem reagoval na Magotovo přání o zprovoznění řiditelných nákladních aut vyjádřením svého názoru, že to je podivný požadavek v situaci kdy nefungují věci podstatné pro daný žánr.
falkon napsal:
... A aby si doma nesedel so zalozenymi rukami, kym si na model raketoplanu Discovery nasetris, tak si radsej kutis tie svoje Zera a podobne (velmi zaujimave) veci -- pretoze na to mas aktualne cas, chut, nastroje, schopnosti...
Preber si to ako chces. Magot zrejme (ako modder z IL-2) tusi...
Falkone nevím proč bych nemohl kritizovat CloD. Ohledně FT jsem neřekl jedinou kritickou věc. Pouze jsem reagoval na Magotovo přání o zprovoznění řiditelných nákladních aut vyjádřením svého názoru, že to je podivný požadavek v situaci kdy nefungují věci podstatné pro daný žánr.
Uvedu příklad ze své praxe. 10 let se živím (kromě jiného) programováním řídicích systém pro energetiku. Kdybych dodal ČEZu systém, který bude ovládat rozvod elektrické energie od VVN po NN s tím, že po připojení proudu bude každá zásuvka pod napětím zeleně světélkovat, ale místo 220V do ní systém pustí 1kV tak mě ne že poženou sviňským krokem, ale nikoho ani nenapadne prohlásit takový program za funkční. V případě lidí jako jsi ty, Válec, Cibule, Magot a spol by ale úplně stačilo kdyby někdo upravil to světélkování ze světle zelenkavé na temně modrou a bylo by to super. Už vidím jak všude s nadšením vyprávíte, jak vám sice do zásuvky teče 1kV a když zapnete televizi tak vám vyhoří, ale to nový modrý světlo je fakt paráda.
A nakonec ještě budete tvrdit, že ten 1kV v zásuvce místo 220 je vlastně next gen a nikdo jiný tak dokonalý funkce nemá.
A dvě obecné poznámky na závěr. Až přestanete neustále opakovat, že CloD je úžasný, next gen sim, na který nic nemá a v dohledné době mít nebude s dokonalým DM/FM, přestože nic z toho není pravda nejspíš výrazně ubude i negativních komentářů.
Druhá se týká té kritiky vývojových týmů. Tady se můžou všichni zbláznit, když se někdo vyjádří byť jen trochu negativně o práci týmů kolem CloD (ať už oficiálních nebo modařských), ale máte tu drzost shazovat práci lidí, kteří vytvořili RoF tím, že tvrdíte CloD je ve všem lepší.
Ak este stale nie je jasne, tak tanciky tam (mozno) budu preto, ze su tam naprogramovane cely cas. Nie je to nieco, na com niekto z TF maka na ukor inych, podla niekoho podstatnejsich veci. Navyse sa to urcite netyka tohto patchu a urcite to nie je 'poziadavok'.
Som rad, ze sa zhodneme, ze CloD nech je aky je, je stale najlepsi WWII sim, kt. je momentalne k dispozicii. Ci ma alebo nema uzasny FM/DM a iny M je cisto subjektivna vec, dakto suhlasi, dakto nesuhlasi, dakto hra, dakto nehra a to je OK. Co sa povodnej temy tyka, tak napr prilis jednoduche pristatia sa uz riesia v TF a mozno to ako vec s vysokou prioritou v blizkej buducnosti ocakavat.
Hele Robo a když už je řeč o tý budoucnosti, je taky v plánu nějak vylepšit tu skokovou změnu viditelnosti, když se z dotu stává vykreslený objekt? To samé pak platí pro zoomování, kdy zoom vede k horší viditelnosti, než bez zoomu. No a pak taky ty mraky, který se používají pro detekci jinak neviditelných objektů, místo aby se za to dalo schovat. Jestli máš něco k tomuhle, docela rád bych o tom něco slyšel. Protože to je krom ujetých FM asi to nejdůležitější, co mě zajímá. Nebo třeba podpora 3D monitorů. CloD je na tom docela blbě třeba v porovnánís ROFkem. Předem díky.
CHtěl bych si dovolit taky otázku na někoho z TF,zda mají přístup k modelování krajiny a jestli ano,bude se řešit uprava např. špatnáho rozmístění objektů a dalších nevychytávek na zemi?Dík
[img]https://dl.dropbox.com/u/10668862/TF/Spitfire/07.jpg[/img] is not a valid Image.
Spitfiry uz nevypadaju ako lodne vraky pretiahnute cez tovaren na smirglovy papier + nove zakladne skiny a vsetko okolo toho. Potesi dufam gentlemanov z RAF ako aj panov od Luftwaffe.
Ten Skin je hodně pěknej a je mi líto že budu za notorického kverulanta, ale ta trikolora na ocase vypadá nějak "neplasticky". Nedalo by se s tím ještě něco udělat?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Citace z pátečního update BoS. Vcelku hodně zajímavá
7) Now enthusiasts from ATAG themselves correct CloD (copyright for this game belongs to you). Whether any cooperation with this team?
So far none of them have tried to contact with me (or with anyone else from 1C-777) and discuss this possibility. This is a bad sign. They don't respect us. If there is no respect for other people's property, any dialogue is impossible. I hope that this is due only to the fact that this boys don't yet know what they want and what they have done. Therefore, they are shy.
X Novotny napsal:[/url]
Jo zrovna na tohle jsem se chtěl optat lidí jako je Robo, Magot, Válec, Cibule a třeba Faklon.
Neberte to zle,ale jen jako věc co mne zajímá.
Tak na to ti mohu odpovědět úplně přesně. Vůbec nevím, vo co go. Ani s 1C, ani se 777, ani TF nemám nic společného.
Jo, chtěl jsem se Tě také na něco zeptat: nevíš, kdy Severní Korea podnikne ten preventivní úder na USA? Neber to zle, ale jen jako věc co mne zajímá.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.